Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Skjer med at stygge jenter tror de er noe på byen?


mike88

Anbefalte innlegg

Ser du hvordan det du har skrevet kan virke selvmotsigende?

 

Nei. Ettersom det er du som tilkjenner meg holdningen om at legen, forskeren eller hjelpearbeideren er mer verdt enn kassadamen. Jeg stilte i grunn bare spørsmålet for å få frem min mening om at du ikke kan se så snevert på verdien av et menneske. Du sier at hun er mer verdt på nattklubben. Jeg er uenig. En gullbar blir ikke mindre verdt fordi den ligger på havets bunn og ikke i fort knox. Orker derimot ikke diskutere dette mer. Vi får bare være enig om å være uenig.

Selvfølgelig er ein gullbar mye mindre verdt, om det ligger på havets bunn.

 

Om eg kom til deg og spurte, vil du betale 10.000kr for ein gullbar, som ligger i banken (markeds verdig 100.000kr). Ja?

Ville du betalt same for ein gullbar som ligger på havets bunn? Om eg til å med oppga posisjon til nærmaste km^2? Ikkje? er den MINDRE verdt på havbunn?

 

Ville du betalt 100.000kr for ei flaske vatn, midt ut i ørken, etter 4 dager utan vatn? Kva med her i Norge på fjellet?

 

Ein gullbar er meir verdt i banken. Vatn er meir verdt i ørken. FINE damer er meir verdt ut på byen.

Endret av cefey
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvorfor var ikke det rettferdig?

 

Mener du nå at det er rettferdig/greit å sette verdi på jenter etter utseendet? Her innrømmer jeg at jeg er litt forvirret...

 

Nei, jeg mener ikke at det er rettferdig. Må være femte eller sjette posten jeg bruker på å forklare det.

 

Du skrev at butikkmedarbeideren er mindre verdt her:

Denne blondinen som alle sjekker opp blir en typisk IKEAmedarbeider eller kassadama på Rimi. Hvem er mer verdt?

Jeg forstår ikke hvordan du kan se på tilbud og etterspørsel for å definere hvilket menneske som er mest verdt. Mine tanker om jenter på en nattklubb er i hvert fall ikke at hun dama som alle henger etter er mer verdt.

Her sier du altså: 1) dama alle henger etter er typisk IKEA/Rimi medarbeider 2) dama alle henger etter er i alle fall ikke den du synes har mest verdi. Jaja, man kan jo kalle det "hun er mer etterspurt på byen", men jeg vil nå påstå at det er det samme som "mer verdt ute på byen". Her bruker jeg ikke det filosofiske begrepet "verdi", men det hverdagslige.

 

1. Nei, det gjør jeg ikke. Det er et tenkt tilfelle av fire personer.

2. Jeg er ikke enig. Du kan ikke basere et menneskes verdi på hvordan personen ser ut. Det var det jeg prøvde å få frem, men du leser det tydligvis som at jeg mener denne "blondinen" (les: tenkt tilfelle) er mindre verdt. Noe jeg altså ikke gjør.

 

Selvfølgelig er ein gullbar mye mindre verdt, om det ligger på havets bunn.

Om eg kom til deg og spurte, vil du betale 10.000kr for ein gullbar, som ligger i banken (markeds verdig 100.000kr). Ja?

Ville du betalt same for ein gullbar som ligger på havets bunn? Om eg til å med oppga posisjon til nærmaste km^2? Ikkje? er den MINDRE verdt på havbunn?

Ville du betalt 100.000kr for ei flaske vatn, midt ut i ørken, etter 4 dager utan vatn? Kva med her i Norge på fjellet?

Ein gullbar er meir verdt i banken. Vatn er meir verdt i ørken. FINE damer er meir verdt ut på byen.

 

Bravo! Endelig noe fornuftig, selvom jeg hadde håpet at du ikke skulle ta det så bokstavelig. Du har derimot helt rett, men det beviser bare poenget mitt om at du ikke kan sammenligne et menneskes verdi mot noe materialistisk. Stiller deg et oppfølgingsspørsmål til nettopp det du skrev. Hva om en miniubåt har strandet på havets bunn. Jeg kan gi deg eksakte koordinater. Inni sitter hun fineste som du har siklet etter på dansegulvet. Er hun blitt mindre verdt? Du går forbi et brennende hus og ser hun står i femte etasje. Røyk over alt. Mindre verdt? Det er jo i praksis det du sier. Når det er vanskeligere/mer stress å få tak i, er det mindre verdt.

 

Nå gir jeg meg derimot. Gidder ikke diskutere mer når vi ikke kommer noen vei, i tillegg til at folk legger ord i munnen min. Vi får bare være enige om å være uenig.

Lenke til kommentar

Hva med hun som sitter stille og sjenert aleine på en krakk, ikke blir sjekket opp, men bidrar tungt i forskningen og løsingen av diverse kreftgåter. Eller hva med hun helt gjennomsnittlige som blir sjekket opp av én eller to som blir barnelege og redder flere småbarnsliv. For ikke å snakke om hun litt sære som nesten aldri er ute fordi hun er hjelpearbeider i Kongo. Denne blondinen som alle sjekker opp blir en typisk IKEAmedarbeider eller kassadama på Rimi. Hvem er mer verdt?

 

Jeg forstår ikke hvordan du kan se på tilbud og etterspørsel for å definere hvilket menneske som er mest verdt. Mine tanker om jenter på en nattklubb er i hvert fall ikke at hun dama som alle henger etter er mer verdt.

 

Ser du hvordan det du har skrevet kan virke selvmotsigende? Du instansierer jo hver enkelt jente i en verdisammenheng du også etter tilbud/etterspørsel.

 

"Hva med hun som sitter stille og sjenert aleine på en krakk, ikke blir sjekket opp, men bidrar tungt i forskningen og løsingen av diverse kreftgåter." = Er mer verdt innen forskning

 

"Eller hva med hun helt gjennomsnittlige som blir sjekket opp av én eller to som blir barnelege og redder flere småbarnsliv." = Er mer verdt for barneliv

 

"For ikke å snakke om hun litt sære som nesten aldri er ute fordi hun er hjelpearbeider i Kongo." = Er mer verdt for folk i Kongo

 

Du setter de overnevnte jentene på byen inn i hypotetiske og uvesentlige roller PÅ BYEN! Om man redder barneliv eller løser kreftgåten har ingenting med ens verdi på byen å gjøre. Du ser også det.

 

"Denne blondinen som alle sjekker opp blir en typisk IKEAmedarbeider eller kassadama på Rimi. Hvem er mer verdt?" = På BYEN er fortsatt denne blondina mer verdt. Alle er verdt noe på forskjellige områder. Og ja, noen ER verdt mer på byen enn andre.

 

Jeez folkens, alt som står her oppsummerer egentlig virkeligheten. Hva er det mer å diskutere?

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Vi kan jo diskutere HVORFOR folk går på byen da. For mange av de som poster her kan det jo virke som målet er å få seg et ligg, og ikke med hvem som helst, men med noen pene. Fine by me. Da får kanskje de pene jentene/guttene verdi som trofé for den gruppen med mennesker.

 

Selv går jeg på byen for å hygge meg, som oftest i lag med kjente. En og annen gang forsvinner de kjente litt tidligere enn jeg setter pris på, og siden siste buss ikke går på en stund så bruker jeg tiden på å prate med noen andre. Da er det ofte de søte/snille/hyggelige som har verdi for meg i den situasjonen. Jeg er ikke ute etter å få meg noe. Jeg er ute etter å ha det hyggelig mens jeg drikker øl. Det bør da være nett fint for de i den første gruppene? Vi konkurrerer ikke nødvendigvis om de samme personene, selv om det sikkert er mange jenter med et flott utseende og en herlig personlighet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg tror at hensikten til trådstarter var en litt ubalansert "humble brag" med å fortelle hvor slitsomt det var for han at selv stygge damer hadde en seksualitet. Og som om det ikke var nok så krever de faktisk å få utøve den på lik linje som stygger gutter gjør. For å gjøre elendigheten komplett så driver de å egler seg inn på denne karen! Han har kanskje ikke tid til slikt?

 

Det kan også være at jeg fortolker litt feil.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Alt handler ikke om utseende.

 

Du vet ingenting om personen sitt liv - han/hun kan ha hatt en forferdelig dag og er bare ute for å drikke seg litt bort med sine bekjente.

 

Jeg syntes det er lavt å ha en tråd som heter - "Skjer med at _stygge_ jenter tror de er noe på byen?".

 

Jeg legger sterkt fokus på ordet _stygge_ da det virker som du ikke hadde brydd deg om en _vakker_ jente hadde "trodd hun var noe". Her kommer sikkert noen til å kommentere: "Men hun er noe da!" - Nei? Hun er absolutt ingenting mer enn en hvilken som helst annen kvinne eller mann. Bare for ditt syn av henne er at hun er vakker betyr det ikke at hun har større verdi.

 

Siden du tydeligvis ser ned på _stygge_ jenter - kan ikke du poste et bilde av deg selv her da? Siden du tror du er noe på et forum.

 

Nja, er nokså uenig med deg. Når du snakker om "verdi" og det å "gå ut på byen", så må ein ta utseende for å vere 90% av verdien.

Som du sa selv, så kjenner ikkje ein person. Då kan ein dømme kun etter utseende, kven som er "bra" a.k.a. har stor verdi, eller dårleg, a.k.a., lav verdi.

 

Får å få poenget mitt litt bedre fram:

Om du MÅTTE velge mellom 2 jenter ut på byen, kven du skal ta med heim og ha sex med.

Ho eine er fin. Ho andre er, vel, ikkje like heldig med utseende.

Kven ville du valgt?

Kven ville 90-99% av menn valgt?

 

Ho første, sant? Når 990 av 1000 menn velger ho første jenta, har ho større verdi?

Det er jo economics101. Tilbud etterspørsel. Alle vil ha første - ho har størst verdi.

 

Eg kan lage 10000 liknandes eksempler. Og i alle tilfeller blir det slik at du velger ho finaste, ho rikaste, ho smartaste, morsomaste. Om du ikkje kjenner til andre faktora.

På byen, som sagt, er det utseende som teller i 90%. Folk er fulle, musikken er høy og då det passer lite å diskutere kvantefysikk med jenta du danser. Du går etter utseende. Og ho men finast utseende, har større verdi.

Hva har dette med noen ting å gjøre? Les posten min før du prøver å være en overfladisk idiot.

Lenke til kommentar

(..) ofte drar jenter ut med jenter som er styggere en seg selv for å se penere ut, ganske patetisk igrunn.

 

Hvis pene damer tar med seg mindre pene venninner på byen for å se bedre ut, hva med de mindre pene venninnene da?

 

Nå finnes der jo strengt talt mange forskjellige personligheter på et utested, å dra alle under samme kam, uansett kjønn, blir så svart / hvitt som du får det.

 

Det med at mindre pene damer avviser menn, uansett utseende - gjør da ikke at de damene tror de er noe (de ikke er)? De har da valget om de ønsker å ha noe med det mannfolket å gjøre eller ikke, helt selv! Uten at de skal bli dømt til å være noe annet enn seg selv? Er det virkelig slik at noen synes at mindre pene damer skal spre bena for menn som er kjekkere enn de selv? Ærlig talt, hvilket århundre tror folk at de lever i?

 

Nei, dette blir nesten litt for dumt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

De mindre pene jentene føler seg nok kule fordi de får henge med de populære hotte kjøttstykkene, uten vite om at de på en måte blir utnyttet. Det eneste de får er en desperat gutt som tar alt han kommer over når kvelden tar slutt.

Lenke til kommentar

Ingen problemer Nøbe. Det var da meg en alldeles udsøkt glede å kunne presentere en flunkende ny & fin vegg med tekst til deg. Det var da så lite.

 

Jeg har ellers ingen problemer med det du sier om at forplantningsinstinktet er ett av de sterkeste et menneske er i besittelse av, men jeg vil gjerne påpeke at mange av instinktene vi har fra naturens side har blitt underkuet. Jeg må dog innrømme at jeg har en alldeles utradisjonell tilnærming til det hele. Jeg tror nemlig at det er forskjeller folk i mellom.

 

Overdriver og spekulerer, sier du? Det kan nok hende. For å heve meg over andre? Er ikke helt med på den. Det var ikke jeg som skrev at absolutt alle mennesker er lystne kjøtere og de som påstår noe annet er hyklere. Men om du føler at jeg hevet meg over andre med min lysende diskurs så må jeg få takke deg for det. Kompenserer for noe? Ikke umulig, ikke umulig. Uten at jeg helt kan tenke meg hva det skulle være. Det er nok snarere en form for underbevisst egenkompensasjon. Om noe.

 

Det kan hende. Kankje. kankje ikke.Hmmm. uuh. tja. Er litt med på den, at det seksuelle instinktet har i noen gratrd blitt forvridd og perverst hos visse mennesker. Er jo en tråd her en plass om en som kommer ut og sier at han tenner seksuelt på hunder.. Jeg mener at du prøver å heve deg, ikke at du klarer det.. Og en underbevisst egenkompensasjon er det nok, som du tyder selv.

Lenke til kommentar

 

Det kan hende. Kankje. kankje ikke.Hmmm. uuh. tja. Er litt med på den, at det seksuelle instinktet har i noen gratrd blitt forvridd og perverst hos visse mennesker. Er jo en tråd her en plass om en som kommer ut og sier at han tenner seksuelt på hunder.. Jeg mener at du prøver å heve deg, ikke at du klarer det.. Og en underbevisst egenkompensasjon er det nok, som du tyder selv.

 

Hehe. Vel, siden instinktet i følge deg er så sterkt er det ikke rart at det kan bli forvridd også. Uten at jeg har tenkt å unnskylde noen for noe. Prøver å heve meg, men ikke klarer det? Ja, det er godt mulig det. Jeg skal innrømme at svaret mitt var i overkant stilisert og muligens noe pretensiøst. Jeg synes nemlig at det blir, unnskyld uttrykket, for dumt å begynne med personlige angrep. Når jeg ser det jeg skrev så kan jeg godt se at det muligens kan føles som et personlig angrep fra min side. Tanken min var likevel å gi noen tips om hvordan man kan virke noe mer seriøs. Konstruktiv kritikk om du vil.

 

Men du får trøste deg med at jeg antar at du (i det virkelige liv) er mye mer omgjengelig, og jeg regner med at du som de fleste andre mennesker vet å tone ned enkelte av påstandene dine. I det hele tatt regner jeg med at du er en mye større sosial suksess enn meg i den virkelige verden. Men om du tillater meg et siste tips: tenk over hvordan du presenterer argumentene dine når du er i en diskusjon

 

Det er en fin side på wikipedia som forteller om forskjellene mellom en debatt og diskusjon

 

 

debatt – en form for verbal brytekamp eller slåsskamp hvor målet er å vinne tilhørernes tilslutning til egen overbevisning.

diskusjon – en samtale hvor målet i alle fall til dels er å få fram sitt eget syn på en sak best mulig og vinne motstanderens tilslutning til eller underkastelse under denne

 

Mitt siste poeng er så at jeg synes det blir en overforenkling å konstatere at "alle menn er kun ute etter å få seg noe, og de som hevder noe annet er hyklere". Om alle menn hadde kommet ut fra samme form så hadde verden strengt tatt vært et mye enklere og oversiktlig sted. Jeg snakker fra erfaring når jeg sier at de fleste menn jeg kjenner ikke faller inn under kategorien "drar på byen for å få seg noe". Spesielt når de begynner å nærme seg de 30. Men det finnes nok også mange menn som drar på byen for å få seg noe. Jeg kjenner noen slike selv. Personlig synes jeg det blir noe slitsomt å dra på byen med slike, da de fokuserer mer på å jakte damer enn å ha det trivelig. Eller i alle trivelig for andre enn seg selv. Men jeg har ikke tenkt å halshugge dem av den grunn. Det gir dem åpenbart noe, ellers hadde de ikke gjort det. Men mine erfaringer er svært langt fra dine. Det kan hende jeg bare har andre venner.

 

Når det gjelder trådstarters spørsmål, så er fremdeles mitt argument at nå når likestillingen har kommet så langt som den tross alt har, så bør da også "mindre pene" jenter (uansett om man legger utseende eller personlighet eller begge deler i mindre pene) få lov til å forsøke seg på menn. Jeg mener, det er jo åpenbart at mange mindre pene menn har forsøkt seg på pene jenter i mange tusen år allerede. Om ikke så hadde vel knapt menneskeheten prestert å bli så mange milliarder som vi allerede er.

 

Jeg synes også det er litt morsomt å tenke på at standardene for pent utseende har forandret seg gjennom årene, og at det som er pent i enkelte kulturer ikke er pent i andre.

 

Jaja, så ble det en tekstvegg igjen da.

Lenke til kommentar

Jeg tolker emnets tittel til å være veldig satt på spissen og ser derfor bort ifra den nogle nonchalante retorikken som er tatt i bruk. Toner man det noe ned, kan en lese det som at jenter høyner sine tanker om seg selv og får bedre selvtillit når de er på byen.

 

Mye av grunnen til dette tror jeg ligger i jente-vorspielet som disse jentene har vært på før de drar ut på byen. I tillegg til massive mengder alkohol, som utvilsomt øker selvtilliten hos begge kjønn, har jenter en normativ komplimentsorgie av dimmensjoner der de står og gjør seg klare til fest. I opptil flere timer står de sammen med sine venninner og sminker seg og bruker lang tid på å finne ut hva de skal ha på seg. I denne prosessen komplimenterer de hverandre i både øst og vest: "Åååå, nå ble du fin!" "Jeg hadde tatt deg lett" osv. hvilket fører til økt selvtillit som vil vare langt utover kvelden. Det er litt den samme tendensen man ser på Facebook, der det er nesten bare jenter som kommenterer "Søøøøøøt", "Diiiggg" osv. på hverandres profilbilder. Selvtillitsboost til tusen! Det skal sies at man finner noe av de samme tendensene til altfor høy selvtillit hos gutter, men da utelukkende som resultat av alkohylene i kroppen.

 

Videre vil jeg legge til grunn de dristige antrekkene mange jenter våger seg ut i storbyen med. Altså, når man går med pupper og lår på utstilling er det klart man får blikk. Det mange jenter misforstår er at de tror samtlige av disse blikkene er beundrende, lystbetonte og animalske blikk som bare skriker "jeg vil ha deg!". I realiteten sier mange av disse blikkene også "Lol, hva pøken er det hun har dratt på seg?", "Trash!", "Hore!" osv. Grunnet denne lille misforståelsen av det ukonvensjonelle blikket, fører det med seg økt selvtillit hos jenta, som igjen fører til en forhøyelse av sitt etiske jeg.

 

Resultatet av denne falske selvtilliten som bygger seg opp hos jenter på en typisk utekveld, er det jo skrevet fler eksempler på i denne emnetråden. "Stygge" jenter som cockblocker, gnikker seg mot deg på dansegulvet og forventer drinker i både hue og ræva. Jeg syntes det er ganske trist egentlig, men i mange tilfeller fungerer det jo for dem. Jeg har mange kompiser som angrer på jenter de ikke skjønner hvordan de havnet opp med.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg tror (Kanske fordi jeg er en av dem - jeg er rett og slett tjukk, så mange ser på meg som stygg) at "stygge" mennesker får god selvtillit på byen (etter litt, eller mye, alkohol) er fordi man rett og slett driter i at andre (og samfunnet) syns man ikke ser ut som en typisk pen jente, men man ser på seg selv som et flott menneske, innenfra og ut. Det er bare mine erfaringer. :)

Endret av Moie
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Dassen: det du skriver der har jeg faktisk ikke tenkt på. Men det kan godt hende at du har et svært godt poeng der. Det er jo mulig at det er det som må til for at jentene skal ta initativ. At de komplimenterer hverandre og forsterker hverandres selvbilde før de går ut. Selv anser jeg ikke dette med at jenter ("mindre pene" eller ei) tar initativ som et større problem. Det kan jo naturligvis være fordi at jeg ikke er noe pen selv. De gangene jeg har blitt sjekket opp er det av homofile, og for meg så er jo det flatterende, selv om jeg ikke svinger den veien selv. Blir jo en selvtillitsboost av det også.

 

Men en annen ting som jeg synes er betraktelig mer interessant er rett og slett det at det er få jenter som gir uttrykk for irritasjon (på nettet eller andre steder) eller frustrasjon når "Mindre pene" gutter prøver seg. Det er også få av kompisene til disse "mindre pene" guttene som gir uttrykk for det samme. Mon om det er en slags sosial arv fra tidligere tider der menn var jegerne, de som tok initativet og så videre.

 

Så, en "mindre pen" mann prøver å sjekke opp en dame: helt fair. Lykke til. Bra for deg om får snøret i bånn. Kör nu bare, grabben! Det viser selvsikkerhet.

 

En "mindre pen" jente prøver å sjekke opp en fyr: Hva fanden tror du du er? Komme her og gni ditt mindre tilfredsstillende åsyn opp mot uskyldige menn? Hore! Klovn! Søppel! Du er ikke verdig til å slikke de utslitte og gjennomsvette gymskoene til denne fyren du gnir deg opp mot. Det viser kun ditt selvbedrag og dine motbydelige vrangforestillinger.

 

I mitt tilfelle har jeg aldri vært noe sjekker. Hvorfor vet jeg ikke, men det bryr meg liksom ikke. Jeg gidder ikke å by damer på drinker eller sikle etter dem. Jeg er godt fornøyd med å sitte godt tilbakelent i selskap med kamerater (eller alene for den saks skyld) og bare nyte det som går forbi meg. Det er vel så morsomt å se hvordan folk bedriver sosial interaksjon under innflytelse av alkohol. Hvordan folk sliter og strever og sjekker og arbeider for å få seg noe. Interessant nok finnes det også menn som antageligvis regnes som pene som prøver å plukke opp "mindre pene" damer.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Men en annen ting som jeg synes er betraktelig mer interessant er rett og slett det at det er få jenter som gir uttrykk for irritasjon (på nettet eller andre steder) eller frustrasjon når "Mindre pene" gutter prøver seg. Det er også få av kompisene til disse "mindre pene" guttene som gir uttrykk for det samme. Mon om det er en slags sosial arv fra tidligere tider der menn var jegerne, de som tok initativet og så videre.

 

Spennende tanke dette! Om det ikke stammer helt fra urtiden, så tror jeg det ligger noe i at det er menn som tradisjonelt sett er den parten som sjekker opp. Selv om de ikke har utseende med seg, så kan de ha andre kvaliteter som kvinner setter pris på, det være seg sjarm, penger, humor, selvtillit, farsemne osv. For oss menn er det nok litt enklere og vi går først og fremst etter utseende når vi finner oss en partner. Deretter brenner vi oss utallige ganger på at dama er en psycho bitch, før vi endelig finner den rette.

 

Det sier seg selv at disse to innfallsvinklene kræsjer litt på byen og den ene ødelegger for den andre. For da en"stygg" kvinne prøver seg på en pen mann, føler mannen han blir dratt ned fra si en 5'er på terningen til kanskje en 3'er og hans utsikter for å score høyt er ødelagt i denne situasjonen.

 

Dersom en "stygg" mann prøver seg på en pen kvinne, kan man anta han har visse andre kvaliteter i orden som selvtillit, penger osv. Kvinnen er dermed ikke komprimert i sin jakt på den perfekte mannen. Hun kan bare gi signaler om at det er andre kvaliteter enn selvtillit og penger hun er ute etter.

Lenke til kommentar

Hør her kompost- Gutter drar med oppførsel og personlighet og hoes drar med utseende. Og du trenger ikke å stresse deg for å få deg noe, hvor har du det i fra? Du kan ha det gøy mens du prøver deg på snusk og fanterier. Og å by damer på drinker er ren idioti, hjelper ikke i det minste viss du vil dele seng med dem. Det som ikke er så pent vil bli glemt av alkohol og når du slukker lyset når akten skal begynne.

 

Tror nok jeg henger med andre folk en deg når jeg er på byen så jeg skriver utifra hva jeg observerer hos dem. Er litt gøy, men jeg er ikke noen sosial suksess. Føler egentlig at jeg ikke hører hjemme der til stunder.

Endret av Nøbe
Lenke til kommentar

 

Spennende tanke dette! Om det ikke stammer helt fra urtiden, så tror jeg det ligger noe i at det er menn som tradisjonelt sett er den parten som sjekker opp. Selv om de ikke har utseende med seg, så kan de ha andre kvaliteter som kvinner setter pris på, det være seg sjarm, penger, humor, selvtillit, farsemne osv. For oss menn er det nok litt enklere og vi går først og fremst etter utseende når vi finner oss en partner. Deretter brenner vi oss utallige ganger på at dama er en psycho bitch, før vi endelig finner den rette.

 

 

Det du sier med hvilke damer man finner og slikt er også interessant. Hvorfor er det så mange "psykotiske" damer der ute? Igjen, jeg har ikke bedrevet noe videre med sjekking og slikt, men jeg snublet selv opp i en litt spesielle dame i mitt liv her nedover i landene. Startet med at jeg var på en pub og skulle lense sjarken. På denne puben var toalettene oppe i andre etasje, og siden jeg ikke så for mye på skilt og slikt (de var bra skjulte) gikk jeg nå bare på det toalettet som var åpent. Når jeg kom ut var det en jente som mente at jeg hadde gått på damedoet. Jeg bare sa "jaja, det er fordi jeg har kontakt med mine feminine sider det". Så snakket vi litt da, og det endte med at jeg og en kamerat ble invitert bort på bordet deres. Med dere mener jeg denne jenta, moren og noen kollegaer av dem (de arbeidet på en Montessori-skole) som var ute på en fredagsdrink. Jeg hadde ikke noen som helst sjekketanke i bakhodet, så jeg pratet nå bare med dem jeg. Hadde det rett og slett hyggelig. Facebook og telefonnummer ble utvekslet, og vi gikk hver til vårt.

 

Noen dager senere fikk jeg spørsmål om jeg hadde lyst å komme på en liten BBQ hos henne. Jeg hadde hatt det hyggelig jeg, så jeg takket ja. Når jeg vel kom frem var det et par ting hun måtte fortelle meg, sa hun. Det viste seg at det ikke var en vanlig grillfest, de hadde nemlig hatt åpen dag ved Montessori-skolen, foreldrene var gått hjem men hele hennes utvidede familie var igjen (besteforeldre, fettere/kusiner og deres partnere, fanden, hans oldemor og hele bøtteballetten). Hun fortalte at vi trengte ikke å være så mye med dem siden jeg hadde sagt at jeg var litt sjenert og slikt. Jeg var jo litt skeptisk, men ok. Jeg hengte med og koste meg. Her nede i landene hilser de med kyss i luften ved siden av kinnet, og det er ikke noe som passer meg helt, så jeg presterte å fornærme en fransk (men pen) venninne av denne andre jenten ettersom jeg synes det er så uvant at jeg vegrer meg litt for å hilse. Men utover det gikk det da ok.

 

Når jeg da skulle gå ville jeg bare si til henne at det kunne hende jeg ikke sendte meldinger eller noe, men det var bare for henne å sende. Jeg er ikke så flink å ringe til folk eller slikt, og det ville jeg gjerne informere henne om. Dette tolket hun som at "ok, da snakkes vi aldri mer igjen da". Jeg prøvde å forklare henne at det var da absolutt ikke det jeg mente, og så ble det nå litt diskusjon. Hun mente at alle menn snakket i koder, og jeg gjorde det samme nå og greier og greier.

 

I alle fall, vi fortsatte med å treffe hverandre på fredagspilsen, og jeg hørte mange ganger på hvordan hun mente at menn snakket i koder. Etterhvert tenkte jeg at ok, vi kan jo dra litt på her. Dama sliter med litt dårlig selvtillit, men har ellers en trivelig personlighet og er muligens verdt å investere litt mer tid i. Igjen var ikke tanken "å få meg noe", men bare se hvor dette kom til å gå hen. Hun hadde kanskje bare hatt noen dårlige erfaringer. I alle fall, en fredagskveld når vi satt der måtte jeg gå litt tidlig, jeg orket ikke å feste til langt på natt, jeg skulle gå å handle meg en TV dagen etterpå. Når man gjør noe slikt er det lurt å være noenlunde opplagt. Dette fortalte jeg henne. Hun mente det var helt ok, og anbefalte meg å skygge unna plasmaskjermer, grunnet refleksjoner. Så dagen etter var jeg og handlet, og holdt på å gå for en plasmaskjerm før jeg husket på hva hun sa og sjekket dette. Når jeg kom hjem sendte jeg henne en melding der jeg skrev "takk for hjelpen. Jeg holdt på å kjøpe meg en plasmaskjerm, men jeg kom på hva du sa og så etter refleksjoner. Jeg kjøpte meg en LED-TV i stedet. Hva sier du om at vi tar en middag sammen? Jeg betaler".

 

Etter det hørte jeg ingenting fra henne. Fullstendig steinvegg. Ikke så jeg henne på puben heller. En og annen gang la hun ut bilder på facebook som viste at hun var på samme pub, men var inne i røykerommet. Jeg antar at jeg har fornærmet henne, men jeg orker ikke spørre om det er noe som har skjedd. Har noe skjedd får hun fortelle meg det selv. Hun hadde tidligere uttrykt irritasjon over at jeg ikke tok noen større initativ til å møtes og slikt, så derfor var det jo litt artig at det ble stille når jeg foreslo at vi skulle møtes utenfor "pub-og-alkohol"-settingen.

 

Hør her kompost- Gutter drar med oppførsel og personlighet og hoes drar med utseende. Og du trenger ikke å stresse deg for å få deg noe, hvor har du det i fra? Du kan ha det gøy mens du prøver deg på snusk og fanterier. Og å by damer på drinker er ren idioti, hjelper ikke i det minste viss du vil dele seng med dem. Det som ikke er så pent vil bli glemt av alkohol og når du slukker lyset når akten skal begynne.

 

Tror nok jeg henger med andre folk en deg når jeg er på byen så jeg skriver utifra hva jeg observerer hos dem. Er litt gøy, men jeg er ikke noen sosial suksess. Føler egentlig at jeg ikke hører hjemme der til stunder.

 

Jeg klarer ikke helt å bli bekvem med bruken av utrykk som hoes og bitches om damer, men det er ikke din feil, Nøbe. Det er nok bare jeg som er gammel. I alle fall, de gangene (i mine litt yngre dager) jeg har vært ute med folk som har vært på hugget etter å fått seg noe har det virket utrolig slitsomt. Jage rundt på forskjellige utesteder, diskotek, snakke til hver eneste noenlunde tiltrekkende jente og spandere og bearbeide og i det hele tatt. Det er det jeg mener med at det føles stressende. Jeg har vel egentlig alltid vært litt gammelmodig, så jeg har aldri helt vært der at jeg føler for stikke på byen for å plukke med meg noen damer hjem. Selv ikke når jeg var 18 og første begynte å gå på byen. 15 år siden det nå.

 

Da som nå er en bytur for meg en mulighet for sosial interaksjon og litt øldrikking. Sjekkefokuset virker bare distraherende. Jeg har liksom troen på at man kan komme i kontakt med mennesker av det andre kjønn på mer "naturlige" måter jeg. I alle fall, det har hendt at de andre jeg er med stikker hjem litt tidligere og at min buss ikke går enda. Da tar jeg meg bare en øl eller to til, og sitter og ser hva som skjer. Sist gang jeg var på ferie hjemme i Bergen var det slik at min vanlig buss gikk kl 00.10. Og så kom det en nattbuss rundt 02.30. Rundt 00.30 stakk de andre jeg var med hjem, de var slitne og hoppet bare på bybanen. Jeg ble nå sittende jeg. Kom så i kontakt med noen nordlendinger og slikt, og hadde det likevel hyggelig resten av den kvelden. Pratet litt med frøkna til noen av dem etc.

 

For meg er dette en fin kveld. Hadde jeg blitt sjekket opp av noen "mindre pene" jenter hadde det vel ikke gjort dagen noe verre. Men igjen, jeg kan forstå at det bare er jeg som er litt spesiell.

Lenke til kommentar

Det du sier med hvilke damer man finner og slikt er også interessant. Hvorfor er det så mange "psykotiske" damer der ute? Igjen, jeg har ikke bedrevet noe videre med sjekking og slikt, men jeg snublet selv opp i en litt spesielle dame i mitt liv her nedover i landene.

 

Altså, jeg er virkelig ikke mannen å spørre. Jeg har aldri horet rundt på byen ettersom jeg har vært i fast forhold i snart 6 år i en alder av 22. Noe jeg trives godt med. Det jeg forsøkte å uttrykke, var at menn ikke går så grundig til verks når de sjekker opp dame, de har tre kriterier; rumpe, pupper og utseende. Og da møter man på mye rare damer, noe 10 minutter forran Paradise Hotel kan bekrefte. Og jeg har hørt mye rart av kompiser, lest på ulike forums.

 

Uansett, satte pris på historien din, det var morsom lesing. Det er vanskelig å vite om hun opptrådte som hun gjorde fordi hun var "en psycho bitch" eller om du brøt en kulturell kontekst de har i Italia (eller hvorhen du var).

 

I alle fall, en fredagskveld når vi satt der måtte jeg gå litt tidlig, jeg orket ikke å feste til langt på natt, jeg skulle gå å handle meg en TV dagen etterpå. Når man gjør noe slikt er det lurt å være noenlunde opplagt.

 

Liker prioriteringen mann! Du høres ut som en fin fyr.

 

edit: Og det mener jeg ikke ironisk. Har selv tatt kvelden tidlig for å stå på Komplett.no sitt hentelager ved åpningstiden, LOL

Endret av Dassen
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...