Gå til innhold

PL: 18.12.11 Manchester City v Arsenal, Etihad Stadium


Xanman

Anbefalte innlegg

18.12.2011

Manchester City - Arsenal

Premier League

17:10 @ Etihad Stadium

 

1359774_full-lnd.jpg

 

City news:

Pablo Zabaleta må sannsynligvis bekle venstrebacken i denne kampen, da Gaël Clichy pådro seg et rødt kort mot Chelsea forrige helg og Aleksandar Kolarov fortsatt er skadet. Micah Richards har mistet Citys to siste kamper, men kan returnere på søndag. Bortsett fra det har Mancini ingen skader å bekymre seg over.

 

 

Forventet startoppstilling:

 

Joe Hart

Micah Richards - Vincent Kompany - Joleon Lescott - Pablo Zabaleta

Yaya Toure - Gareth Barry

David Silva - Sergio Agüero - James Milner

Mario Balotelli

 

-----------------------------------------

 

Arsenal news:

Kieran Gibbs nærmer seg et comeback, men det blir sannsynligvis ikke før kampen mot Aston Villa på onsdag. Jack Wilshere gjennomførte en meget positiv scan på torsdag, og er sannsynligvis tilbake i spill i midten av februar. Ellers er Andre Santos, Carl Jenkinson, Bacary Sagna, Vito Mannone, Lukasz Fabianski og Abou Diaby fortsatt ute.

 

 

Forventet startoppstilling:

 

Wojciech Szczesny

Johan Djourou - Laurent Koscielny - Per Mertesacker - Thomas Vermaelen

Aaron Ramsey - Alex Song - Mikel Arteta

Theo Walcott - Robin van Persie - Gervinho

 

-----------------------------------------

 

Resultattips:

Magefølelsen sier at vi kommer til å overraske stort på søndag. Vi er fantastisk form, mens City nettopp har tapt sin første kamp for sesongen. Ryktene sier at Micah Richards og Mario Balotelli havnet i en bust-up på treningsfeltet for noen dager siden, som kan føre til disharmoni i City-leiren. Forsvaret vårt har sett meget bra ut i det siste til tross for mangelen på backspillere, og Robin van Persie ser ut til å være helt ustoppelig. Dette blir sannsynligvis en målrik kamp, og jeg tror vi scorer flest.

2-3

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk takk, føler nesten at det har blitt min plikt her på forumet. :p

 

Har forresten kikket litt på noen statistikker. I sine første ti kamper scorte City ufattelige 36 mål, og slapp kun inn 8. Dette vil si at snittmålforskjellen per kamp var 3,6-0,8 i Citys favør. I de siste fem kampene er snittmålforskjellen derimot 2,6-1,4. Dette er selvsagt også imponerende, men det viser at de scorer mindre enn før, og er mye svakere i forsvar. Faktisk har de ikke holdt nullen på åtte kamper. I tillegg har de bare tatt fire poeng på sine tre siste kamper, mens vi har tatt 22 poeng på våre åtte siste kamper. City har en fantastisk sterk stall, men jeg har en teori om at det først og fremst var de nye signeringene som gav dem selvtilliten til å starte sesongen så fantastisk som de gjorde. Magefølelsen min sier at disharmoni og mangel på PL-rutine kan føre til en liten formdupp fremover.

 

Vi på vår side har gravd oss opp fra sumpen og blitt et helt annet lag enn vi var i starten av sesongen. I de ti første kampene hadde vi en snittmålforskjell på 2-2,1. Med andre ord klarte vi å score mål, men forsvaret vårt lakk som en sil. Siden den gang har Vermaelen kommer tilbake i toppform, Koscielny har tatt steget og er en av de mest formsterke stopperne i ligaen for øyeblikket, og Mertesacker har vent seg til PL. De siste fem kampene har vi 2,2-0,4 i snittmålforskjell. Vi har riktig nok møtt svakere motstand, men det er likevel en drastisk forbedring. Noe av grunnen til dette kan være at forsvaret har begynt å trene mer på egenhånd sammen med Pat Rice. I tillegg blir Szczesny tryggere for hver kamp som går. Kun én keeper har holdt buret rent flere ganger enn ham denne sesongen.

 

Vi har ingen backer tilgjengelige til denne kampen, men det trenger ikke nødvendigvis å være en dum ting. City baserer mye av spillet sitt på hurtige kontringer, og backene våre spiller en stor rolle i vårt offensive spill. Dette kunne Silva og Milner lett utnyttet. Når vi har stoppere på backplassene, er det mer naturlig at de ligger lavere på banen slik at de ikke blir straffet for sin mangel på fart. Altså vil det bli lettere for dem å stoppe potensielle kontringer. Dessuten føler jeg meg mye tryggere med Vermaelen mot Silva på vår venstreback enn jeg hadde gjort om Santos skulle spilt. Dessuten har også City problemer på backplass. Zabaleta må sannsynligvis spille i en noe uvant posisjon på venstrebacken, og Walcott pleier alltid å stå frem i toppkampene. Jeg tror sjansene er store for at han kan skape problemer mot City i denne kampen.

 

Gleder meg hemningsløst til denne kampen. Vi har hatt åtte hviledager, og skadesituasjonen ser ikke så alt for verst ut alt tatt i betraktning. Vi viste mot Chelsea at vi er i stand til å vinne toppkamper, og jeg tror vi vil vise det igjen på søndag.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg er nok også ganske pessimistisk med tanke på dagens kamp.

City er for øyeblikket i en annen liga enn oss kvalitetsmessig, og bør klare en grei seier mot oss om alt er normalt.

Håper jo selvsagt de er rystet etter tapet mot Chelsea, men tror vel heller det vil slå tilbake på oss mer enn vi tjener på det tapet.

 

Håper vi unngår at det blir stygge siffer, og tar gladelig mot et lite mirakel.

 

Mitt tips 5-2.

Lenke til kommentar

Laget er som forventet:

 

Wojciech Szczesny

Johan Djourou - Laurent Koscielny - Per Mertesacker - Thomas Vermaelen

Aaron Ramsey - Alex Song - Mikel Arteta

Theo Walcott - Robin van Persie - Gervinho

 

Av en eller annen merkelig grunn er jeg nesten ikke nervøs. Gleder meg bare hemningsløst.

Lenke til kommentar

Bra for deg LeProf, jeg er jævlig nervøs.

 

City:

Hart, Richards, Toure, Kompany, Zabaleta, Toure, Nasri, Barry, Silva, Balotelli, Aguero

 

Subs city:

Pantilimon, Lescott, Savic, de Jong, Milner, Johnson, Dzeko

 

Arsenal subs:

Manuel Almunia, Ignasi Miquel, Emmanuel Frimpong, Tomas Rosicky, Andrey Arshavin

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...