Gå til innhold

Beste nforce2 kort


Star

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
ikke glem Abit NF7-S v2.0, er nok det beste kortet jeg har hatt. (har hatt EPoX 8rda3+ og MSI) i tillegg får du soundstorm (MCP-T) med abit kortet, noe de andre nforce2 kortene mangler. (denne lydkvaliteten tilsvarer ett sted mellom audigy og audigy2.. gå for abit du! (nf7-s)

 

MSI K7N2 DELTA-ILSR Hovedkort Socket A- nForce2 Ultra400/MCP2T, SATA, Firewire. Dette kortet har også soundstorm.Et veldig bra kort,nesten på høyde med Abit NF7-S v2.0

Lenke til kommentar

Gå for Abit NF7-S v2.0

Fordelen med dette kortet er at du kan stille VDD (Chipset Voltage).

Dette kan du ikke på EpoX 8RDA+, men det kan du gjøre på EpoX 8RDA3+.

Dette gjør at du ikke får overklokket FSB så mye uten å måtte stille opp strømmen, uten å voltmodde det (gjelder kun EpoX 8RDA+)

Personlig liker jeg Abit NF7-S v2.0, fordi jeg hadde STORE problemer med EpoX 8RDA+, drepte ett par av dem ved overklokking.

Dessuten klarer jeg 240-250 MHz FSB på Abit NF7-S v2.0 kortet, og jeg skulle være heldig for å komme over 210-215 MHz på de EpoX 8RDA+ kortene jeg testet.

 

:woot: ABIT :woot:

Lenke til kommentar
Stor ulempe med Abit NF7s: IKKE FESTER TIL MIN SWIFTECH 462 KJØLEBLOKK. ARRRRRGGGGH! BESTILTE DET IDAG, FANT DET UT FOR SEINT. ALLEREDE SENDT MED BEDRIFTSPAKKE AHHHHHH! SOMONE END MY PAIN!

Er du sikker? Så vidt jeg har forstått festes Swiftech 462 vha de fire hullene rundt socketen. Alle AMD-hk har disse hullene, NF7-S også! :yes:

 

Hvis ikke kan jeg godt hente kortet ditt helt gratis..

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Til alle som mener at Abit er mer stabilt og bedre til overklokking enn ASUS... Det er helt feil. Abit sine kort har mange feil og mangler og er ikke så stabilt som ASUS sine kort. Det mener de på Hardware, PCGW og div. andre plasser der de har vett på slikt (sånn som oppe i hodet mitt) :yes:

Kjøp A7N8X Ultra 400. Den er krute stabil :yes:

Lenke til kommentar
Til alle som mener at Abit er mer stabilt og bedre til overklokking enn ASUS... Det er helt feil. Abit sine kort har mange feil og mangler og er ikke så stabilt som ASUS sine kort. Det mener de på Hardware, PCGW og div. andre plasser der de har vett på slikt (sånn som oppe i hodet mitt) :yes:

Kjøp A7N8X Ultra 400. Den er krute stabil :yes:

 

Siden du tydligvis ikke skjønner hva jeg prøver å forklare deg, så er det bare en ting til å gjøre. Du skal få lov til å bevise for meg at man kan klokke en XP2500+ til 2.6Ghz + med FSB på over 200 Mhz Dual-channel.

 

Du skal også bevise at man kan kjøre benchmarks med Asus kortet med 240+ DC og en cpu hastighet på over 2.4 Ghz.

 

Resultatene du legger frem skal kunne reproduseres med andre Asus kort av samme type.

 

Dette er ting jeg kan gjøre med mitt Abit kort UMODDET, og det er stabilt i prime, sandra, 3dmark, super pi og diverse spill.

 

Man kan lese mye rart rundt omkring på nettet, men ikke alt er like sant. Skal man finne ut hva komponenter er gode for så må man nesten teste dem selv. Jeg kan grave frem en rekke tester der Abit tar Asus bakfra, men jeg gidder ikke. Isteden kaster jeg ballen over til deg, og ber deg bevise dine påstander.

 

"Put your money where your mouth is"

 

BTW: Hvilke feil og mangler er det du snakker om på Abit kortene?

Lenke til kommentar

Kan nå også anbefale Asus A7N8X Deluxe Gold Edition for nå har jeg testa det siden det har fått så mye omtale, meget bra, men får litt bedre 3D resultater på Epox som har påmontert samme hardware som Asus kortet under test :shrug: jeg skal prøve å finne ut av det. Eneste som slo meg var "huff for en BIOS" på Asus kortet hehe.

Lenke til kommentar
Ok... Så hadde jeg feil da. :roll: Men de har alikavel testet P4 kort. Og de var det både feil og mangler på. :yes:

Det gir jo ikke et sånn bra intrykk akkurat. ASUS har skjelden feil og er stabilt... Kjøp ASUS. De har de beste kortene uansett :yes:

 

Hvor gammel er du egentlig?

 

Det eneste du har gjort er å gjenta deg selv. Er det ikke på tide å komme med noen argumenter for hvorfor Asus er best?

 

Du virker for meg som en 14is som ikke klarer å komme noen gode argumenter. Du gjør ikke annet enn å drite deg ut når du holder på sånn.

 

Du må begrunne og bevise påstander.. eller blir det for vanskelig for deg?

Lenke til kommentar

Til alles ENORME skuffelse, har

personen bak artikkelen gått til anskaffelse av nok et MSI kort..

Denne gangen et MSI k7n2 Delta ILSR...

 

Og nok en gang, er personen bak artikkelen... strålende fornøyd!!

Power to the MSI!

 

Fikk til og med, msi skrujern, msi dagbok, msi klistre, msi brackets, msi kabler og msi bøker med i pakken!!!!!

 

:D:D:D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...