Jump to content

oeb

Medlemmer
 • Content Count

  160
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. For ett nivå. At dere orker å bruke energi på å rakke ned på karens valg av kabinett, hold heller kjeft.
 2. Du får kjøpt selve skjermen, mener prisen lå på rundt 1200 kr eks. Mva. Du må høre med sjappa der du handla telefonen, evt. en sjappe som kan reparere den. (Telehuset o.l.). Det var ikke noe problem å kjøpe skjermer til Ericsson mobiler før i tiden, og bytte det selv.
 3. Snodig, AGP/PCI lock har jo forsåvidt ditt gamle hovedkort også, Abit NF7-S.
 4. Dremelskivene biter jo såvidt på aluminium, det tilsier ihvertfall min erfaring med Dremel'n. De funker best på stål.. Mulig det er forskjellige som duger til alu og, men anbefaler stikksag/hullsag.
 5. Jeg hadde ett Abit NF7-S V2.0 som jeg returnerte til Komplett.no grunnet defekt lydutgang. I dag fikk jeg returen, her ser man hvor god kvalitetskontroll den gjengen har før dem sender ut varene. Kortet er forøvrig eldre enn det jeg sendte inn også. Har ikke orket å sette det inn i maskina engang, i tilfelle denne defekten fucker opp skjermkort el. lignende. Komplett
 6. Diabloit2k. Det er jo null problem å fjerne shimen, søk litt på google, evt. forumet her. Så tror jeg faktisk du finner flere guider hvordan du fjerner det. (Tapetkniv/nebbtang el. lignende).
 7. Heh. Man får begge i 35w utgave. Så dette har vel mest med hvor heldig du er.
 8. Biltema og Microplex. Bortsett fra at Microplex er 10 ganger dyrere så er det lite forskjell. Nylonstrømper hadde jo egentlig vært tingen, slik som er på nyere kvalitetstrømforsyninger.
 9. Koster 85 kr her i Tr.heim HAHAHAHA Trøndere er SÅÅÅÅÅÅÅ gjerrige!!!!! vi snakker om 5 meter her da!!! de 35 kronene i tillegg må du vel kunne klare deg uten! dessuten! du må jo straffes litt for at du bor på et så gudsforlatt sted! Ja jøss, jeg er grådig.. Bare undret på hvorfor prisen er høyere på Clas her, enn andre plasser..
 10. Det er riktignok ikke hvor mye flow du har som bestemmer hvor god kjøling du får. Jeg har brukt Eheim 1046, 1048, 1250 og vært altfor mye borti Hydor L20.. Problemet med Eheim pumpene er at du gjerne må "modde" impelleren etter hvert, da den løsner og lager støy. Men det er bryet verdt. Hydor pumpene er av billigere kvalitet, men er også mindre. Jeg har hatt store problem med lekkasje rundt innsuget på Hydor pumpene mine, men har løst det med litt epoxy lim Er du kun ute etter å spare penger så kjøper du selvfølgelig en Hydor, men vil du ha en kvalitetspumpe som også er stillegående kjøper du en Eheim. (Man får så og si det man betaler for.)
 11. Tror du må sende en mail til Komplett og forhøre deg.. eller søke på nettet og se om du finner en test av det kabinettet.
 12. B|Real, beklager om jeg ble oppfattet sånn.. La ikke merke til at brukeren var ny heller.. My bad.
 13. Har ingen problem med å bruke omtrent hva som helst av DDR minne på mitt NF7-S v2.0. Skal du overklokke høyt så er BH-5 brikker å anbefale.
×
×
 • Create New...