Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Vil jeg få straff?


square

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

For å "forsvare" min "GOD KOMPIS"

 

Det jeg mente er ikke nødvendigvis at oppførsel var "moderne" og "voksen" men at han stiller opp for vennene sine. Har selv vært oppi situasjoner der kompiser har slengt med leppa, jeg har prøvd å roet det ned og unnskyld vennen min for så å få en på leppa. hvor var kompisen min da? nei, han stakk.

 

En god kompis er ikke en som er på vei opp, det har du mange andre som vil. Men han er på vei ned, det er da folk forlater deg.

 

Hvis dere kan prestere å si at dere ser på at en god kompis får blåøye uten å å gjøre noe tilbake (I dette tilfellet kunne kompisen hans bli banka). Så ber jeg dere søke etter ryggrad og baller på ebay.

 

"vold løser ingenting". Bullshit. Japan hadde ikke trukket seg ut av 2. Verdenskrig hadde det ikke vært for at USA bombet de to byene sønder og sammen. For alt vi vet kunne kompisen til "tiltalte" blir rundjula hvis ikke denne gode kompisen hadde stilt opp

Lenke til kommentar

Man kan tydeligvis ha uflaks å få en idiotdommer..

 

Men hva slags skade ble påført av sparkene? Hvis det sprutet blod og tenner kan det ha vært en faktor.

 

Kunne fått meg som meddommer.

 

Tar seg nok godt ut med en voldssak som kommer samtidig som saken med falsk forklaring. Mopedkjøring uten kompetansebevis vil sikkert også bli nevnt av aktor for å påvise manglende vilje til å etterleve lov- og regelverk.

De kommer til å vise noen flotte bilder av skaden ved øyet og eventuelt av bloduttredelser i mageregionen, sammen med en legeerklæring på skadenes omfang.

Om dette ikke passerer som nødverge ender det med et antall dager betinget fengsel (muligens kombinert med en heftig bot), 5-10 tusen i saksomkostninger og eventuelt erstatning for behandling av skader, klær og tapt arbeidsfortjeneste.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...