Gå til innhold

Kjøre over bro i storm, farlig?


Warrior Elite

Anbefalte innlegg

Halla, skal på ut å kjøre i morgen, noe som medfører at jeg må kjøre over en 35m høy- og 1km lang bro med min Sedan. Problemet er at det er meldt 20meter vind i sekundet. 20 meter i sekundet betyr vel at det kan bli kast i opp mot 25meter i sekundet som er full storm. Jeg lurer på om noen som kan gi meg en grei risikovurdering.

 

Tar i mot alle historier, som dere måtte ha som kan hjelpe meg å gjøre opp et bilde av den aktuelle situasjonen, med stor takknemlighet.

Endret av Warrior Elite
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Alle broer eg har vært borti hvor dette faktisk har vært et reelt problem har hatt varslingssystem på plass. Dvs at om vindkastene medfører fare eller økt risiko så vil røde varsellys lyse eller bom gå ned slik at ingen kjører over mens risikoen/økt faren er der.

Jepp, det pleier å lyse rødt, men har ikke tid. Er en privat sak som gjør at jeg må risikere det. Og i tillegg så er rødt lys mest beregnet for vogntog, tilhengere, store kassebiler ol. Det røde lyset tar heller ikke hensyn til vindretning. Jeg er fult klar over at det er 5000kr i bot for å kjøre på rødt, men den sjansen må jeg ta. Og skulle jeg bli tatt (av politiet) så betaler jeg boten med glede.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...