Gå til innhold

LG Optimus 2X - LGs nye monster!


Anbefalte innlegg

Jeg vurder denne nå, men har noe spm:

 

Er det mye stress å få roota og lagt inn CM7? På HTC legeden min var dette utrolig vanskelig siden bootloaderen var så lukka det går ann..

 

Har dere hatt noe problemer med mobilen?

 

Hvis du klarte det på en Legend, så klarer du å roote denne. Har rootet min 2X og en Legend. Og 2X'n var som en lek.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Husk at CM ikke er stabil enda og kan ha noen problemer. RC1 hadde noen problemer og ble veldig irriterende i lengden så jeg byttet over til nightlies hvor det har vært litt bedre og med siste versjon #127 så har jeg ikke opplevd noen problemer på fem dager, batteriet holder lenger og den er veldig kjapp!

 

Hvilken RIL og baseband bruker du samme med nightlies?

Lenke til kommentar

Hvilken RIL og baseband bruker du samme med nightlies?

RIL har jeg ikke gjort noe med, baseband har jeg oppdatert til 725.

 

Skal legge til at telefonen bruker litt i overkant lang tid på å koble til når jeg bruker mobildata men jeg mistenker at JuiceDefender er en medvirkende årsak, eller?

Lenke til kommentar

Vel det er ingen direkte sperre vegg som hindrer dette der nei, ellers hadde jeg jo ikke hatt dette problemet her nå eller hur? ;s

 

 

 

 

Men ja rundt 4k kastet rett ut av vinduet, kjipe greier :S

 

 

 

 

Har aldri hatt noen sånne problemer med og sette inn ett simkort tidligere heller på andre telefoner ;/ har nå liksom alltid bare dyttet det inn til det satt og funket.

 

 

Lenke til kommentar

Klarte og få ut simkortet til slutt, men måtte brekke oppe det loket så er redd jeg har klart og fått ødelegge telefonen ;S

 

 

 

 

Her er forresten simkortet som ble satt inn:

 

Dette ligner på ett slikt micro simkort isteden for ett vanlig simkort. Men det ble brukt i en gammel Sony Ericson og der funket det fint. Det var en sånn liten ramme rundt simkoret, men det har blitt brekt løs fra hverandre så det er bare selve simkortet igjen. Så ikke rart det lille simkortet der gikk så langt inn i denne nye telefonen. Men ja må nok ut med nye 3k nå da siden mobilen virker ødelagt, da jeg har prøvd med ett annet vanlig simkort også uten at det ble kjent igjen i telefonen.

 

 

 

 

Kjipe greier :/

 

post-55687-0-91087300-1315434577_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Da har jeg også en 2x på vei! Jeg vurderte SGII, men jeg synes byggekvaliteten virker litt billig, ikke så langt fra SG egentlig. Når jeg i tillegg fikk 2x'en for 2800 fra komplett (demo / fabrikkreturnert) føler jeg valget var lett! :)

 

Det ser for øvrig ut som gingerbread endelig er på vei ut nå! På xda spekuleres det på en gang mellom 10. september og begynnelsen av oktober, mens denne polske bloggen hevder at han allerede for et par dager siden fikk 2.3.4...? Er denne fake mon tro?

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...