Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Er han over henne? (jeg rebound?)


Anbefalte innlegg

Tror dere han er over eksen sin?

 

Nylig blitt sammen med en gutt på 25 år. Han har fra dag en av opplyst meg om sin eks kjæreste som han hadde er av og på forhold til i ca. to år. Hun behandlet han dårlig noe han ikke den gang kunne se. Han gav henne masse økonomisk hjelp (selv om han hadde lite penger selv) og kjørte rundt på henne hvor enn hun måtte ønske. Han ville ha et stabilt og vanlig forhold med jenta men hun derimot var løssluppen og hadde vanskeligheter med å være tro mot han. Forholdet dems var preget av at han kjempe for henne, men at hun aldri "så han" skikkkelig. Han klarte omsider å kutte kontakten med denne jenta i mai i år etter mye selvpining.

 

Han møtte meg to mnd senere og nå hæ vi blitt sammen. Saken er at jeg merker han er utrolig bitter på henne og blir nesten litt sur om han ser henne. Han sier han er ferdig med henne og at han er over hun (selv om han elsket henne) men jeg har merket et par tilfeller hvor han nevner henne (negativ sammenheng). Han sier hun er en b*tch, ei hore ol. Det er tydeligvis et sårt tema for han. Han sier som sagt han er over henne og ikke ville hatt henne tilbake. Han mener jeg er mye bedre på slør måter kontra eksen, noe han også poengterer at kameratene hans syntes.

 

Det jeg reagerer på er at han fortsatt er bitter på henne og ønsker henne "vondt". ( dette nevnte han på fylla, men i edru så sier han at han ikke vil bruke energi på henne. Han er fast bestemt ovenfor meg at han er over henne.

 

De har ikke kontakt i dag og er ikke engang på talefot. Hva tenker dere?

Jeg er redd for å være en rebound selv om han viser han opprinnelig er glad i meg og ønsker en fremtid med meg.

 

Postet av anonym: 438c6278d913214fbc70442dd6bc5ab9

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror ikke du har noe å bekymre deg over, jeg er fortsatt bitter over ei jente jeg ikke har hatt kontakt med på rundt et år. Ikke fordi jeg har følelser for henne, men fordi hun behandlet meg skikkelig dårlig, og tenkte kun på seg selv, til tross for at jeg alltid stilte opp for henne.

Lenke til kommentar

Har selv en ekskjæreste som behandlet meg skikkelig dårlig... er jævlig vanskelig å komme seg etter noe slikt. I mitt tilfelle kommer hun inn i tankene mine ganske ofte, og jeg blir dårlig av det. Jeg tror han føler det på samme måte, og føler seg skikkelig bedratt og lurt.

 

Så nei, jeg tror ikke han har kommet seg, men ikke på den måten du tror. En eks-kjæreste som utnytter, bruker og egentlig mishandler deg er vanskelig å legge bak seg.

Lenke til kommentar

Jeg kjenner ikke saken, så jeg kan bare uttale meg på et generelt grunnlag som gutt. Det at han er bitter har ikke noe med deg å gjøre, men det er fullt forståelig at du blir lei av den stadige bitchingen over hvor dårlig hun behandlet ham. Hadde jeg vært deg, ville jeg sett på det som et tegn at han nå innser hvor dårlig han hadde det med henne, utelukkende på grunn av hvor bra han har det med deg. Så jeg tipper det er en blanding av at han er forbannet både på seg selv for at han ikke gikk tidligere, og på det helvetes hespetreet.

Lenke til kommentar

Unnskyld at jeg sier det, men for meg virker det som han ikke har kommet over henne. Hadde han gjort det, så hadde han ikke snakket om henne hverken på godt eller vondt.

 

 

Ts her

 

Han har ikke nevt henne så mange ganger da. Kanskje 3-4 ganger i løpet av en 3 mnds periode. Det har bare vært negativt hvor han poengterer at han ikke vil ha en "slik jente igjen".

 

 

 

Postet av anonym: 438c6278d913214fbc70442dd6bc5ab9

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...