Gå til innhold

Fotosekk/bag til skolebruk?


Anbefalte innlegg

Jeg har begynt på skole igjen og med det merket en drastisk nedgang i bruk av kameraet etter sommeren. I den forbindelse vil jeg se om jeg finner en ok fotosekk som samtidig har plass til litt skolebøker, slik at jeg kanskje kan få presset inn litt foto i ny og ne :) Jeg har egentlig ingen spesielle krav til sekken/bagen, bortsett fra god komfort. Ønskelig om det er plass til en D90 med grep og en 35mm (som alltid er på) og kanskje et objektiv til (gidder ikke dra på for mye når skolebøker er med).

Noen tips?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

Jeg er fortsatt i tenkeboksen på denne og har sett nærmere på ThinkTank Retrospective 20 og 30. Noen som har erfaringer med noen av de og hvordan de kan fungere i det daglige med kamera med et objektiv på og et av kamera og i tillegg en skrivebok og et par pensumbøker? Syns kanskje 30 ser noe stor ut, men ser den får knakende fine kritikker. Jeg ser på frontlommen på 20 og tenker den kanskje er stor nok til kladdebok etc.?

Lenke til kommentar

Jeg bruker/brukte en ThinkTank Shapeshifter til det formålet.

Shapeshifter er fantastisk om man kan leve med å demontere/montere objektiv på kamera før/etter bruk... min mest brukte sekk uten tvil. Ser liten ut og plass til mye. Usikker på hvor praktisk den er til bøker da.... fungerer fint til laptop i tillegg til kamerautstyr.

 

Pusher selv nedi 2 * D3, 24-70mm f/2.8, 70-200mm f/2.8 VR II, SB-900, SB-800, WT4 sender, Quantum Turbo3 batteripakke, masse kabler og småstæsj til blitser/laptop + macbook air 13" (går fint 15-17" laptop oppi også, men ingen poeng å dra på slepbar med mindre man må.

 

Med alt dette oppi ser den kompakt ut og blinker ikke fotoutstyr; behagelig å ha på seg selv på lengre turer.

Endret av TGB
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...