Gå til innhold

Komplett.no's ukestilbud på DVD brenner


Buzz76

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis brenneren er sær på platene så ville jeg lett etter firmware oppgraderinger som ikke er originale.

Jeg har en nec 1300 som faktisk er ganske sær, men takket være herrie på rpc har jeg nå en nec brenner som spiser tilnærmet alt av plater.

http://herrie.rpc1.org/

 

Vet ikke noe om det er lagd firmware for den sonyen komplett har, men finner dere ikke.no ville jeg gått for nec`en

Lenke til kommentar

Jeg har DWU10A og har ikke hatt noen problemer med den. Trodde også at den hadde den litt små tøffe fronten som er avbildet på Komplett, men det er bare den grelle grå/hvite fargen.

 

Jeg bruker dvd-r (Verbatim) plater og har ikke hatt noen problemmer med de platene. Bruker ca. 3-5 min på å brenne en cd-r plate og alt fra 13-20 min på å brenne en full dvd-r plate.

 

Det er bare 2 månder siden jeg kjøpte den og da kostet den 2300 kr :cry: så jeg vil si at det er et godt kjøp for 1600 kr...

Lenke til kommentar

Jeg vil vel ikke si at den er treg, jeg undersøkete en del når jeg skulle kjøpe og det jeg kom fram til var at spilleren har den høyeste brenner hastigheten på cd x24 og det var nesten like viktig som hastigheten på dvd brenning. På de testene som jeg har lest så hvar den ikke helt på toppen men heller ikke nevneverdig langt bak de andre merkene på brenning av dvd, men hvis jeg ikke husker feil så var den best på brenning av cd. Det var egentlig hovedgrunnen for at jeg kjøpte den, siden jeg ikke var interesert i å ha både en cd-brenner og en dvd brenner.

Lenke til kommentar

Problemet er at det er ikke bare å se på spesifikasjonene når man kjøper DVD-brenner. Det er forholdsvis stor forskjell på kvaliteten, og det har vært uforholdsmessig mye klager på Sony DVD-brennere. Personlig kan jeg ikke med god samvittighet anbefale noe annet enn Pioneer, men om du likevel gjør det, så kjøp NEC, ikke Sony. Den nye Plextoren kan være god, men den er vel egentlig ikke tilgjengelig enda. Komplett får den ihvertfall ikke inn før tidligst om 2-3 uker.

Lenke til kommentar

og det har vært uforholdsmessig mye klager på Sony DVD-brennere.

 

Hvor vet du dette fra?? :(

Jeg leser forumer, spesielt http://forum.firmware-flash.com/viewforum.php?f=2

Det har vært en haug med tråder om Sony-brennere som ikke klarer å brenne plater som virker fint på Pioneer. Se også f.eks. denne tråden: http://forum.firmware-flash.com/viewtopic.php?t=16740 der Ian@LynxDV (LynxDV er en forholdsvis stor forhandler i UK) kan fortelle at de selger flere Pioneer-brennere enn Sony, men at de likevel får flere Sony i retur pga problemer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...