Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Når han ikke vil...


Fit

Anbefalte innlegg

Jeg har vært sammen med samboeren mi i fem år.

Da vi møttes var han jomfru, mens jeg var veldig godt erfaren. Alltid blitt sett på som "god og vill i senga" av tidliger sexpartnere.

Da jeg møtte min nåværende samboer var jeg ikke klar over at han va jomfru før lenge etter vi ble sammen. Jeg mener at vi kom skjeivt ut fra starten, jeg prøvde meg på han og han avviste meg. Dette gjorde at jeg ble usikker, og ville ikke framstå som "tøs".

 

Nå fem år etter, er vi på samme sted. Sexlivet er ræva, jeg har blitt inneslutta og veldig utrygg i senga. Men dette ER ikke meg!!

Jeg elsker å snakke om sex, spesiellt med andre kompiser. Det tenner meg, samt jeg får masse nye tips.

Det kunne aldri skjedd at jeg og min samboer snakker om sex.

 

Jeg savner å kunne snakke med samboeren min om sex, kansje det ville hjulpet oss.

Han reiser mye i jobben, så jeg er en del alene. I dag har jeg feks kost meg med porno på nett og bestillt meg noen nye sexleketøy. Dette kunne jeg aldri hat nevnt til min samboere, han er så konservativ at han hade følt seg brydd.

 

Jeg har prøvd meg på samboeren min i èn uke, men han vil ikke! Hva skal vi gjøre? Hvordan kan vi få et deilig sexliv?

 

(Beklager for et langt og rotete innlegg)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tidig at du skriver at du er godt erfaren, men ikke noe tøs i samme setning.

 

*reklame fjernet av moderator*

 

Jeg linket til en side som generelt har vært omtalt i media. Det er en dating side for mennesker som er i et forhold. Bruk google som jeg gjorde. Og til modden: send meg en PM neste gang du kuker med mine innlegg.

Endret av medisinOmsider
Lenke til kommentar

Hvorfor skal hun ta seg tid til det? Det høres mer ut som forholdet har gått sin naturlige gang. De er begge klar for nye nytt. De er ikke på samme planet engang, når det kommer til sexen. Det er ikke verdt bryet. Hun burde finne noen hun kan ha det gøy med, uten å måtte tvinge det igjennom.

 

Hun kan jo ikke bare gjøre det slutt fordi sexen deres suger, før hun har snakket ut med kjæresten sin..... Hun er jo åpenbart glad i fyren på alle områder. Alle par støter på problemer, og svaret er ikke å droppe hele forholdet uten å prøve å løse det først. Tulling!

 

Til Fit: Jeg mener du må snakke med samboeren din, å finne ut hvorfor han er så innesluttet når det kommer til sex. Kanskje han er usikker på sin egen kropp eller har andre problemer han ikke har nevnt. Er han fortsatt ikke villig til å endre på noe i sexlivet, DA kan du gjøre det slutt, for da er han ikke villig til å tilfredstille dine lyster/behover og det synes jeg gjør han til en dårlig kjæreste.

Lenke til kommentar

De har vært sammen i hele fem år. Det er så mange flotte vakre mennesker her i verden at jeg virkelig ikke ser poenget med å prøve å endre en av dem for det bedre i sine øyne. Det fine er at man alltid har muligheten til å gå ut døren, uten å forklare seg, for å så aldri la seg se eller høre fra igjen. Det aksepterer man, det er den risikoen man aksepterer når man går inn i et forhold. De har hatt noen fine år sammen, ta vare på de fine minnene. Ikke ødelegg minnene med å bruke de to siste årene på å krangle eller forandre hverandre. Det ender med at den ene eller begge av dere går på "sparebluss" i forholdet og bare venter på noe bedre, da blir det et skikkelig grisete brudd. Jeg vet hva jeg snakker om.

Lenke til kommentar

Vel, personer kan forandre seg, og gjør det faktisk hele tiden. Ubevisst eller bevisst. Det trenger ikke være negativt, men man må gjøre det av de rette årsakene.

 

Å forandre seg på å tviholde på en kjæreste synes eg er feil årsak. Men å forandre seg for å gjøre et godt forhold bedre, er rett årsak om begge ønsker det.

 

Så her må man ganske enkelt åpne en dialog for å se om dette er noe begge ønsker. Er det ikke det så avslutter man forholdet(på en skikkelig måte) og finner seg noen andre hver for seg.

 

Etter fem år synes eg et brudd krever en forklaring. Man har begge investert tid og ressurser i forholdet og det vil være særdeles kjipt av den ene å bare gå helt uten videre.

Lenke til kommentar

Det å kunne snakke sammen er meget viktig i eit forhold. Ser ikkje kva du har å tape på å sette deg ned å ta ein alvorsprat med han? Mest sannsynleg er han kun usikker på seg sjølv. Var borti akkurat det samme i eit tidlegare forhold med ei jomfru. Og endte med at eg vart som deg, usikker og ikkje meg sjølv i senga. Det hjelper veldig å prate om det.

 

medisinOmsider: Om du som navnet ditt tilseie studere til lege. So foreslår eg at du skifter studie. Vi har meir enn nok av legar med for lite empati og forståelse for korleis andre menneskjer har det. Legestudie er ikkje noko spesielt vanskeleg, det er nesten kun pugging, du trenger ikkje "brains". Det viktige er at ein klare å ha empati med pasienter i ettertid.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Her må du nesten finne roten av problemet, og jeg skal love deg det blir vanskelig å få ut av han. Det finnes som regel en underliggende grunn til lav sexlyst. Du vil aldri klare å få til noe nytt og spennende før han har kommet over sine issues, uansett om han ikke liker deg, føler han ikke strekker til, skammer seg over penisen sin eller er homofil

Lenke til kommentar

Takk for mange gode svar!

 

Vi snakker aldri om sex, han liker ikke å snakke om sex. Dette har gjort at også jeg synes det er ukomfortabelt og snakke om sex med han (mens jeg kan snakke om sex med min kompiser i flere timer uten problem).

 

 

Jeg synes dette er vanskelig, og lurer på om en sexolog kansje kunne ha hjulpet oss. Noen med erfaringer ang. sexolog?

 

Jeg skal prøve å snakke med han i kveld, men kjenner det knyter seg inn i meg.

Lenke til kommentar

Jeg tror du gjør det verre for ham om du trekker en sexolog inn i bildet. Han er redd nok som det er med å snakke om sex med deg, hva da med en tredjepart som er helt ukjent for ham?

 

Som de andre sier her, må du ta det opp med ham. Forklar at dette er noe som betyr mye for deg, slik at han vet at dette er seriøst ment. Du må nok hjelpe ham en del, og samtidig ikke presse ham for mye.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Nå har det gått en tid og ingenting har skjedd. Jeg tok det opp med han, og han sa at han ikke hadde noe lyst på tiden og visste ikke hvorfor. Mente at det var hektisk og mye stress på jobb blandt annet.

Jeg synes det er frustrerende og vanskelig å gå rundt med en kjæreste som ikke vil ha sex med deg. Han vet veldig godt at jeg har kjempe masse lyst.

 

Siden sist har jeg kjøpt meg noe leketøy som får "kjørt" seg, men det blir liksom ikke det samme.

Så gutter, ja jenter går også rundt med masse lyst og har en mann som ikke vil.

Lenke til kommentar

Da går man til noen andre og får behovene dekt der. Det er bare naturlig at han mister litt gnisten etter å ha sex med den samme personen i lang tid, men det er garantert nok av andre som er interessert, spesielt med tanke på den beskrivelsen av deg selv du gir. Man lever bare en gang så det er ingen grunn til å ta til takke med et sexliv som ikke er 100% tilfredsstillende.

 

*Avventer trauste kommentarer om monogamiets dyder*

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Tja, har selv vært borti friends with bennefits som søker andre steder for å dekke behovet sitt. Hvorfor ikke? Det forutsetter naturligvis samtykke fra partneren sin, men når partneren ikke kan tilfredstille(eller bidra i det hele tatt) så er det jo det beste for alle parter at den seksuelt frustrerte får utløp i ny og ne.

 

Personlig klarer eg fint å både skille mellom kjærlighet og sex, og kombinere.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...