Gå til innhold

FIFA 12 Ultimate Team


Anbefalte innlegg

Yes, leder 5-1 og så får vi et strømbrudd.. Og når jeg logger på så får jeg opp en melding om at DNF-multiplikatoren blir redusert siden jeg koblet fra..

Igår kveld stengte EAs servere midt i en kamp, så nå er IF/DNF-multiplikatoren enda lavere, og det pågrunn av feil på deres servere.. Fuck dem.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Faen heller. Skal jeg prøve meg på en sånn pakke? Kommer til å angre.... Men.... Hvis.... Trenger penger liksom :( Fuck.....

 

FUCKJ FUCK FUCK FCCASDUFjs!!! Fikk Lugano 81 som beste! ....... Seriøst BARE dritt.. 25000 coins rett i dass... HELVETE.... faaaaaen,..,. Vedder på jeg kan få 3-4000 for alle spillerne til sammen... FUCK EA!

 

Skal aldri mer spille UT. Kjøpte like greit en til. Beste jeg fikk var Misimovic eller noe piss.. 81 overall...... BARE dritt.. Ingen rather fast black man eller noe fuck.. 50 000!!!

 

WOOO!! Brukte 100 000 :) Fikk ingen gode. Beste var Lugano. Ultimate Team kan ta å henge seg.. det var dråpen.. Lurer på om jeg bare skal bruke opp alle pengene å gjøre EA glad og blid.. Skal faen ikke spille mer uansett

Endret av G27
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...