Gå til innhold

FIFA 12 Ultimate Team


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Trodde aldri jeg skulle gå på dette trikset.

 

Er i ferd med og lage et PL-lag, og tenkte jeg skulle prøve IF Walcott.Er med og byr på et kort fra 120000, er med opp til 135000, som allerede er mer enn hva jeg hadde tenkt og bruke på Walcott. Vinner auksjonen med 135000 coins, tror jeg. Viser seg at han har lurt meg, og jeg ga 235000 for Walcott. Morsomt.

 

Eg skjønner bare ikke hvordan du kan tro at du vant auskjonen med 135000coins budet ditt eg er temmelig sikker på at den rette prisen står ved endt auksjon OG hvordan du plutselig får med deg at du har betalt 100,000 coins MER enn du trodde ETTER at auskjonen er ferdig, det forstår eg bare ikke.

 

 

Nørd.

 

Javel? Snakker du til deg selv eller var det ett forsøk på ett lite personangrep?

 

 

Skjønner ikke hvorfor du alltid må kverulere uansett hva folk skriver. Du kjenner godt til trikset, er ikke mange dagene siden du selv skrev om det i denne tråden.

 

Kverulerer eg uansett hva folk skriver? Den oppfatningen har ikke eg, og uten å virke for cocky så tror eg mange andre her er av samme oppfatning. Og ja eg kjenner til trikset, derfor eg synes det er rart at du mener du ble "lurt" og at du ikke fikk med deg at du plutselig hadde bydd 100.000 mer enn det du trodde du vant auskjonen med.

 

Det er garantert en med to kontoer som legger ut kortet med den ene, og kommer med budet med den andre kontoen. Eneste han risikerer er å miste 5% av budet, så lenge ingen byr over.

 

Skal selvfølgelig følge med det selv, men når det blir gjort bevisst på denne måten, er det samtidig lureri.

 

Ja, eg kjenner tl dette trikset, men utifra det du skriver i starten her så virker det som du ikke kjenner til det selv om du litt lenger her oppe sa at eg kjente til det siden eg hadde skrevet om det tidligere, og om du vet om det så burde du vel visst om dette trikset du også.

 

Prøver ikke å denge deg med noe somhelst her nå, men ting skurret litt helt fra da du sa du ikke fikk med deg at du hadde betalt 100.000 for mye.

 

Eneste måten du har betalt for mye på er at du har bydd uten å følge med på prisen på objektet. Enkelt og greit. Lureri,ja. Men om folk er oppmerksom så går enn ikke i den fella. :)

Lenke til kommentar

Har vel ikke skrevet noe om at det ikke er min egen skyld. Det skyldes egen uoppmerksomhet. Det er bare den uærlige måten det skjer på som irriterer meg.

 

Jeg la inn 133000, og ventet på 134000-budet. Han la vel da inn 234000, jeg ser fire-tallet, og byr opp. Og når den grønne haka kommer, ser jeg prisen.

 

Gidder vi egentlig å bruke mer tid på dette?

Endret av glennandre
Lenke til kommentar

jeg har ryddet bittelitt i tråden. Hold dere til sak og ikke person gutter og jenter.

 

Kunne blitt en finfin vending om vi nå skulle begynne å diskutere hvem som er jenta her :p

 

On topic: digger det når jeg er i godt driv og kommentatoren utbryter "he's the fastest man on the field, they won't catch him" eller noe.

 

Men Krasic (90) er da vitterlig ikke "the fastest man on the field" når jeg stiller med både Doumbia (94) og Tosic (91) i angrepsrekka :p

 

Angående Tosic, finnes det en veikere spiller? Jeg har mine tvil, men får han fri bane eller får rundet forsvareren er han gull verdt.

Endret av LHUS
Lenke til kommentar

"You've won Falcao on auction for 2,100". Drøyt, men da er det tredje laget "komplett". Brukte Ruben Castro fram til nå.

 

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#iBE9XWmIbcNLG

 

(Edit: har kjøpt formasjonskort til Falcao, bare ikke brukt det ennå)

 

Vurderer å kjøpe inn flere lag, men finnes det ikke colombiansk HB?

 

Hvis en S blir brukt som HV, men har riktig formasjon og linkes til to landsmenn (alle er fra samme land), hva kan man forvente i kjemi?

Endret av LHUS
Lenke til kommentar

Dette spørsmålet har egentlig ingenting med Ultimate Team å gjøre, men jeg spør her så jeg slipper å lage egen tråd. Jeg lurer på om det er like kontroller på finter og "triks" på Fifa 12 som på Fifa 11. Jeg spiller Fifa 12 hos flere kompiser nesten daglig, og tenkte jeg skulle øve litt på finter. Men jeg har bare fifa 11 og orker ikke øve inn en hau med finteskills om det ikke er likt på begge spillene. Har liksom aldri tid å øve på finter når jeg spiller med andre, for da handler alt bare om å vinne!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...