Gå til innhold

Sliter noe inmari med å få bilde med scart


tomkrugis

Anbefalte innlegg

Mulig jeg er en slappis å lete i forumet, men jeg greier altså ikke å få tilbake bildet på tv'n min med scart kabel fra ps3'n.

 

 

Brukte den i stua ei stund pga at jeg ville ha en litt bedre filmopplevelse. Der nede brukte jeg selvfølgelig HDMI kabel opp til tv'n.

 

Nå skal jeg bruke den på rommet med scart kabel (ja, jeg er sinnsyk lame som enda bruker vanlig sd tv), men jeg får ikke bildet fram på skjermen.

 

 

Etter hva jeg kunne finne ut på nettet, så skal holde nede standby knappen på riktig AV kanal, helt til PS3'n "biiiper" 3 ganger. Til meg kommer det bare et biip og så går den i standby.

 

-_-'

 

Noen som har en viss peiling på hva som er galt? Må jeg koble den opp med HDMI igjen og forandre på oppsettet tilbake til scart igjen? Men da igjen, når du holder nede Standby knappen så skal jo maskina resette seg til default settings, som da er kobling uten HDMI.

 

Skjønner veldig lite jeg folkens. Tar gladelig imot råd :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er det så mye styr å ta den til den andre tv'en å titte på instillingene da? Leste at det skal gå å holde inne i 10 sekunder, men mulig dette er endret i nyere firmware.

 

Kjekt med xbox der man har en fysisk bryter på kabelen for å velge mellom HD og SD :p

Savner 360'n noe sykt! Men men, hadde xbox så lenge, ville prøve ps3'n også :)

 

 

Nå tror jeg det er slik at så fort jeg bytter på instillingen på PS3'n når jeg er tilkoblet med HDMI så går skjermen i svart :o

 

Ville bare høre her først.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...