Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Anbefalte innlegg

  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

Hei, kjenner meg igjen i mye av det du sier, til min egen fortvilelse. Føler liksom ikke jeg har rett til å være ensom når jeg har god jobb, god utdannelse, venner og alt på stell. Plages vel i bunn og grunn mest med manglende interesse for det meste, med problemstillingen "Er dette alt?".

 

Men det jeg uansett skulle fram til er at aktivitetsvenner fungerte veldig bra for meg da jeg prøvde det. Kontaktet noen en dag, og et par dager etterpå fant vi på noe morro.

Lenke til kommentar

Du verden, dette var interessant.

 

Jeg faller vel også inn under denne kategorien, på en måte. Problemet for min del er bare at jeg ikke kommer overens med noen. Altså, jeg har to jobber, der jeg omgås folk på min egen alder som deler noen av mine interesser. I tillegg studerer jeg med samme typen mennesker. Men jeg finner dem ikke interessante i det hele tatt. Jeg kjeder meg hvis jeg ender opp i en samtale med dem, og jeg bryr meg fletta om det aller meste de bruker tiden sin på. Skulle det likevel være noen som virker greie, aner jeg ikke hvordan man tar skrittet fra kollega til venn.

 

Vel, nå er ikke dette noe som plager meg så mye lenger. Jeg har uansett ikke tid til venner.

 

For å gi litt trøst, da, så har jeg faktisk møtt flere interessante folk her på forumet enn noe annet sted de siste årene. Kjæreste har det også blitt ut av dette. Kanskje du skal hive deg på forumtreffene, eller bli med HW-rekka på The Gathering?

Endret av TheMartine
Lenke til kommentar

Joda - liker og stå på snowboard og koser meg i bakken, og reiser ofte alene. Men det er forventningene til andre som gjør meg deprimert. Ikke fordi eg nødvendigvis føler meg alene, men fordi alle forventer at det meste man gjør gjøres samme med andre.

 

Kan forresten komme med et genialt tips når eg først skriver her. Den Norske Turistforening. Meld dere inn og kom deg ut!

 

Eg er overrasket over hvor mange turer og opplegg de tilbyr, som man lett kan delta på alene og treffe likesinnede på. De fleste deltar faktisk alene(med unntak av familieturer og enkelte vennepar).

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...