Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

"Lure" legen!


TukkiMukki

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg lurer på hvordan jeg kan få feber, raskt. Hadde tenkt meg til legen så det må være ekte feber.

 

Grunnen er at halsbetennelsen min ikke går over. Tror selv det er bakterie denne gangen men erfaringen sier at legene sjelden tror på dette uten feber. Hadde feber i natt men da kunne ingen ta tempen så det ble ikke så troverdig.. Å ja i natt hadde jeg ekte feber, enda en grunn til og tro det er bakterie.

 

Så værsåsnill og IKKE kom med noen moral preken. Dette er ikke for og skulke men fordi jeg er drit lei, denne eksakte har snart vart i 2 uker.

 

Så raske svar on topic er veldig fint! :-)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis det stemmer at du har en bakterieinfeksjon er du jo allerede litt redusert, så da burde en liten joggetur i for lite klær gjøre susen. Uansett tilsier min erfaring og sunn fornuft forøvrig at leger er bedre skikket til å tro noe om slike ting enn andre, og at du burde høre på ham. Det er lite sannsynlig at du vet bedre selv.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Høres ut som du trygt kan bytte lege. Btw, så er ikke feber noe sikkert tegn på at man har en bakterieinfeksjon, ettersom man kan få det av virusinfeksjoner også.

 

Btw, så har jeg hatt problemer med hals som er utrolig irritert og det har hittil ikke vært pga bakterier. Det som HAR fungert for min del var å få "hostesaften" Cosylan som inneholder etylmorfin. Med en god dose av den innabords så sover du godt, hoster ikke og blir bedre i løpet av 1-2 dager. Jeg tok den kun når jeg skulle legge meg, eller hvis jeg hostet på dagtid. Dette hjelper ved tørrhoste, tviler på at du får den hvis det surkler i lungene dine. Hadde gått 2-3 uker hvor jeg gradvis ble verre før jeg dro til legen. Tørrhoste er noe skikkelig drit!

Endret av blackbrrd
Lenke til kommentar

Hvis det er bakterie-infeksjon vil CRP-nivået være forhøyet. Er det så høyt at det kvalifiserer til antibiotika får du det. Legen sjekker ikke kun feber... Han tar et stikk i fingeren, og vips ett minutt senere har du svaret på hvor dårlig du er. Hvor dårlig du føler deg er noe annet, men det må du ta opp med legen.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Hei!

 

Jeg lurer på hvordan jeg kan få feber, raskt. Hadde tenkt meg til legen så det må være ekte feber.

 

Grunnen er at halsbetennelsen min ikke går over.

 

Du trenger ikke faike feber. Det er ikke bare feber som er indikator på infeksjon. Hvis du har infeksjon så skulle en enkel blodanalyse gi forhøyet CRP. Den tar de hos legen ved ett stikk i fingeren og blodet testes i en liten maskin. Tar maks 5 minutter.

 

G :)

Edit: ser Heidi kom meg i forkjøpet.

Endret av Gaidaros
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...