Gå til innhold

The Gathering 2012-tråden!


Anbefalte innlegg

Lurer faktisk litt på korleis eg skal komme meg til TG. Bur atm i Fredrikstad og har ikkje bil. I tillegg så har eg big tower kabinett som gjør saken enda lettare(nei, det gjør det ikkje) :p Blir nok buss eller tog. Spørs ka som er tryggest iforhold til PCen. Men lurer også på korleis eg skal få dratt med sjølve pcen. Må jo ha den i en bag elns, og da må jo den baggen vere stoor. Har ingen anelse kor eg skal få tak i en sånn bag. Men TG skal det bli uansett! Har sett fram til ditta arrangementet siden eg var 10 :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Men lurer også på korleis eg skal få dratt med sjølve pcen. Må jo ha den i en bag elns, og da må jo den baggen vere stoor.

 

Det finst eigne baggar eigna for det, som Sunbeam Lan Party bag (ikkje lenger i salg). Trur du skal leite lenge for å finne ein ordinær bag du får plass til eit big tower-kabinett oppi. Sunbeam-baggen får du ikkje tak i, men det bør jo finnast noko liknande ein stad.

 

Skulle eg reist med kollektivtransport og hatt med meg stasjonær PC, hadde eg brukt tog. Med ein slik sak som over, naturlegvis. Reiser berbart (men med ekstern skjerm), Silverstone FT02 er relativt uhandterleg.

Lenke til kommentar

Jeg tar en risk og tar kabinettet løst. Skjerm og annet går i bagger. Tar tog fra Flekkefjord og tilbringer noen dager i Oslo før vi blir kjørt til skipet. Dødsgiret nå! :D

 

Kabinettesken er heller ikke så dumt å ta i bruk. Det har jeg gjort vært år. :)

Lenke til kommentar

Hvorfor tror dere at Arne ropingen oppstod?

 

Litt bakgrunnstoff:

Fenomenet Arne oppstod etter alt å dømme på The Gathering i 2000 eller 2001, og har fortsatt hvert år siden. En «Arne-bølge» oppstår som regel ved at en person i salen roper «Arne!» av full hals. Nesten helt garantert vil en eller annen et annet sted i salen svare, og slik går stafettpinnen en liten stund. Arne er myteomspunnet, og ingen har med sikkerhet kunne avsløre den opprinnelige Arnes identitet.

 

Vi har 5+ forskjellige versjoner av hvorfor Arne ropet oppstod:

  1. Moren til Arne kom med mat til han, navnet ble ropt opp over speaker-anlegget,og andre i salen kastet seg på og ropte på Arne.
  2. Moren til Arne kom med mat og sovepose til han, så hun brøytet seg opp på scenen og begynte å rope på han.
  3. Arne hadde tatt soveposen til en av sine venner. Så kameratene gikk på jakt etter Arne og ropte ut navnet.
  4. En deltaker hadde en kompis ved navn Arne som hadde en del av de personlige eiendelene hans. For å finne Arne gikk han rundt i salen og ropte på ham.
  5. Arne skulle være med på compo, men var ikke å spore opp da han skulle delta. Resten av laget begynte å rope på han, og dermed var det gjort...

Legg gjerne ut andre versjoner dere har hørt :D

Endret av BSn
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Informasjon om BF3-turneringen kommer veldig snart har jeg hørt fra mine med-admins.

Når det gjelder invites til SC2-turneringen så kan jeg friste med at de kommer veldig veldig veldig snart! Vi har noen virkelig bra navn på plakaten i år!

Lenke til kommentar

Noen som veit hvordan bf3 konkurransen blir? Finner ingenting, syns pengepremien er dog litt skuffende iforhold til andre ting, spesielt minecraft... :nei:

8 inviterte lag og 8 lag som kvalifiserer seg første og andre dagen på TG. Selve turneringen spilles i et eget gamingområde i skipet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...