Gå til innhold

Hjelp meg å velge nytt minimalistisk tastatur


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Etter jeg kjøpte ny PC nå for et par uker siden passer ikke mitt ~8-9 år gamle tastatur med PS2 kabel og jeg trenger derfor et nytt.

 

Det skal i hovedsak være greit å skrive på samt brukbart til FPS gaming (CS 1.6, BF2++). Det "må" også ha "Play/Pause" og "Next/Previous" taster slik at jeg kan endre musikk i Spotify uten å fysisk åpne programmet, volumknapper er også en grei bonus, men ikke vitalt.

 

Jeg vil overhode ikke ha noe typisk gamingtastatur med masse lys og unødvendig dilldall! :)

 

Har sett på Steelseries 6G som har alt jeg er ute etter men til en litt stiv pris. Finnes det noe brukbart alternativ som ikke koster stort mer enn en 500-lapp?

 

Takker for all hjelp!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan jo eventuelt bruke det du har med en overgang fra PS/2 til USB så slipper du å kjøpe nytt hvis det du har funker ?

 

Kjøpte et sånn adapter på eBay, problemet er bare at mediataster osv da ikke funker. Men om det finnes skikkelige adapter som fikser det er jo det flott! Holder gjerne ut 9 år til med samme tastatur :p

Lenke til kommentar

Logitech Media Keyboard K200 er et rimelig, enkelt og helt greitt tastatur uten fiksfakserier. De har det visst i de fleste Elkjøpforretningene, og kan du bruke Collect@Store eller kjøpe det i butikken blir det ikke dyrere enn nettbutikk med frakt. Dog ikke all mediafunksjonalitet er på plass.

 

Microsoft Sidewinder X4 har alt du begjærer, samme har vel Microsoft Digital Media Keyboard 3000. Det første koster rundt 400 inkl frakt, det andre under 300 inkl frakt. X4 er bakgrunnsbelyst.

Lenke til kommentar

Kjøpte selv Logitech K750 Wireless for noen dager siden og er storfornøyd. Grei rekkevidde og lades via solpanel, noe som faktisk fungerer utrolig bra.

 

Fungerer i tillegg helt fint i BFBC2 og er i mine øyne mye bedre å skrive på enn et ordinært tastatur med dype taster. Minuset er at det rimelig kvikt samles støv på den blanke overflaten/mellom tastene, men medvirkende årsak her i huset er bla. en halvgal schæfervalp som surrer rundt og virvler opp det som måtte være av rusk så det behøver ikke å bli noe problem i et noenlunde støvfritt hjem :roll:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...