Gå til innhold

Passiv repeater til hytte


Anbefalte innlegg

Frem til nå har jeg brukt en eldre SE mobil tilkoblet en ekstern antenne. Det gir utmerket signal da vi har signal skygge iom hytta ligger i en dump. På selve hyttetaket er det utmerket signal kan det også nevnes. Jeg ønsker å kunne bruke mobil bredbånd, samt ha grei dekning med min smart telefon men slik ting er i dag, er det ikke mulig. Dessuten lever ikke mobiler evig og telefoner med antenne uttak lages ikke lenger så jeg ønsker å planlegge litt fremomver.

 

Jeg har sett et produkter som kanskje vil løse problemet med å lede en mobil signal inni hytta. Dette er det ene produktet.

 

Det andre produktet vil kanskje løse mobil bredbånd problematikken. Finnes det andre lovlige produkter som kanskje vil gjøre samme susen?

 

Jeg ønsker altså en løsning der det ikke er et behov å fysisk koble en mobil telefon til en antenne. På hytta er det ikke innlagt 220v strøm, alt er solcelle basert slik at en evt løsning bør ikke trekke for mye strøm og kan kjøres på 12 volt.

 

Takker for alle innspill

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det andre produktet vil kanskje løse mobil bredbånd problematikken. Finnes det andre lovlige produkter som kanskje vil gjøre samme susen?

Et par hundrelapper billigere på Netshop. De har også en rimeligere variant med en panelantenne. Og om antennen du allerede har holder til formålet kan bare "antenneadaptereret" kjøpes for 350,-.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...