Gå til innhold

Erfaringer med Stormberg produkter?


thyes

Anbefalte innlegg

Heisann. Jeg er på utkikk etter ny bukse og jakke for å bruke i skog og mark, hovedsaklig til fisketurer. En kompis av meg har nettopp kjøpt ei Stormberg bukse som virka grei nok, vind- og vanntett med luftemuligheter i sidene. Vi var på en tur nå i helga, og da sa han at lommene hadde rakna allerede, bare på tredje turen. Er dette produksjonsfeil, eller kan man vente litt laber kvalitet på de "billigere" alternativene til f.eks Norrøna, Bergans etc?

 

Jeg hadde mer eller mindre bestemt meg for Norrøna Svalbard Flex 1 bukse, men jeg var innom en Stormberg butikk idag og de hadde en del fine tilbud på bla. bukser og jakker.

Tenkte jeg skulle sjekke om noen andre har erfaringer med Stormberg før jeg evt. går til innkjøp av noe jeg muligens kommer til å angre på. Kjøpte noe Gaupa klær for et par år siden, og det gjør jeg ikke igjen for å si det sånn.

 

Om noen har andre forslag til bukse/jakke er det bare å fyre løs. NB: bør aller helst være vind- og vanntette, særlig jakken. Buksa kan være vannavstøtende, men vindtett er et must der også.

 

Prisklasse: rundt 1000,- for hver enkelt del, kan strekke meg et par hundrelapper over om det er verdt det.

 

Erfaringer og tips mottas med stor takk :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Stormberg er helt greit. Kvaliteten er god, og du får mye for pengene. Membranen som brukes er ikke den beste, og pusteegenskapen kan ikke måle seg med f.eks. gore-tex. Men hvis aktivitetsnivået ikke er så høyt, vil du heller ikke ha behov for så gode pusteegenskaper. Glidelåsen i jakkene er ikke de beste.

 

Hvis du skal ha klær til å fiske i, dvs. si lav aktivitet, vil Stormberg holde i massevis. Skal du gå mye og langt i fjellet, eller klatre, ville jeg satset på noe dyrere.

Lenke til kommentar

Stormberg har skiftet leverandør av glidelåser etter masse problemer og klager etter hva jeg har lest for en stund siden. Nå bruker de akkurat det samme (YKK) som alle andre som leverer kvalitet. Og sånn utenom det er de veldig greie hvis noe går i stykker. De betaler returportoen og du får pengene igjen eller ny vare. Ikke noe problem.

Lenke til kommentar

Har ikke annet enn dårlige erfaringer med Stormberg, sømmer, membraner, lommer, borrelåser og glidelåser har gitt seg etter kort tids bruk. Nå bruker jeg Bergans både vinter, vår, sommer og høst og kan ikke si meg annet en fornøyd med det. Mitt tips til deg er å heller spytte inn litt mer penger å kjøpe kvalitet. Norrøna, Bergans, Fjellräven ol.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...