Gå til innhold

MMA i Bergen?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 5 uker senere...
  • 2 uker senere...

Jeg har trent på Fitness first , syns det var helt ok der , litt gammelt utstyr og litt skittent til tider , og ikke minst alt for liten plass i dojoen.. men hyggelige trenere da :) (og jeg skjønnte ikke helt kriteriene deres for å rykke oppover fra nybegynnergruppen)

 

Men det er vell bare å møte opp på begge gymmene å sjekke ut selv , evt teste www.bushido.no om du bor utenfor sentrum

Lenke til kommentar

Jeg har trent på Fitness first , syns det var helt ok der , litt gammelt utstyr og litt skittent til tider , og ikke minst alt for liten plass i dojoen.. men hyggelige trenere da :) (og jeg skjønnte ikke helt kriteriene deres for å rykke oppover fra nybegynnergruppen)

 

Kriterier? Jeg begynte i alle fall rett på intermediate/advanced uten å høre om noen kriterier. Ut over det har jeg ingen andre referanser i Bergen. Jeg begynte der fordi det var nærmest etter at jeg flyttet til Bergen. :p

Lenke til kommentar

Nå tenkte jeg på MMA gruppene , da det var folk som var på et relativt lavt nivå som fikk trene på intermediate, men det var folk på høyere nivå som trente på beginner.. Følte det gikk litt på hvem som tok mest private timer , og evt. maste på treneren.

 

Men med fare for å virke bitter så var det jo ikke så ille , bare litt kjiipt når man ikke hadde med seg egen partner å havne med folk som du må lære basics og ta hensyn til de hele veien.

Lenke til kommentar

anbefaler http://www.bergengrappling.com/

 

http://kampforum.no/forum/index.php/topic,6806.0.html

 

Bergen No Name

SV kjelleren/Bergen

Kontaktperson: Geir Sviggum

 

Bergen bjj klubb

Nordre Bjorøy

5177 Bjørøyhamn

Kontaktperson: Jarle Johannesen

 

Hadde jeg kunne hadde jeg gitt deg minuspoeng for å copy-paste en 6 år gammel tråd.. makan

 

Har selv trent på FF/MMA er helt greie treninger, rolig beginner nivå, og et godt miljø når du rykker opp til advanced, om du begynner å trene der kommer du til å lære deg MMA, og etter hvert få muligheten til å delta på cagefight eventer i england, blant annet UK MMA League.

 

Til han som ikke forstår systemet der:

I advanced MMA klassen har de sparring med grappling, når du har en gym i en såpass stor by som Bergen med så mye forskjellige folk, er du nødt til å kjenne til de som sparrer før du kan slippe de løs på hverandre, ellers har man ikke kontroll og du risikerer at uerfarne skader seg selv, andre eller hverandre.. Når du har trent i beginner en stund, (avhengig av hva du kan fra før selvsagt) lært deg basisposisjonene, et par grapplingdriller, submissiondriller og litt div stand-up osv får du delta i advanced klassen, etter en privattime med treneren (koster 200kr)

 

Alt for mange idioter som ikke tapper tidsnok, eller ikke slipper andre som tapper, går for knockout osv, disse må læres opp/lukes ut.

Endret av r0zie
Lenke til kommentar

Det er vell ikke det at jeg ikke forstår hva som kreves for å trene advanced, men heller hvorfor noen som uten tvil var under andre sitt nivå ble flyttet ut av beginner og opp på advanced.

 

Og privatimene koster 400kr om du skal trene alene. Jeg har hatt privattreninger der også.

 

Men jeg skal slutte å lete etter negative ting , hehe , helt grei plass å trene på , hadde sikkert gått tilbake dit om jeg skulle flytte til Bergen igjen.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...