Gå til innhold

Linke et nettbrett med en PC


Flin

Anbefalte innlegg

Hei, første gangen jeg så et nettbrett slo det meg at iden er god, men at kraften et slikt brett tilbyr var for dårlig, nå etter at Steve har hoppet på bølgen har brettene blitt stadig mindre, penere og kraftigere. Fremdeles er det nok ikke kraftige nok til å være veldig nyttige for meg, men det slo meg at det er mulig å styre dataen sin selv om man ikke har fysisk tilgang, via nette.

 

Det jeg lurer på er om det er en enkelt og grei måte å koble et nettbrett til datamaskinen min på hybelen slik at jeg kan skrive kode eller spørringer på brett og så sende det hjem til datamaskinen som regner det ut for meg.

 

Programmer jeg ønsker å kunne bruke er Matlab, Maple, Latex og c++ kompilator. Ja og kanskje noen andre ting slik som Pyton.

 

Noen som har erfaring med noe i denne duren?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan desverre ikke hjelpe deg direkte. Har selv ingen erfaring med slikt. Siden du ikke har fått andre svar heller, velger jeg å peke deg i det jeg tror kan være riktig retning.

 

Det du kan gjøre med slike litt mer innfløkte/spesifikke problemstillinger er å lage en tråd på XDA-Developers.

 

Har du godt med båndbredde i begge ender, dog, bør det ikke være noe i veien for å kjøre en VPN-løsning og fjernstyre hybelmaskina på den måten. Gitt nok båndbredde tror jeg det er en enklere utvei enn å finne løsninger for hvert enkelt av dine nevnte program.

 

Det skulle nesten forundre meg om ingen allerede har utviklet plattform-uavhengige løsninger som overvåker f.eks dropbox eller mailkonto og mater filer med gitt navn inn i en kompilator e.l. Det er dog ren spekulasjon fra min side.

Endret av Dummst
Lenke til kommentar

Takk jeg skal la en tråd der. Hvis jeg finner ut av noe skal jeg poste det her, kan jo henne noen andre vil ha nytte av det en gang.

 

Tilkobling er ikke et problem, jeg skal vel faktisk være på samme nettverk for det meste. Er skolen som leverer bredbånd til hybelen min.

Lenke til kommentar

vet ikke helt om dette er løsningen du spør etter. Men fins flere programmer hvor du kan fjernstyre pc via tableten. Teamviewer som er gratis funker ganske greit. Splashtop er den raskeste. kan streame video i nesten bra framerate. koster 21kr tror jeg. Men den kan ikke zoome inn. Log me in er også et slikt program, men koster vesentlig mer. fin flere alternativer som jeg ikke har testet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...