Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Eksen sendte meg et bilde av seg selv kysse en annen, og hun kaller meg bestevenn.


Anbefalte innlegg

Hun vil ikke ha meg bort. Når festen var over, "elskeren" hennes var dratt hjem til seg, og hun ikke lenger var med venner ringer hun meg i håp om at jeg ikke skal være sur på henne. Jeg spurte henne hva hun virkelig ville, hadde det vært opp til henne. Hun sier rett ut at hun vil fortsette å være venner, selv med frynsegoder.

 

Postet av anonym: cb64e7744f30b75feca3042d0b986e31

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er selv jente,å etter å ha lest dette her er jeg faktisk flau over å være jente. At noen kan være så stygge med noen kan jeg ikke fatte! Jeg hadde aldri finni meg i det der fra en gutt! Jeg har vært der selv men jeg har ikke gjort sånt,men en gutt gjorde det der med meg! Å dæven heller.. Han fikk så hatten passa. Ville kuttet henne ut,å om hun fortsatt plager deg,bytt telefon nr ikke si det til henne ikke hint noenting! Blokker henne fra alt det går ann å blokkere henne fra.

Det vil gjøre vondt,å det er vanskelig å kutte noen ut av livet sitt etter noen år med vennskap,men det er faktisk verdt det,for du får kontroll over dine følelser igjen,også blir du på en måte sterkere for du tenker kanskje "ingen skal få gjøre sånn med meg igjen" Så hever du deg over det og vil få det bra etter en stund tro med det er verdt det,og kanskje det er en mulighet atte ho jenta lærer av det ho har gjort,ikke at ho gjør det men ho kan faktisk lære av det.

 

Postet av anonym: 5afdc2a91faa7ea0aefaad89db613631

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg vet hvordan det er å bli brukt på den måten, bare ikke å bli konfrontert med bilder og slikt. Det fins ingen grunn for at noen jenter skal få lov å ha det behaget at de kan leke med følelsene til en ekskjæreste som tydeligvis ikke har kommet over henne enda - så det du burde gjøre er å droppe henne, kutte henne helt ut. Nå utover tråden er det mer og mer tydelig at hun er Satan selv, så hun fortjener ikke å bli kastet bort tid og energi på.

 

Hun virker tvers igjennom råtten, så du bør behandle henne dritstygt tilbake for så å aldri mer ta kontakt, selv når hun trygler og ber og gråter på sitt ydmykeste hvis hun noen gang innser hvor slem hun har vært - så vil det igjen bare være krokodilletårene hennes når det kommer til stykket. Kjenner til den type jenter, dessverre. Hun kommer til å be om tilgivelse, har innsett hvor slem hun har vært og har "alltid angret sånn på det", men straks du med veldig kritisk blikk tar henne til deg igjen - vil hun nok en gang såre deg det beste hun kan.

 

Ingen vits. Meningsløst.

Lenke til kommentar

Personlig syntes jeg det var helt forferdelig. Hun har snart bursdag, så jeg hadde ringt henne og sagt at jeg hadde bestilt mobiltelefonen hun ønsket seg, og at den kommer til uka. Hun sier at det er kjempebra, og at hun skal ringe senere. Jeg hørte aldri noe, så jeg prøvde å ringe henne opp flere ganger uten svar. Til slutt kommer melding fra søstra der det står at hun er opptatt og kommer til å være opptatt, så jeg trenger ikke ringe. Jeg svarer med at hun sikkert kan si det til meg selv, så kommer det en identisk melding fra telefonen til eksen min. Sekunder senere kommer det bilde av henne der hun kysser en annen gutt. Det var ikke tilfeldig tatt, men "poset", sikkert i den hensikt å såre meg.

 

Jeg ble sint og ignorerte det. 40 timer senere når hun kommer hjem ringer hun meg. Da sier hun at hun vil være venner, og synes det er trist at jeg har slettet henne fra Facebook. Jeg var ganske sint, så jeg ba henne om å hore rundt uten meg resten av livet. Da ble hun sur og la på.

 

Postet av anonym: cb64e7744f30b75feca3042d0b986e31

 

Å kjøpe noen en bursdagsgave er ikke en dum ting - tvert imot. Det eneste du må huske på er å ikke gjøre det fordi du forventer at hun skal bli sammen med deg igjen. Hvis du gir ene og alene fordi at du ønsker å være en grei fyr, så er dette ekstremt sexy, uansett hva PUA'ene sier. Problemet er, dessverre, at veldig mange gir IKKE fordi de ønsker å GI, men fordi de ønsker å TA - de ønsker å ta bekreftelse fra jenta - og dette er utrolig ekkelt. Jeg forstår jenter veldig godt fordi jeg hadde selv en kamerat når jeg var mindre som prøvde å kjøpe min bekreftelse, noe som ikke var noe gøy; jeg likte han ikke noe særlig, men jeg fikk dårlig samvittighet siden han kjøpte så mye til meg.

 

Videre, jeg synes det du har gjort er veldig bra. Ideelt burde du ikke kalt henne hore, for som jeg sa tidligere, gir dette henne gleden av å se at du reagerer veldig sterkt emosjonelt, men du har gjort det viktigste - du har nå tatt tilbake verdigheten din. Dette er det aller viktigste du har, ikke glem det!

 

Jeg føler følelsene for henne tar overhånd. At jeg ikke klarer å se for meg et liv uten henne. De gode periodene vi har hatt, og når vi fungerer som plommen i egget. Enkelte dere har tydeligvis veldig lett for det, men for andre er det ikke så enkelt å kutte ut en viktig person i livet

 

OK, du har gjort den enkleste delen, nå kommer det vanskeligste - å komme seg videre. Det finnes ikke mange ting i verden som er så synd som å se en bra fyr bli utnyttet av en jente. Jeg kan virkelig relatere meg til situasjonen din fordi jeg var i en ganske lik situasjon som deg. I slike vanskelige tider bør du tenke over dette:

 

1. Som en grei kar er du det beste som kan skje en kvinne

 

Etter dine poster å dømme virker du som en veldig grei kar, kanskje litt for grei til tider med folk som ikke fortjener det. Anonym, dette MÅ du huske: Du er det BESTE som kan skje noen kvinne med henhold til hennes kjærlighetsliv. Du er en person som kommer til å elske henne, gi henne omtenksomme gaver, være den mannen hun trenger, og så videre, så du burde egentlig føle deg helt fantastisk! Tenk på alle drittsekkene som finnes der ute som ikke ønsker noe annet enn å komme ned i buksene på jenter, men du, som er en grei kar, faktisk er bra for en kvinne. Dette er grunn nok til å føle seg bra. Det er ikke det faktum at drittsekker er drittsekker som er sexy for jenter, men det at de har en fantastisk selvtillit, unnskylder seg ikke for at de er seksuelle vesener, og de tolerer ikke dritt fra en kvinne. Dette er bra kvaliteter, men drittsekkkvalitetene de har - bryr seg ikke om jenta, ser på porno selv om det sårer hennes følelser osv. - er ikke hva de blir tiltrukket av, hvis ikke hun har lav selvtillit eller har problemer.

 

2.

Vær klar over den nevrologiske aktiviteten i hjernen din

 

Hjernen din vil, på grunn av at du har vært nær henne så lenge, oppføre seg på et ikke-autentisk vis; den kommer til å bruke selektiv hukommelse - den kommer bare til å få deg til å bare huske de gode minnene.

 

IKKE LA HJERNEN DIN SPILLE DEG ET PUSS!

 

Det er helt naturlig at det er vanskelig i begynnelsen. Skulle det dog føles som om det blir for mye, ta deg en dusj, ring en ekte venn, tren, eller hva enn får deg over i godt humør. Hvis du noen gang skulle føle at hun egentlig bare var en engel, husk på alt hun har gjort mot deg. Hun har vært utro, spilt psykologiske spill med deg, behandlet deg som dritt, ignorert deg, og så videre. Hun er IKKE EN ENGEL. Tving deg til å huske på disse tingene i slike stunder.

 

3.

Du er den samme uavhengig om hun er i livet ditt eller ikke

 

Du er fortsatt den du er, uavhengig om hun er din venn eller ikke. Du er fortsatt en grei kar, en omtenksom fyr, og du fortjener så vanvittig mye bedre enn henne. Du har fortsatt dine hobbyer og interesser. Ikke la henne styre livet ditt, ta kontroll!

 

4.

Bruk alenetiden din til å fokusere på å utvikle en utmerket personlighet

 

I denne tiden du nå har alene, bør du nå fokusere på deg selv. Du bør fokusere på det du virkelig brenner for her i livet. På denne måten vil du innse at hun ikke er det eneste i livet ditt, for du har MANGE ting som er bra med deg. Jenter er bare en liten del av livet, det er så mange andre deler av livet som er verdt å utforske.

 

Slutt å hør på pysemusikk og slutt å se på pysefilmer; kle deg kult, tren og spis sunt; få deg en kul frisyre og bruk voks; puss tennene skikkelig og bruk tanntråd og munnskyll. Det høres kanskje litt rart ut, men ved å ta skikkelig vare på deg selv, vil du endre humøret ditt. Du sender kraftige signaler til hjernen din om at du fortjener å bli behandlet bra, siden du nå, tross alt, gjør alle disse flotte tingene for å utnytte de ressursene du har.

 

 

Dette er vanskelig å summere opp i en post, eller i en tråd, for den saks skyld, men skulle du noen gang ønske å kontakte meg privat, bare si ifra. Som jeg sa, det er ingenting som er verre enn å se bra folk, slike som deg, bli utnyttet på denne måten.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Avbestill telefonen, hvis det er for sent, så kan du levere den tilbake, man har åpent kjøp i 14 dager for varer kjøpt på nettbutikker.

 

Men seriøst, en mobiltelefon, så dyre gaver?

Kjøper ikke noe så dyrt til dama mi engang jeg.

Viste ikke det var lov å kreve tilbake. Etter litt research, viste det seg at jeg tok feil.

 

http://www.dagbladet.no/2009/08/11/nyheter/innenriks/rettssak/hoyesterett/utroskap/7604089/

Lenke til kommentar

Takk for lange og positive innlegg.

 

Har vel kanskje brukt i overkant mye på henne. Av min årslønn på rundt 550.000 kr har kanskje 100.000 av disse vært brukt på henne, tross for at hun ikke ønsker å være sammen med meg. Det har i grunn ikke vært noe problem å bruke penger. Penger er noe jeg har, og det er mye bedre (for min del) å dele dette med andre enn bare meg selv.

 

Ca 6 måneder etter jeg ble sammen med henne for første gang jobbet jeg veldig mye. Jeg jobbet så mye at hun til slutt måtte ta det harde valget å gjøre det slutt med meg. Selvfølgelig klandret jeg meg selv for dette. Drømmejenta var vekk fordi jeg ikke klarte å bruke nok tid på henne. Vi fortsatte å være gode venner, men ettertiden var svært preget av sjalusi. Russetiden kom, og hun hadde sex med mange gutter. Dette var selvfølgelig noe hun aldri sa til meg.

 

Etter mye strev klarte jeg å vinne henne tilbake. Men etter ca 2 måneder var hun utro mot meg. Dette var bare noe jeg trodde, men jeg klarte å presse det ut av henne. Etter mye gråting fra hennes side greide meg (mot min selvrespekt) å tilgi henne for utroskapen. Etter den tid har vi vært bestevenner, men alt hun gjør fører til sjalusi. Bare den minste tekstmelding som tikker inn på telefonen hennes er nok til å gjøre meg irritert.

 

Før hun dro på festivalen denne helga hadde jeg klart å opparbeide mye tillit til henne igjen. Jeg begynte å stole sånn smått på henne igjen, og følte at vennskapet begynte å fungere. Vi gjorde ting som kjærester gjør, men vi var ikke sammen. Jeg hadde sagt til henne på forhånd at vi godt kunne være pulevenner, men jeg ville ha meg frabedt at hun styrte med andre i mellomtiden, noe jeg har respektert og holdt meg til hele tiden.

 

Mens hun var borte skrev jeg på Facebook statusen min at jeg skulle på kino med ei annen jente. Dette var selvfølgelig bare en venn for meg, men dette trigget tydeligvis et slags sinne i henne. Ut fra intet kommer bildet av henne og en tilfeldig kar, og jeg hører ikke en dritt fra henne resten av helga. Men selvfølgelig, når festen var slutt kom hun krypende tilbake og håpet på et normalt vennskap med meg. Det er her jeg sliter. Jeg er faktisk redd kan falle for dette og bli venn med henne igjen etter alt sviket. Det viste seg også at hun overnattet i samme telt som vedkommende hun kysset på bildet, men hun sier at ingenting skjedde. Selvfølgelig har jeg problemer med å tro dette.

 

Jeg veit jammen ikke om det finnes en diagnose for å være "avhengig" av å ha en bestemt person i livet sitt. Det er bare en utrolig vanskelig avgjørelse å ta. :(

 

Postet av anonym: cb64e7744f30b75feca3042d0b986e31

Lenke til kommentar

Det er veldig lett å lese noen innlegg, tenke i ti-femten sekunder, rable ned "dropp henne" og klikke "Svar nå". Det som er vanskelig, er å gi gode råd. For denne situasjonen kan ikke være enkel.

 

Jeg sier ikke at jeg er rette vedkommende til å snakke her, men her er nå mine tanker om situasjonen. Om det er gode tanker, får andre bedømme...

 

Noen ganger velger man å kutte ut ei jente fordi det gradvis viser seg at man ikke passer sammen. Man vokser fra hverandre, og det å gå hver til sitt er det naturlige sluttpunktet. Da har man ofte prøvd å få det til å fungere, med gnisninger og konflikter som eneste resultat. Å dra fra hverandre kan nok til slutt bli en befrielse.

 

Men ofte vokser man tett sammen, og det er de beste forholdene. Jenta blir nesten som en del av en selv, og å kutte henne ut blir som å fjerne noe av den man er selv. Det er klart at det er vanskelig og vondt. Hvis man av og til opplever slag i ansiktet fra jenta, slik du har gjort, blir det mer tålelig, for da forsvinner en del negative ting sammen med jenta. Men man kan selvsagt også gro sammen med noen som behandler en dårlig av og til. Spørsmålet er når man er kommet så langt at det beste er å bestemme seg for å dra fra henne - og så gjøre det.

 

Dette må du bestemme, du kjenner henne (og deg selv) bedre enn noen her inne. Men jeg kan si noe generelt: Å forlate ei jente kan være vondt i starten, faktisk helt forferdelig. Har sett kompiser som har stengt seg inne foran pc-en, kuttet båndene til omverdenen. Det har vært ille. Og jeg vet at en bro i gitte situasjoner kan virke forlokkende.. Men hva har jeg også sett? Jo: med tiden går det bedre. Sakte, men sikkert. HVis du dropper jenta fullstendig, vil du ha det kjipt nå. Men om et år vil du kanskje treffe en ny og bedre jente. Så begynner dere å vokse sammen, samtidig som hun jenta du snakker om nå vil være et bittersøtt minne, et stadig blekere og blekere bilde.

 

Samtidig - du skriver om de positive episodene, og du er glad i denne jenta. Og skal jeg være ærlig, tror jeg hun jenta er glad i deg. Hvorfor skulle hun ellers bry seg om at du dro på kino med en annen? Det minner om én ting: Sjalusi. Det virker som om hun på en merkelig måte er redd for at du skal gli fra henne.

 

Derfor tror jeg du bør tenke deg godt om før du gjør noe som helst. Du har valgt en mellomløsning mellom å være sammen og å dumpe henne. Dere er venner med benefits. Jeg tror det er et dårlig kompromiss. Men mulig er dette noe du kan reparere og bygge videre på. I så fall er det det beste.

 

Og her er mitt råd: Finn ut om du kan skjære bort de dårlige delene av venneforholdet og om du kan bygge videre på de gode delene som blir igjen. Her ligger problemet hos henne, det er hun som oppfører seg dårlig. Oppgaven blir da å få henne til å forstå dette og å endre seg.

 

Få avklart hvor dere står, hva dere tror, mener og vil. Snakk seriøst med henne. Dropp alt tøys og utenomsnakk, vær alvorlig. Få henne til å tenke etter hva hun vil og hvorfor hun oppfører seg som hun gjør. Vær rolig, tenk før du snakker, lytt til henne. Ikke vær redd for å være ærlig om hva du mener og hva du tenker.

 

Hvis du får henne til å analysere seg selv og måten hun oppfører seg på, går det kanskje opp noen lys for henne.

 

I beste fall begynner hun å tenke seg om, hun roer hun seg og oppfører seg ordentlig. Da kan dere fortsette i en gunstig retning.

 

I verste fall? Du oppnår ingenting, hun er som før. Da har du gjort det du kunne, du vet da at det ikke er noe å bygge videre på, og å frigjøre deg fra henne blir kanskje lettere.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Du må ikke la deg utnytte av henne, det er faktisk det hun gjør. Kutt kontakten helt med henne og ikke finn på å fortsette å gi henne ting hun vil ha. Jeg kan love deg at det vil føles bedre når det har gått litt tid uten kontakt med henne. Det er nok vanskelig se nå som du er midt oppi det.

 

Du må passe på å ikke bare huske de gode tingene, for det er som oftes det man husker når man tenker tilbake på forhold på den måten du gjør. Som regel er det minst like mange, om ikke flere negative ting. Husk at hun faktisk var utro, du skulle aldri snakket med henne igjen etter det! Det fortjente hun ikke.

Lenke til kommentar

Jeg og eksen har et flott venneforhold, eller hadde ihvertfall. Hun var på festival i helga, og jeg er litt masete pga diverse hverdagslige ting. Pluttselig sender hun meg bilde av seg selv der hun kliner en random dude, også hører jeg ikke en dritt fra henne hele helga. Er det galt av meg å reagere med sinne, og nærmest kutte henne ut av livet mitt ? For det er nemlig det jeg føler.

 

Postet av anonym: cb64e7744f30b75feca3042d0b986e31

 

Venneforhold med eksen trenger ikke å være en dum idé per se, dog når det blir slik som dette, er det ikke lengre hva jeg ville kalt et konstruktivt vennskap.

 

Først og fremst, jeg er litt nysgjerrig på hva disse "hverdagslige tingene" faktisk er. Hvis det du anser som hverdagslige ting er kjedelige meldinger à la "skjer 'a?", foreslår jeg at du slutter med disse. Utifra din post vil jeg anta at du sender slike meldinger for å holde kontakten, men faktum er, disse meldingene er ofte meningsløse og ytterst unødvendige, hvis ikke du virkelig ønsker å vite hva hun gjør fordi dere skal finne på noe, selvsagt.

 

Hun sender deg et bilde der hun kliner med annen gutt, for så å velge å ignorere deg resten av helgen. Vel, først vil jeg si at hun virker - i alle fall etter din post å dømme - som ei jente som ikke er noe spesielt å samle på. Mange jenter som henne spiller slike "spill" med gutter fordi de liker å ha følelsen av kontroll over en gutt. Slike jenter, mener jeg, burde unngås som pesten. De er bortskjemte og fører ikke med seg noe annet enn trøbbel. Det skal være sagt, jeg oppfordrer ikke til å holde dette mot jenter, for faktum er at det er menn som gir slike jenter oppmerksomheten som gjør de bortskjemte. De blir bortskjemte i den forstand som et lite barn blir bortskjemt hvis det ikke blir gitt konsekvenser av dårlige oppførsel; dette er selvfølgelig ikke barnets feil, men de som oppdrar barnet.

 

For å komme tilbake til temaet, det du bør gjøre er definitivt å droppe henne - ikke svar på meldinger, telefonoppringninger, fjern fra facebook og så videre. Jeg synes dog ikke at du skal reagere med sinne, for da vet hun at hun har stor makt over ditt emosjonelle liv; reager heller med et rolig, kontrollert sinn, og ønsk henne lykke til videre med livet. Du fortjener mye bedre enn dette.

 

Hahaha, du traff spikeren mitt på hodet for min del. Holdt på med en slik oppermskomhetssjuk jente for i oktober i fjor. Har ikke kuttet kontakten med henne før for litt over en uke siden.

Lenke til kommentar

Dude, jeg leste kun ditt innlegg og det til Cissaman sitt.

Skal gi det til deg plain and simple!

 

You need to drop this bitch, right nAOW! :)

Og ikke reager med sinne (kanskje litt seint?), uansett å reagere med sinne vil på

konfirmere det hun prøve å oppnå, nemmelig å "frame" deg som forelsket i henne, som du sier selv at du også er om jeg ikke tar helt feil her nå.

 

Jeg har vært i samme båt som deg min venn, men tro meg når jeg sier det.

Du vil bli forelsket igjen, det er garantert!

Ikke la denne jenta (regardless om du vil være sammen med henne eller ikke) styre livet ditt lengre, selvom du muligens også styrer hennes litt.

Si det rett ut at, tiden har endelig kommet for å slå jåen mot nye åkere, lykke til, goodbye.

 

Jeg vet det er surt, og jA det kommer til å føles ensomt i perioder, men du kommer over det!!! ALLTID! :) Om det er til noe trøst så kan jeg dele teorien om at når man går gjennom ett breakup, så tar man på en måte 2 steg tilbake i livet, siden du har jo trossalt ofret litt (om ikke alt), men du må ta 4 steg frem igjen! :) Gjør noe for å forbedre deg selv, begynn å trene (DEFINITIVT GJØR DETTE) osv, få noe nytt inn i livet.

 

Jeg er dønn seriøs, du har INGENTING å tjene på å fortsatt holde kontakt med henne, selvom dere sikkert kommer godt overens når krangling og sjalusi er ute av bilde. Guess what, du kommer til å få dobbelt opp senere i livet :) Ikke sett deg ned på ræva og vær lat, gjør noe med situasjonen din. Som sagt tidligere, fjern alt du har fra henne og slett hu fra face, msn o.l. Legg dagene hvor hun var din puppetmaster in the past, husk de dagene hvor du selv følte at du var "AWESOME", jo lenger du holder deg unna hu her, jo fortere vil den awesomenessen som sikkert har tapt seg under forholdet sagte krype tilbake, og du vil føle deg bedre enn du gjorde når du var sammen med hun :) Proclaim deg selv som en vinner og gjør ting i samspill med det bilde.

 

Lykke til! og UANSETT om du skulle begynne å tvile, føle deg svak til tider, ikke ta opp kontakten eller la henne vite at du savner henne, hold det for deg selv og dine. Out of sight - out of mind:) Er du sterk (hvis ikke, bli det!), tål litt smerte nå, så vil du komme utrolig godt ut av dette, det lover jeg =)

 

P.S prøv å unngå drugs og alkohol om mulig, disse tingene vil bare komplisere ting for deg og gjøre deg mere følsom/svakere :)

P.S.S "If you`re going trough hell, keep going" - randomlol

Endret av robinqzt
Lenke til kommentar

Det er en skikkelig felle det der med utroskap og sjalusi, om trådstarter lar det suse og gå så kan det fort bli en besettelse(om å finne ut og løse) som tar kontroll over livet. Det er ikke sikkert den avhengigheten trådstarter er kjærlighet i det hele tatt. Det kan fort ødelegge fremtidige forhold også fordi det blir vanskelig å stole på noen igjen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har kuttet henne ut nå, men det var nesten umulig å ikke reagere i sinne. Så på en måte føler jeg at hun har "vunnet". Hun ønsket å fortsette vennskapet, selv med frynsegoder, bare at denne gangen ønsket hun å endre betingelsen til at det er greit, men vi må kunne rote med hvem vi vil samtidig. Vet i grunn ikke hva hun driver med, men hun har tydeligvis et svært stort behov i en alder av 20 år å rase fra seg. Tror hele personlighetsendringen hennes har skjedd fordi hun har fått farlig mye selvtilitt. Jeg merket blant annet når jeg leverte tingene hennes at hun pluttselig har begynt å røyke, noe hun aldri har gjort på de 3 årene jeg har kjent henne.

 

Postet av anonym: cb64e7744f30b75feca3042d0b986e31

Lenke til kommentar

Har kuttet henne ut nå, men det var nesten umulig å ikke reagere i sinne. Så på en måte føler jeg at hun har "vunnet". Hun ønsket å fortsette vennskapet, selv med frynsegoder, bare at denne gangen ønsket hun å endre betingelsen til at det er greit, men vi må kunne rote med hvem vi vil samtidig. Vet i grunn ikke hva hun driver med, men hun har tydeligvis et svært stort behov i en alder av 20 år å rase fra seg. Tror hele personlighetsendringen hennes har skjedd fordi hun har fått farlig mye selvtilitt. Jeg merket blant annet når jeg leverte tingene hennes at hun pluttselig har begynt å røyke, noe hun aldri har gjort på de 3 årene jeg har kjent henne.

 

Postet av anonym: cb64e7744f30b75feca3042d0b986e31

 

Det er helt greit at du denne gangen reagerte med sinne, for som sagt, det aller viktigste er at du nå har kuttet henne ut for godt! Her er noe å tenke over: Når gutter reagerer med sinne, viser det at at jenta er en person som de føler har stor verdi i forhold til seg selv - hun er overlegen overlegen i deres øyne. Videre, dette er noe som igjen betyr at de vil føle seg mindreverdig; dette gir henne emosjonell makt over dem, og det er nettopp derfor at jenta klarer å fortsatt påvirke dem, selv om hun behandler dem som dritt. Akkurat dette er kanskje "nice guys'" største problem - de føler hun er overlegen, selv om hun egentlig ikke er det!

 

Poenget mitt var å prøve å få deg til å forstå hva en person, som visste sin verdi, ville gjort. Som jeg sa tidligere, du er den beste gaven en kvinne kan få, og du burde virkelig føle deg FANTASTISK nøyaktig på grunn av dette faktumet.

 

Å bli mer emosjonelt selvstendig og det å kunne forstå hva man er verdt, i tillegg til å formidle alt dette til ei jente, er kanskje noen av de viktigste kvalitetene man trenger for å få seg ei skikkelig jente. Dette er noe du kan jobbe med, og jeg anbefaler deg på det sterkeste å jobbe med dette i denne perioden du er i nå.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg er ikke så sikker på om han burde holde seg borte. Dersom TS fortsetter å holde kontakt med denne kjerringa, så vil TS kanskje klikke og skambanke henne. Det er ikke bra for TS, men det ville kanskje vært bra for verden, å få jekket ned ytterligere et stk møkkakjerring som ikke er mye å samle på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...