Gå til innhold

Ny telefon, Blackberry alternativer? Tastatur er det viktigste!


Anbefalte innlegg

God dag godtfolk,

 

Jeg har gått bort fra min BlackBerry pga. nettverket(bort fra netcom). Så ... Jeg trenger en ny telefon i samme sjanger. Det vil si at jeg trenger en telefon som har ca. samme utforming som min Bold 9780 hadde. Jeg skal prøve å komme opp med så mange krav som mulig, men noe glemmer jeg nok å nevne. Uansett:

 

  • QWERTY på frontsiden(BB-style!)
  • 3G (HSDPA er flott!)
  • Støtte for Exchange/ActiveSync
  • Helst MicroSD, men ikke ett must
  • Pris: opptil 7000,- (bør vel dekke de fleste?)
  • Ett "godt" batteri(som kan sammenlignes med BBen)
  • Kan gjerne handle fra ebay ol. så trenger ikke begrense oss til kun det norske markedet her, dog må jo ha støtte for GSM!

 

Hvis noen kan finne noen mobiltelefoner i det hele tatt som ligner på det jeg ønsker så er det helt fantastisk, og høyt verdsatt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Off topic, men stusser litt. Trigcom (som du sikkert hadde opprinnelig) brukte jo NetComs nett- altså samme nettverk. NetComs abonementer er jo slettes ikke dyrere enn Trigcom (eller har jeg oversett noe?)? Er det dekningen som er problemet eller liker du simpelten kanskje ikke Netcom? Ble bare litt nysgjerrig ;)

 

On topic:

Nokia E6 og E72 er vel det nærmeste du kommer bb. E6 er vel den lekreste...

Sony ericsson aspen har også bb-look... Likeså HTC cha cha.

Ellers finnes jo motorola xpert og en hel haug med andre "BB-business-telefoner" der ute i verden. Let litt rundt her: www.gsmarena.com

 

Jobber forøvrig i NetCom bare så det er sagt :-)

Endret av Lorimar
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Takk for forslagene, Lorimar og Martz! Skal sjekke litt nærmere på de modellene og evt. komme tilbake hvis det ikke står i still.

 

Lorimar: Jo, stemmer det. Jeg mente mer operatør enn nettverk, jeg liker ikke NetCom sin kundeservice og nettverk, og når jeg kun hadde en av delen så gikk det greit men når jeg må overleve med begge så funker det dårlig. No offence til deg som jobber i NetCom, da det ikke handler om enkeltpersoner, men måten alt er på. (La oss legge fra oss den diskusjonen her, slik at det ikke blir på kanten av for mye off-topic, hehe)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...