Gå til innhold

Bærbar PC, stue PC + gaming PC


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg trenger en bærbar PC. Den skal for det meste brukes som stue PC til å streame HD videoer osv. skal ha med en stor ekstern hardisk for lagring av filmer osv. så det kan godt inkluderes i prisen, og evt om pcen da burde hatt USB 3.0? Vet ikke så mye om dette her lengre ettersom det er flere år siden jeg sist var oppdatert på pc kjøp.

 

Om den i tillegg kan kjøre en del nyere spill så er selvfølgelig det flott.

Noen gode forslag til en rimelig pc?

Pris rundt 5-7 tusen (kan overstiges om nødvendig).

 

EDIT: Pris endret til rundt 10 000,-

Endret av Barlock
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du skal dra de nyeste spillene og har litt krav til eye candy så er denne det mest fornuftige valget,

ASUS G53SW 15.6" (FHD. LED Glare type) Intel i5 2410M GF GTX460MDDR5 1.5GB 4096MB Hybrid SSD 500G (embedded 4G SSD) DVD Super Mul , pris 7995kr.

 

GTX 460 er et av de bedre skjermkortene du får i bærbare maskiner og PS selger denne modellen til 7995kr og det er veldig rimelig for denne maskinen.

 

Et rimeligere alternativ, selvfølgelig med et dårligere skjermkort og cpu er ASUS X53SV 15.6" HD GeForce GT540,Core i3-2310M,4GB RAM, 500GB HDD,DVD±RW,kamera,BT,W7 Home, pris 5190kr.

 

Eller med samme cpu som G53SW, ASUS X53SV 15.6" HD GeForce GT540,Core i5-2410M,4GB RAM, 640GB HDD,DVD±RW,kamera,BT,W7 Home til 6490kr.

 

Hvis du skal spille og er litt seriøs så er G53SW det beste valget, hvis du klarer deg med lavere grafikk så vil begge utgaver av X53SV duge.

Endret av vidarkri
Lenke til kommentar

Alle modellene jeg har linket klarer alle nye spill, GT540 vil nok måtte strypes ned på de tyngste så medium uten noe særlig eye candy vil nok kjøre selv de nyeste titlene greit.

 

GTX460 er et mye bedre skjermkort som nok vil leve atskillig lenger enn GT540 og skal klare nye titler i high med brukbart med eye candy enabled.

Lenke til kommentar

7800kr for en G53SW med den gamle generasjonen intel cpu er svindyrt da du kan få en splitter ny til 7995kr.

Den andre maskinen er rask men mye tyder på at det er snakk om en importert maskin hvor du ikke har norsk garanti.

Jeg ville styrt unna en slik maskin da det kan ble enormt dyrt hvis noe ryker og du må stå for frakt til og fra USA for reparasjon, du vil også være uten maskin i flere måneder.

 

Hold deg til norske nettbutikker, Komplett, Dustin eller lignende.

Lenke til kommentar

Det finnes selvsagt spill som drar nytte av cpukraft mer enn andre men det gjelder veldig få og for mange helt uaktuelle spill.

En bærbar pc er tunet så alle komponenter fungerer optimalt med hverandre så generelt vil ikke utgaven med den større cpuen gir bedre spillytelse enn den med den mindre cpuen.

Når det er sagt så kan det jo være andre bruksområder hvor en kraftigere cpu vil være å foretrekke men det får bli opp til den enkelte og avgjøre.

Det samme gjelder også for mengde memory hvor 4gb i all hovedsak er mer enn nok til spill, men om man redigerer f.eks hd video så vil 8-12gb gi en vesentlig ytelsesøkning.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...