Gå til innhold

Råd angående nabo!


Anbefalte innlegg

Vi har noen naboer som ikke er helt gode.

For det første ser det ut som et bomba horehus i hage og rundt hus( i og for seg greit)

Men nå har den ene datteren flyttet hjem, hun ble kastet ut fra leiligheten pga mislighold.

Med seg har hun kjæresten og en rottweiler.

 

Dette paret er i politiets mapper, da pga biltveri, narkotika og annen vinningskriminalitet.

De har et barn sammen som jeg kommer tilbake til senere..

Dette paret tiltrekker seg barn på ungdomskole som synes det er spennede med de tingene de holder på med. Mange av de barna som har vært hos dem har vistnok blitt skremt av det som skjer. De har som regel vett på og holde seg unna, mens andre som synes det er spennende og henge med de blir dratt med i et lite ålreit miljø.

 

Her en kveld kjører typen til denne datteren frem og tilbake på feltet vi bor med Bmw sin. Han hadde minimum 90 kmt inne på boligfeltet, frem og tilbake.

Jeg med flere av de som bor på feltet ringte politiet, men de hadde ikke noen patrjuler i nærheten.

Dette har skjedd 3-4 ganger.

 

Jeg pratet med naboen min igår og hun hadde blitt angripet av rottweileren dems. Mannen hennes hadde kommet ut og fått jaget den. Hun ble ikke skadet men ble jo selfølgelig redd av den store hunden som hoppet opp på henne.

Mannen hennes dro bort og sa ifra til dem, men fikk som svar at det var noen som pleide og løsne hunden dem sin. Og ble vedkommende funnet skulle de slå en stein i hodet på han.

Dette var datterens mor som sa.

 

Sansynligvis bare en tåplig unnskyldning.

 

Så her en dag da jeg malte et rom i huset . Klokka var vel 2230 eller no. Så jeg plutselig ungen deres på 2 år gå forbi huset vårt. En bli måtte bråbremse for den lille gutten som ikek skjønte han måtte passe seg. Hadde han gått motsatt vei hadde han gått rett ut på en riksvei.

Jeg sprang ut men en annen hadde kommet meg i forkjøpet og hentet ungen og bar han hjem igjen.

Han sa til henne at det kunne gått skikkelig galt med gutten at han nesten ble påkjørt og at de måtte se bedre til denne krabaten. Var bare bestemoren som var hjemme.

Og han fikk som svar at hun bare hadde vært på toalettet og ikke kunne følge med gutten akkuratt da.

 

 

Altså hva bør vi gjøre?

 

Er jo tydelig at gutten ikke blir passt på, han går ut i veien kl halv ellve på kvelden og roper etter mamma. Mens da Bestemor sitter inne i huset?

 

Ingen som har konfrontert kjæresten til husets datter med den vågale bilkjøringa. Etter et søk på google på hans navn fikk vi opp en del ting som ikke var så bra.

Litt redd for konsekvensene av en konfrontasjon.

 

Det er 2 måneder i året hvor det er stille og rolig i det huset. Det er når hele familien drar hjem på ferie til Bosnia.

 

Kom med tips!!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmm, lei ut huset ditt til en like gal familie, om ikke verre. Da vil sikkert naboene dine flytte, og du kaster ut leietakerne og flytter inn igjen. :thumbup:

 

Men fra spøk til revolver, så er det fint lite du kan gjøre med mindre du har sikkelige bevis. Med rottweilerens tilfelle kan du alltids kontakte mattilsynet (Da de faktisk har med dyr å gjøre) om de ikke tar vare på den, men mattilsynet vet også at mange bruker husdyr i nabokrangler, så om de bryr seg er en annen sak.

 

Om disse bosnierene leier, kan du jo kanskje kontakte huseier?

Lenke til kommentar

Kontakt kommunen da. Jeg vil si å kontakte huseier er ditt sterkeste kort slik som saken er nå.

 

Angående den episoden med 2-åringen kunne jo barnevernet vert en ide å blande inn, men om dette er det eneste episoden av bad parenting du har sett, så har du igjen for lite å gå på.

Lenke til kommentar

Presiert kansje ikke innlegget mitt at dette gjelder bare hvis hunden angriper eller er truende.

Det hadde nok vært lurt, ja. Men det går jo på selvforsvar?

 

Nå leste jeg ikke hele den enorme teksten på 21 000 ord, men det eneste jeg fant var at du kan kreve hunden avlivet, ikke drepe den selv.

Lenke til kommentar

hmmm vet ikke om forholdet kommer til å bli så mye bedre om jeg kverket hunden egenhendig. Nå har ikke hunden vært på min eiendom heller. Men om den kommer så er jeg klar. Har to små barn. Ikke så veldig glad i om den skulle dukke opp her..

 

Har vært i kontakt med politiet to ganger. ikke så mye de får eller er villig til å gjøre egentlig. Men de er glad for at vi ringer og sier ifra.. ( hjelper jo lite)

 

Ja, skal prøve og filme, har kamera klart.

Lenke til kommentar

Ingen som har konfrontert kjæresten til husets datter med den vågale bilkjøringa. Etter et søk på google på hans navn fikk vi opp en del ting som ikke var så bra.

Litt redd for konsekvensene av en konfrontasjon.

 

Spanske ryttere i veien pleier å sette en demper for de fleste...

 

Alternativt kan du rett og slett spørre fyren pent om han kan være så snill å roe den litt ned fordi barna er redde..

 

Pleier å funke ganske bra det der ^^

Lenke til kommentar

Jeg synes du skal sette deg ned med jentungen og typen, og ta en alvorsprat. Meddel dem at du vurderer å melde dem inn til barnevernet grunnet det du opplever som omsorgsvikt. Gjerne konferer med naboene i forkant slik at dere kan legge inn en samlet appell.

 

Du kan fortelle om ungdommene som kommer og går, om hendelsen med barnet på veien, og generell mislighold av tomt og buskap. Du kan fortelle dem at dersom det ikke foretas kraftige endringer i tråd med nabolagets ønsker, kan barnevernet trekkes inn som en ev. løsning på urohetene. Du har ett trumfkort. Bruk det.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...