Gå til innhold

Den store Nintendokaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har nok ikke så mange her jeg bor nå, da xboksen streiket så mye at den ble kastet, og har tok ikke med Wiien da jeg flyttet. Men skal nok gjøre noe med 3DS XLen etterhvert. Men fikk den jo i dag, så det er nok litt tidlig. :p

 

3DSen har i det minste fått seg et klistremerke:

 

post-143771-0-85156900-1343495070_thumb.jpg

 

Var inne på tanken å male en hule eller noe sånt rundt henne, kanskje med en skattekiste i bakgrunnen. Men nå blir det nok heller XLen som får gjennomgå. ;)

Lenke til kommentar

Så hva synes folket nå da 3DS XL har kommet og dere har fått testet den en stund? Jeg liker den, men det er vel ikke akkurat en bombe. :p Eneste er at jeg har hatt noen små problemer med touchskjermen i Theatrythm Final Fantasy, og det er bare en kjip plaststylus med i pakken. Bruker heller metal-stylusen fra den gamle 3DSen. Synd den ikke passer i stylus-hullet, så jeg må ha den i lomma. Men, men. Det er en liten sak. :p

Lenke til kommentar

44076.jpg

 

Fikk herligheten idag!!

Tok Silver på min

Helt konge å ha min 23 konsoll i samlingen.

Da hopper jeg på Super Mario 3D Land og Ocarina Of Time på XLen, så fortsetter det med Resident Evil Relevations (som jeg har ikke begynt på enda, så jeg sparte det i tilfelle det kom en ny 3DS) samt spille Kingdom Hears Dream Drop Distance!

Endret av iToMaN
Lenke til kommentar
...så fortsetter det med Resident Evil Relevations (som jeg har ikke begynt på enda, så jeg sparte det i tilfelle det kom en ny 3DS) samt spille Kingdom Hears Dream Drop Distance!

 

Grattis med ny konsoll. :) Hadde jeg vært deg hadde jeg nok heller tatt RE:R på den gamle konsollen. Spilte demoen på XLen uten circle pad, og selv om det 'går' å spille sånn ser jeg ikke helt poenget. Du vil få mye mer glede av en ekstra slider. Det samme gjelder nok Kingdom Hearts, men har ikke spilt det noe særlig. Synes det var ganske kjedelig, så solgte det og en del andre for å finansiere XLen. :)

Lenke til kommentar

Vurderer sterkt å kjøpe både RE:R og Circle Pad XL etterhvert. Har riktignok fullført RE:R allerede, men det tåler fint en gjennomgang til eller fem. :)

 

Btw irriterte meg litt at jeg solgte Kid Icarus for å finansiere XLen. På den ene siden trengte jeg pengene. På den annen side var jeg ikke helt ferdig, og med CPXL ville det vært utrolig bra. Får kanskje kjøpe det på nytt når det havner på tilbud.

Endret av vikingkylling
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...