Gå til innhold

Mongoer som har dyr


Anbefalte innlegg

Hei,

 

er noen åndsinger her i omegn som har bikkjer på 40 kvadrat og disse har da etablert seg et instant-messaging miljø rett utenfor inngangsdøra til leilighetskompleksiteten der jeg bor.

 

Og jeg hater dem.

 

Fordi det stinker noe så inn i Harold av alt det teite pisset.

 

Mitt spørsmål: Hva kan jeg gjøre for å gjøre deres liv til et sant helvete, eventuelt få dyra til ikke å lage centimeter tykt belegg med størknet brunst-urin langs veggene?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

BIRD-X YARD GARD RACCOON SKUNK BAT DOG CAT REPELLENT!

 

One (1) NEW Yard Gard made by Bird-X. This great device repels a very wide variety of unwanted animal pests from your yard and property using powerful (90 dB at 1 m) but harmless sound (sonic and ultrasonic). Repels deer, cats, dogs, raccoons, opossums, armadillos, rodents, rabbits, bats, insects, and more.

 

Mal den hvit og gi den et "security" klistremerke ellerno' og installer den i fellesgangen som en tyverialarm (du veit, de som ser etter bevegelse i rommet).

 

Tipper bikkjene begynner å gjøre fra seg inne/ute isteden.

 

Eventuelt send inn en klage til huseier, funker bra om dere har fellesgjeld ellerno' og én av beboerne herper for resten når det kommer til verdien av leilighetene.

Lenke til kommentar

 

It is a great way to keep wildlife around your home happy but away from your shrubs and garden, keeping you and your neighbors happy as well.

 

Happy happy ja, høres bra ut...

 

Eventuelt send inn en klage til huseier, funker bra om dere har fellesgjeld ellerno' og én av beboerne herper for resten når det kommer til verdien av leilighetene.

 

Er bare så jævla forbanna at dette viser seg å være en sånn typisk plass der det er mye unge folk - gjerne sponsa av famelien - som kommer inn bare fordi sponsorene vil ha dem ut og vekk.

 

Dem er da ikke HELT klare for å forholde seg til å ta ansvar og initiativ og oppføre seg.

 

Tror faen meg bare jeg tar å spyler hele jævla dritten midt på dagen sånn bare for å demonstrere for disse skrotingene som jo har næringsbygget hvor veggene in question hører til, at herrefred her må det da være mulig å fikse den jævla stanken da for satan

Lenke til kommentar

Nå må vel uansett en eller annen stakkarslig jævel klappe igjen kjeften sin og slutte å prate om det og bare gjøre det.

 

Og det ble da meg i denne omgang.

 

På med hygstyvlår og kobler hageslanger på 60 meter rett på vann-uttak med industri-trykk og tjuv-kobling og så flesker vi til med husvask og zalo og salmiakk og helvetes pia-zawa kost og står der som totalt idiot tili på morran og skrubber seg fram til den store taper-medaljen.

 

I det minste blir det reint på det viset for hallo å bed noen andre om å fikse det funker jo IKKE på denne sida av 2013.

 

EDIT: Helvættes evneveik, lat og initiativløs dessert-generasjon. Detta BURDE sameiet-styret ha tatt stilling til, men NEI.

Forbanna unger.

 

EDIT2: Og selvsagt kommer sjefs-sklia ut mens jeg jobber, og første setning ut av hullet i trynet hennes, er "det er VANN i oppgangen altså er du klar over det".

 

JA DET ER DET SIKKERT DI SKLIE ER DU REDD DU KOMMER TIL Å GÅ I OPPLØSNING

 

Ferdig med prosjekt "spyl vekk piss", over til prosjekt "sprøytelakker hele dritten med salmiakk".

Endret av Hippocleides
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...