Gå til innhold

Skal bli kriminell, trenger forslag


Anbefalte innlegg

Real G er inne på noe. Å selge cannabis er sinnsykt lukrativt. Markedet her i Oslo er umettelig og folk skriker etter norske dealere de kan stole på. Dyrker du det selv, blir fortjenesten enorm. Med en startkapital på 5000kr kan du tjene 150.000 i mnd på 20 planter.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det koster litt i strømutgifter da... Hvis du skal høy produksjon mener jeg. Men samtidig, strømmen betales jo etterskuddsvis...

 

Sant, men det blir likevel minimalt i forhold til inntjening. Om man kan dyrkinga, kan man få 150g per plante. Om du selger til folk som røyker, får du rundt 150kr grammet. Mindre om du selger store kvanta til dealere.

 

Er det ikke mer lukrativt med cannabis? Nå kjenner jeg ikke detaljene i fremstillingsprosessen, men man får vel større masse salgbart materiale per plante?

 

Det er det jeg prater om.

Lenke til kommentar

I forhold til personlig risiko og antatt avkastning er ID tyveri, sosial manipulering og svindel det mest effektive.

 

Ved ID tyveri trenger du nok informasjon om offeret til å anta dets identitet som senere kan misbrukes til å ta opp lån i dennes navn eller bestille varer på nett o.l. Pass på å gjøre hva du kan for å ikke få levert varene på døren, ikke at det nødvendigvis betyr noe da politiet henlegger nesten samtlige slike saker, men man trenger jo ikke ta unødvendige risikoer.

 

Sosial manipulering, herunder også svindel, er meget effektivt, men også det som kanskje terper mest på samvittigheten.

 

Gamle, ensomme og sosialt utilpassede mennnesker er enkle offer, og ofte har de en del penger på bok. The Real Hustle ( https://secure.wikimedia.org/wikipedia/en/wiki/The_Real_Hustle ) er en anbefaling når det gjelder tips og triks, men enkle telefonsvindler fra et uregistrert nummer fungerer også bra. Western Union som betalingsmiddel og fake ID for å hente pengene er en sikker vinner.

 

Kan forøvrig nevne at det kan være lurt å ha en makker eller to når det kommer til svindler/manipuleringsteknikker.

 

Disclaimer: dette er ikke ment som en oppfordring til kriminell aktivitet :)

Lenke til kommentar

- Ring lisensavdelingen til NRK og si du ikke har TV.

- Samle noen venner og spill litt poker med ekte penger.

- Stikk på en gjennvinningsstasjon og se etter brukbare datadeler blant kassert utstyr.

- Ta med deg mer enn kvota neste gang du er i utlandet.

- Kjør på rødt når ingen andre er i nærheten.

- Kjøp en prostituert - du trenger ikke ha sex med henne for å begå lovbrudd...

- Last ned et par episoder av en serie du liker å se - helst før de kommer på norsk TV.

 

Det finnes langt flere, men dette er en myk start for en uerfaren lovbryter.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Real G er inne på noe. Å selge cannabis er sinnsykt lukrativt. Markedet her i Oslo er umettelig og folk skriker etter norske dealere de kan stole på. Dyrker du det selv, blir fortjenesten enorm. Med en startkapital på 5000kr kan du tjene 150.000 i mnd på 20 planter.

 

Hvordan forventer du at han skal selge 1 kg, med cannabis uten å ha et kontaktnett, der folk kjøper det? Han kan gå rundt og spørre, men da ber han om å bli whacked.

Lenke til kommentar

Er ikke så vanskelig å finne kontaktnett. Hvis man stoler på folk, trenger man ikke engang å plante noe, men kjøpe store kvoter og så selger man det. Men da gjelder det å kjøpe av noen som ikke blir overvåket, og holde seg diskret ved videre salg.

 

 

Jeg tror pengene kan bli gode, men sjansene for at livskvaliteten synker er stor. Du må tenke på hvem du handler med, hvordan og hvor du viser deg. Holde deg diskret, ikke snakke til feil folk. Etterhvert kanskje du blir mer og mer paranoid, redd for at politiet skal banke på døra. Det vil være en klomp i magen hele tiden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...