Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Matematikk R1 eksamen 31. mai 2011


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Lærerer sa tydelig i fra om at det var et krav at vi skrev konstruksjonsforklaring, og vi gikk også gjennom et par konstruksjoner i timene. Vurderingsveiledingen sier blant annet at eleven må "presentere løsninger på oversiktlig, systematisk og overbevisende måte med forklarende tekst i matematisk formspråk", så ja, tror nok de kan kreve en konstruksjonsforklaring.

Lenke til kommentar

Er veldig glad for at jeg bestemte meg for å skrive konstruksjonsforklaring. Det ble ikke opplyst, men som lolbits skriver er det bra å kommentere for mye enn for lite.

 

Argh, kjenner jeg kommer til og gå å irritere meg over denne eksamen i lang tid. Irriterer meg over beviset, som i grunnen var latterlig enkelt, og annet småplukk.

Lenke til kommentar

Konstruksjoner skal da alltid ha forklaring?

 

Fra sensorveiledningen:

1h - Det er flere framgangsmåter som gir full uttelling. Det presiseres at eleven må bruke passer og linjal, samt å gi en konstruksjonsforklaring for å få full uttelling.

 

Det er jo dette jeg tenker på. En skikkelig konstruksjon er rimelig selvforklarende, og det er langt mer oversiktelig å se en stor konstruksjon enn en halvstor konstruksjon med mye tekst rundt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...