Gå til innhold

Handle fra amerikanske delen av Steam?


Anbefalte innlegg

Hei

 

Noen som vet om det er mulig å gjøre dette ved å bruke feks en VPN og vanlig paypal konto som er registrert på seg selv?

 

Med den kreative løsningen de har nå med €=$ blir ting usannsynlig mye dyrere enn det burdte vært.

Sjekka Darkspore prisen i butikken istad og der hadde jeg spart over 60kr, kjøper man det fra Steam USA sidene sparer man godt over hundrelappen...

 

 

Jeg testa å bruke hotspot samt min paypal (og visa, og mastercard) uten hell, men feilmeldingen jeg fikk var noe vag, den sa ikke at det var noe problem med billing, men at det var en uventet feil som oppstod (eller noe i den duren)

 

Derfor tenkte jeg høre her om andre har erfaring med dette og eventuellt tips til hvordan det funker..

 

Ser fram til svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+981287349

Det som er greia er jo at Valve har innført den valutaen i Europa, prøver du å unngå denne valutaen, og f.eks betale med en billigere valuta, i dette tilfellet US dollar så kan rett og slett kontoen din bli sperret.

Lenke til kommentar

Så vidt jeg vet bruker de IP-lokalisering, landet du velger å registrere deg med, og ikke minst kredittkortnummeret ditt for å avgjøre hvilken region du "tilhører". Så du kan i teorien lure deg til å betale i USD ved å ha et amerikansk kredittkort, men riskoen for å bli oppdaget og bli møtt med straffereaksjoner gjør det fremdeles til et lite attraktivt alternativ.

 

Du kan jo vurdere andre steder som selger spill. Ser f.eks. D2D selger Darkspore for 30£ (~ 260,-)... Men det er tydeligvis ikke tilgjengelig i Norge nå.

Lenke til kommentar

Hos Direct2drive kan du velge mellom US/UK/EU-sjappe. Der er det ikke butikken, men utgiverne som spesifikt presiserer hvor de kan selge spillene - derfor er det mange spill som kan kjøpes i enten dollar eller pund. Dessuten kjører de stort sett bestandig rabatter og har generelt mye billigere priser enn steam likevel.

Lenke til kommentar

Hvis du får amerikansk IP gjennom VPN, og har et amerikansk-registrert kredittkort, så fungerer det. Men, sistnevnte er det få som har.

 

Det som derimot går er å få en amerikaner til å kjøpe spillet som "gift" og gi det bort i gave til deg. Jeg er kjent med en amerikaner via et annet nettforum, og etter avtale sender jeg han penger via PayPal, og så kjøper han spill på steam som han gir meg i gave.

 

På det tjener jeg gjerne en hundrelapp per spill, og enda mer nå som dollaren er så lav.

Endret av Error
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...