Gå til innhold

Problem: Ekstern hardisk kommer opp som uspesifisert i Win7.


Anbefalte innlegg

Har kjøpt en WD Elements 1.5TB ekstern harddisk, den har funka fint på 3 andre PC'er jeg har prøvd en på (2 win7 og en XP pc) men på av en eller annen grunn klarer ikke PCen min å gjenkjenne den som en harddisk. Den blir bare oppført som uspesifisert og jeg kan ikke komme inn på den. Googla det litt og fant ut att det var ikke ett helt ukjent problem men fant ingen løsninger som jeg ble klok av så hadde vært flott her om noen hadde erfaring med problemet.

 

Har prøvd å restarte PC og hardisk på alle mulige måter, har brukt trygg frakobling og flere slike standard metoder og kjerringråd. Og den ser ut til å funke fint på andre PC'er =/ Eneste forskjellen er att jeg har 64 bits win7 mens jeg trur de 2 andre pcene jeg har testa den på er 32bits versjonen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Prøvde en vanlig minnebrikke og flere USB porter, har også prøvd eSATA porter. Merkelige greier, skal prøve en annen 3.5toms når jeg får tak i det. Maskinen registrerer denne, men ikke som en disk. Og når det ikke er noen spesiell programvare som skal installeres blir det vrient for min del hvertfall.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Z9Cy2AAy

Det høres ut som at driveren som brukes til å kommunisere med harddisken eller usb-kontrolleren ikke fungerer.

Kan du se disken oppført under Disk Drives i Device Manager? Forsøk da å avinstallere enheten. Etter restart skulle pc'en da forsøke å hente inn driver for enheten på nytt.

Om du ikke ser disken der, kan det være at pc'en din har problemer med USB-kontrolleren. Om du kikker i Device Manager under Universal Serial Bus controllers, skal du kunne se "USB Mass Storage Device". Forsøk da å avinstallere enheten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...