Gå til innhold

PL: 23.04.2011 - Chelsea - West Ham - Kamptråd


Maefteda

Anbefalte innlegg

23.04.2011

Chelsea FC - West Ham United

Premier League

18:30 @ Stamford Bridge

TV2 BPL HD1

 

chelsea-vs-west-ham-united.jpg

 

Med bare 5 kamper igjen av årets Premier League, begynner tabellen å tetne seg til, og kampene blir viktigere og viktigere. Viktig er denne kampen, for å si det mildt for begge lag. West Ham United har spilt "cupfinaler" mesteparten av sesongen, og befinner seg fortsatt farlig nær nedrykk i årets Premier League. Etter 2 skuffende resultater mot Bolton og Aston Villa, er laget fra øst-London ekstra presset til å få poeng, selv i kamper som denne.

 

Chelsea, på den andre siden, ikke bare av London med også tabellen, har virkelig fått en oppsving i det siste. CL-exit mot Man Utd tiltross, har Chelsea hatt en god formkurve som gjør at de nå befinner seg oppe på 2. Plass, 6 poeng bak ligaleder Man Utd. Hjemme mot West Ham er en must win match, i en periode der "The Blues" virkelig kan nærme seg toppen, når Man Utd befinner seg i en rekke vanskelige kamper på rad.

 

-----------------------------------------

 

Chelsea news

Lite å melde i Chelsea-leiern. Ashley Cole er litt usikker med et ankelproblem, men rekker sannsynlig matchen. Ramires og Alex har stått over de siste 2 kampene i ligaen, og lite tyder på at de er frisk nok til kamp før neste uke. Ancelotti meldte også at han ønsker å holde laget friskt, og kommer til å gjøre endringer fra laget som greit slo West Brom forrige uke. Torres, Anelka og Benayoun er potensielle nyankomlinger til lørdagens kamp.

 

Forventet startoppstilling:

 

Peter Cech

Branislav Ivanovic - John Terry - David Luiz - Ashley Cole

Michael Essien - John Obi Mikel - Frank Lampard

Nicolas Anelka - Fernando Torres - Florent Malouda

 

Man to watch:

-----------------------------------------

 

West Ham news

Etter et par uker der West Ham så ut til å gå mot skadefri tropp, fikk man noen sedvanlige tilbakeslag forrige uke. Årets spiller blant de engelske journalistene, Scott Parker, ble meldt ute og sto over mot Villa, og er også ute denne gangen, skal man tro luringen Avram Grant. Nigel Reo Coker sikret seg å bli enda mer upopulær blant "The Hammers", ved å takle og skade Gary O'Neil, som er ute resten av sesongen og sannsynligvis mister store deler av neste. James Tomkins og Manuel Da Costa, kjemper begge om å bli friske til kampen og en plass ved siden av Matthew Upson i midtforsvaret. Mer lovende for West Ham, er at Jack Collison er match-fit etter 3 gode kamper for reservene, etter hans 1 år lange skadeavbrekk. Dette gjør han veldig aktuell til en slags rolle i kampen mot laget han fulgte som ung.

 

Forventet startoppstilling:

 

Robert Green

Thomas Jacobsen - James Tomkins - Matthew Upson - Wayne Bridge

Mark Noble - Thomas Hitzlsperger - Jonathan Spector

Demba Ba - Robbie Keane - Carlton Cole

 

Man to watch: Johnny Specs!

 

-----------------------------------------

 

Tips: 3-0

Endret av Maefteda
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Veldig gjerne, men kan dessverre ikke love noe :(

 

Om Wayne Bridge blir matchvinner her skal jeg... Tja, noen forslag?

 

e: Se forresten intervjuet med Jonathan Spector som jeg la ved, ikke bare videoen i "Man to Watch", men også det fulle intervjuet. Han har omvendt meg helt i år, og håper han får ny kontrakt enten vi rykker ned eller ikke.

Endret av Maefteda
Lenke til kommentar
Chelsea: Cech, Ivanovic, Ashley Cole, David Luiz, Terry, Essien, Lampard, Mikel, Kalou, Malouda, Drogba

 

Subs: Turnbull, Paulo Ferriera, Bertrand, Zhirkov, Benayoun, Anelka, Torres

 

West Ham United: Green, Jacobsen, Bridge, Da Costa, Gabbidon, Noble, Spector, Hitzlsperger, Sears, Ba, Cole

 

Subs: Boffin, Tomkins, Kovac, Boa Morte, Obinna, Keane, Piquionne

 

Torres på benken. Han putter alltid mot West Ham. Får inderlig håpe han ikke gjør det igjen. Upson borte på mystisk vis, kast han ut av klubben. Minker sjansen for feilmarkering på innlegg.

 

Spector og Sears må vise hva de er laget av idag. Get in!

Lenke til kommentar

Slettes ikke dårlig første omgang. Hadde Spector brukt beina eller Ba spilt bedre gjennom Cole, hadde vi tatt ledelsen. Vanskeligste kampen i året tror jeg, med tanke på situasjonen Chelsea er i, hvor de må vinne.

 

Publikummet på Stamford Bridge overrasker meg aldri. Hva har Bridge gjort galt her? Ikke ta slimålen Terry i hånda? Hadde vært fantastisk med scoring eller assist på Bridge.

 

Deilig at vi fikk kjempet oss til cornere og farlige frispark, det kan bli veldig veldig farlig på dette føret.

Lenke til kommentar

Faen ikke 3-0 den kampen her. Jævlig kjipt at målforskjell og selvtillit skal få seg en støkk når vi hvertfall hadde fortjent å kjempe om utligning helt inn mot slutten.

 

Tidenes mulighet for poeng i en slik kamp, men så er det den jævla sløsingen med sjansene som feller oss igjen. Også Robbie Keane da! Det er jo mannen som skal putte de sjansene der...

 

Flaks Torres hadde på målet også. Ballen triller såvidt forbi begge beina til Gabbidon, og stoppet ballen fikk i vannet hjalp til siden Torres var under press. Sa det før matchen. Har sett det så utrolig mange ganger før. Torres scorer mot West Ham. :thumbdown:

 

Da er det en nødvendighet å få poeng mot City for å holde oss. Heldigvis gikk andre resultater greit idag, håper City knuser Blackburn imorgen.

Lenke til kommentar

Snedig at det ble et humormål av de helt sjeldne, men Torres skal ha for at han viste ro og særdeles god teknikk i avslutningsøyeblikket.

 

Forøvrig en meget morsom kamp. West Ham fortjente nok et mål, men Chelsea kunne også ha skåret 2-3 til. Synd med skader på Noble og Essien, men sånn kan det gå under slike forhold.

Lenke til kommentar

West Ham slo Tottenham tidligere i pr, og fikk uavgjort. Ferdig med dem dessverre. Man City er det vi møter, og de er jo ikke heeeelt utenfor rekkevidde for dere heller.

 

Vi må ha en god porsjon flaks med andre resultater, samt vinne must-win kampene mot slutten. 85% sikker på at vi rykker ned nå. 32 poeng 3 runder før slutt(City tap) vil være vanskelig å klare seg med.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...