Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg har nå spillt Project Entropia en stund og synst selve spillet er svært underholdende og bra. Eneste problemet med det er at det fort går 3-400kr uka om man skal spille det litt aktivt. Er det noen som har tips til et lignende spill som ikke koster såpass mye å spille? Jeg har også inntrykk av at etterhvert som jeg lvler så blir det enda dyrere så det er vel best å komme seg ut fortest mulig :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tja, det er vel egentlig bare å finne et MMO som ikke er basert på mikrotransaksjoner? Alle disse ørten "gratis" MMO-ene som lopper deg med nålestikk i stedet for å ta et fast beløp i måneden slår meg også som rimelig kjipe, så det kan jo bli en grei avveksling uansett.

 

Av de spillene jeg har vært innom er det World of Warcraft som har holdt interessen min lengst, men Age of Conan, Warhammer Online, og EvE Online er også morsomme. Aion har jeg ikke spilt mye av, men jeg har et inntrykk av at det er noe mer koreansk (designmessig, ikke bare visuelt) enn de andre jeg nevnte, men ellers i samme gate. Champions Online og Lord of the Rings Online er tidligere avgiftsbaserte MMO-er som nylig har skiftet til en "freemium"-modell, hvor man kan spille gratis med begrensninger, eller betale månedlig for en fullverdig og uhindret opplevelse. Det muliggjør iallefall at man kan ta seg god tid til å prøve spillet før man eventuelt bestemmer seg for om det er verdt å betale for.

 

Ting på horisonten jeg synes virker interessante er Rift, The Old Republic, og PlanetSide Next (som forhåpentligvis får et bedre navn etter hvert).

Lenke til kommentar

Det enkleste er vel å hoppe på WoW-bølgen. Ekstremt velpolert, alt er strømlinjeformet og det er ingen stygge ting i veien for å ha det gøy, content i bøtter og spann og en gigantisk spillerbase.

 

Det koster vel rundt 100kr i måneden.

 

Hvis du vil prøve et litt annerledes MMO vil jeg sterkt anbefale EVE-online. Det tar en del tid og sette seg inn i, og det blir ikke ordentlig gøy før du spilt noen timer og lært deg "basics", men det er virkelig et helt fantastisk dypt (som i god økonomi, valgmuligheter, politikk osv.) , spennende og engasjerende. Skal likevel sies at det ikke er et spill for hvermann.

Endret av Error
Lenke til kommentar

Age of Conan (P2P)

Aion (P2P)

Anarchy online (F2P, P2P for utvidelser)

Champions Online (F2P, P2P for full tilgang)

City of Heroes (P2P)

DC Universe Online (P2P)

Dungeons & Dragons Online (F2P, P2P for full tilgang)

Eve Online (P2P)

Everquest (P2P)

Everquest 2 (P2P)

Lord of the rings online (F2P, P2P for full tilgang)

Perpetuum Online (P2P)

Warhammer Online (P2P)

World of Wacraft (P2P)

 

De spillene jeg kommer på for øyeblikket.

Lenke til kommentar

Jeg holder en knapp på Everquest 2.

Om du er ute etter et mmorpg med mye innhold så trenger du ikke lete lenger.

 

Men er ikke omtrent alle disse forslagene "steinalder" spill? Jeg tenker da på at det råeste man får tak i til å komme seg fremmover med er en hest og det beste våpenet er et sverd? Jeg vil ha VTOL og Pulverizer (bazooka) :D

 

Jeg er på jakt etter noe som ligner på Entropia mtp. muligheten for å drive med helt andre ting en PvP (99.999% av tiden holder jeg meg unna PvP sonene her) og som ikke baserer seg på tidsalderen som WoW ligger i. Det trenger ikke nødvendigvis å involvere PvP i det hele tatt faktisk. I entropia driver jeg mye med crafting og mining, men også litt teamhunts.

 

Jeg prøvde EvE (14-dagers trial) for litt siden. Den komplekse oppbyggingen ligner jo mye på Entropia, men det var noe som gjorde at jeg ikke falt helt for det.

Lenke til kommentar

Hmm, første gangen jeg spilte EVE likte jeg det ikke noe særlig, men når jeg prøvde på nytt ble jeg småforelska etter noen dager, og etter to måneder var det stopp fordi jeg fant ut at jeg ble for hektet.

 

Det kan være lurt å skaffe seg en ny trial, og spille ut de 14 dagene (og bli med i et corporation i null-sec, der alle kan angripe alle!), men for all del, det er jo bare å bestemme selv.

 

Ellers er det dessverre litt manko på gode MMO's der ute, spesielt om du vil bort fra sverd og magi.

 

 

Lenke til kommentar

Hmm, første gangen jeg spilte EVE likte jeg det ikke noe særlig, men når jeg prøvde på nytt ble jeg småforelska etter noen dager, og etter to måneder var det stopp fordi jeg fant ut at jeg ble for hektet.

 

Det kan være lurt å skaffe seg en ny trial, og spille ut de 14 dagene (og bli med i et corporation i null-sec, der alle kan angripe alle!), men for all del, det er jo bare å bestemme selv.

 

Ellers er det dessverre litt manko på gode MMO's der ute, spesielt om du vil bort fra sverd og magi.

 

Tror egentlig ikke det vil fenge meg så altfor mye. Jeg spiller ikke for PvP biten og da blir det litt feil når (etter det jeg har forstått) spillet er bygget på nettopp PvP.

 

 

Du kan jo prøve Global Agenda, ellers så er det jo PlanetSide (som er veldig gammelt nå). Tabula Rasa kunne vært interessant, men det er dødt.

 

Global Agenda så helt perfekt ut, men handler alt om PvP der også? Ingen muligheter til å vandre rundt bare for å utforske samt å skille i andre ting en "combat-skills"? Det så nemlig slik ut i en trailer på youtube.

 

Edit: ikke det at "combat" er feil, men jeg liker heller typen "coop" hvor man spiller mot "NPCs", men dette kan heller ikke være hele spillet da jeg ikke finner det så altfor spennende å holde på med kun dette:)

 

Setter jeg for høye krav? Er jeg for sær? :p

Endret av minim
Lenke til kommentar

Runes of Magic er i mine øyne et meget bra MMO. Og fungerer helt perfekt å spille uten å legge igjen en eneste krone. Har selv brukt ca 500 kroner fordelt på nesten 3 år, og kunne sikkert kommet meg like langt med mye mindre. Dette er dog et av disse sverd og magi MMO ene, så vet ikke hvor mye det appelerer til deg. Men crafting delen har i allefall nettopp hatt en overhaling, og nok en større utvidelse av craftingen er planlagt i en patch snart, da du nevner at dette er noe du liker. Velger du å gi det et forsøk, så velg serveren Siochan og send meg en PM her med ingame nick, kan jeg sikkert hjelpe deg litt i gang. (dette tilbudet gjelder egentlig til alle som gir det et forsøk)

 

-Bentein

Lenke til kommentar

Høres vel i grunnen ut som om kanskje Runescape kan være noe for deg?

 

Hvis du har lest tråden skikkelig så kommer det fram at han ikke ønsker spill med sverd og magi i en tidsalder hvor teknologi ikke finnes.

 

Anarchy Online vil nok være det nærmeste jeg vet om. Har holdt på siden 2001. Ny grafikkmotor er på vei også.

Craftingen her er veldig dårlig og økonomien er insane, men det er sci-fi med rifler, pistoler osv.

Endret av Bjohansen
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Foreslår xsyon jeg da.

Vet ikke om det er akkurat hva du er ute etter med tanke på tidsalder, ettersom det liksom er i en mer post-apokalyptisk fremtid enn en Star Wars-fremtid, men det virker ikke så veldig PVP-basert (uten at jeg har spilt det, er i pre-order beta for øyeblikket).

 

Kort fortalt kan hele verdenen forandres; Du kan bygge veier, fjerne veier, bygge fjell, fjerne fjell, bygge hus, fjerne hus... osv. :p

Og å overleve. Sjekk linken, å forklare alt ville tatt så lang tid :)

 

Men hvis du skulle bli interessert anbefaler jeg å sjekke noen filmer, har nemlig noen nedsider også, som at det ikker så "polished" (Er et lite indie-team som jobber med det).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...