Jump to content

Cleaf

Medlemmer
 • Content Count

  620
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Kjøpte meg nylig en Asus Padfone 2, og den erstatter i hovedsak min bærbare mac. Nå skal det sies at jeg har en kraftig stasjonær maskin som brukes til spilling og andre ting ellers. Jeg ser gjerne for meg at i framtiden vil enhetene være mer "en"het... F.eks som med padfone 2 som kan dockes til en større skjerm. Det blir jo spekulasjoner, men kanskje mobiltelefonene våre en gang når punktet der de kan trådløst kobles sammen med større skjermer, tastatur og mus o.l. og dermed utføre tyngre oppgaver som kraftigere maskiner tar seg av i dag. Trådløs strøm ville vært nyttig på dette punktet. Moro å spekulere i sånt. Men ja, jeg tror pcen erstattes. Det er dog noen år fram til dette vil være tilfelle.
 2. Håper de kommer med lyddrivere til windows 8 snart, ellers blir det creative snarest.
 3. ^ det fins vel allerede. Må være logget inn for å se dem tror jeg. Merker det er mindre av dette på bing, men jeg er ikke en storbruker av det, har bare testet et par ganger for å finne andre resultater, og bing har vist seg meget hjelpsom uten snusk som det der.
 4. Uff, mitt GTX 590 begynner allerede å halte etter i forhold til Kepler.
 5. To klikk, høyreklikk nede i venstre hjørne (der startmenyen pleide å være) så er det et av valgene.
 6. Siden fungerer, men jeg ville ikke anbefalt å kjøre silverlight dersom du har som mål å få mange lesere til din side. I de aller fleste tilfeller vil ikke leser bry seg med å installere silverlight dersom dette ikke allerede er installert.
 7. I skrivende stund i loading-screen på League of Legends ellers... - Saints Row 3 - Lord of the Rings: war in the north - Trine 2 - Dota 2 - Battlefield 3
 8. Teller de mobile enheter med i denne statistikken?
 9. Hei. Når VLC eller spill kjører så stuttrer lyden som om den "mister" data for å gjøre lyden ren. Jeg har da et GTX 590 i min maskin, og dersom jeg skrur av SLi så forsvinner stutteret. Det er derimot ingen problemer dersom lyden kjøres gjennom Spotify eller Windows Media Player, kun tyngre applikasjoner og HD video framkaller problemet. Jeg har forsøkt med driverene fra ASUS sin side. som er over et år gamle, og helt nye fra VIA sine sider, men jeg blir ikke kvitt stutteret likevel. Hva kan jeg gjøre? Må jeg satse på å kjøpe nytt lydkørt / hovedkort for å unnslippe dette? Her er mine komponenter: AMD Phenom II X6 1055t @3.8ghz ASUS Crosshair IV Formula Zotac GTX 590 3gb Kingston DDR3 1333mhz RAM - 4x2gb Corsair HX 750W modulær 3x WD Caviar Blue 500gb raid-0 1x WD Caviar Green 2tb 1x Samsung SpinPoint F3 500gb Har vurdert muligheten med et dedikert lydkort, noe jeg tror kunne hjulpet, men dersom jeg kunne slippe unna det så hadde det vært kjempegreier. Alle hjelpsomme svar tas imot med takk.
 10. Rekner med den kommer imorga : ) for den blei sikker frakta til ålesund fredagen, så blir den registrert der imorgen og send til den plassen jeg bor Dersom det stod at pakken var "Status OK, scanned" så betyr det at den ikke har kommet lengre enn at den enten er på vei til oslo eller er kommet dit. Du kan spore pakken med sporingsnummeret du finner på dustin hos Posten.no også, ikke bare PNL. Det er samme firma såvidt jeg husker. Posten.no viser vel ikke noe før den er kommet til Norge.
 11. Tror nok du er litt naiv ja. Komplett eller f.eks DustinHome er gode butikker med fin support. I tillegg har du full angrerett i 14 dager, dersom du ikke er fornøyd så er det pengene tilbake uten spørsmål. Tror du får noe av den samme ordning i butikk, men er ikke noe negativt med å handle hos Komplett eller Dustin.
 12. 100 kroner? De skulle betalt MEG 100 kroner for å spille det der.
 13. Gleder meg. Kan vel ikke påkoste seg noe mindre enn en FX-8130P vil jeg tro.
×
×
 • Create New...