Gå til innhold

Jenter som gamer


Anbefalte innlegg

Jeg bare lurer på hvordan gutter tenker om jenter som gamer ?

Jeg spiller endel cs:s og wow og mw2, blak ops osv..og er jente

Men er det sånn at gutter føler det er deres område på en måte ?

Fått endel kommentarer bla på steam at Gutter føler at jeg som jente ikke burde game ig dra på tg osv xP

Men dere gutter som ikke kjenner meg personlig, stemmer dette ? :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg bare lurer på hvordan gutter tenker om jenter som gamer ?

For å være helt ærlig synes jeg det er topp. Det er alt for lite jente gamere her i verden. Det er for det meste en ren guttedominanse med noen fåtallige jentegamere som sniker seg inn blandt "oss". Personlig hadde det vært kult om flere jenter faktisk har blitt gamere (er klar over at det kan være en del her og der og at de ikke stepper fram og sier de er ei jente siden de vet de blir bombardert av msn/facebook request av 16år gamle gutter :p).

 

Jeg spiller endel cs:s og wow og mw2, blak ops osv..og er jente

Men er det sånn at gutter føler det er deres område på en måte ?

Vel, det er en del jenter som spiller CS har jeg hørt. CoD kan jeg ikke si mye om siden jeg nesten aldri spiller det. WoW er det en del. Kan ikke si at det er "vår" område. Det er vel bare det at folk ikke forventer jente gamere så mye siden det har blitt så dominanse av gutte gamere.

 

Fått endel kommentarer bla på steam at Gutter føler at jeg som jente ikke burde game ig dra på tg osv xP

Men dere gutter som ikke kjenner meg personlig, stemmer dette ? :p

For noe tull. Hvem ga guttene makten når det gjaldt gaming? Ja, det er dominanse, men ikke noe vi gutter burde bestemmer over. Har du lyst til å dra på TG, LAN, Datapartys, etc. så er det bare å kjøre på.

Endret av Bamsemums313
Lenke til kommentar

Hehe så bra. Har et par( men det er få ) jenter på steam-lista selv og vet det er mange som gamer wow.

Eneste som er synd er at ingen jenter tør å stå fram å si: "ja jeg gamer." fordi det møtes mye motgang fra enkelte litt for "kule" jenter, men mest gutter som sier: det er ikke deres område og dere blir ikke gode uansett. Vi tråkker inn på deres område og synker nivået (xP)

Sett litt på nettet og de fleste mener det er stygt med jenter som gamer fordi de fleste er vist tykke, kvisete, avsosiale jenter :p

(ikke at jeg vil ha msn-requests fra 16-år gamle gutter hehe)

Men synes det er synd at jenter kan bli sett på som nerdete av andre jenter (og gutter) fordi de spiller cs et par timer om dagen i steden for å sitte å synge surt på singstar xP

Lenke til kommentar

Jenter som gamer har no økt kraftig de siste årene, til tross for at det forsatt er en gutte domenant område. og personlig synes eg det er drit kult at jenter spiller mer, kjenner en god del jenter som spiller og synes det er artig. klarer til og med til tider å få kjæresten min til å spille, men hun spiller for det meste little big planet og trine :p

 

men uansett, poenget er at det er drit kult med jenter som gamer og håper det blir mange fler av dem så gaming får ca like mange jenter som gutter så stå på ;)

Lenke til kommentar

Jeg har spilt med flere jenter i både MMO spill og FPS spill. Spilte med ei jeg ble kjent med en del når jeg var 13 år(er 18 nå) og vi har blitt relativt gode venner, hun banker meg fortsatt i COD de få gangene vi spiller nå :)

 

Jeg syntes jente gamere er helt topp og skulle ønske det var flere av dere. Også skal jeg legge til på slutten, uten at det forhåpentligvis høres for creepy ut, at jeg syntes jenter som gamer nesten grenser på noe jeg ville kalt "sexy" :p

 

Det som er litt dumt er at jeg ser til tider litt "diskriminering" rundt jente gamere, spessielt i MMO'er. Er forøvrig enig med alle som har postet så langt! :)

Endret av xxTJxx
Lenke til kommentar

Nå bør jo dere jenter helst være på kjøkkenet å ha middagen klar til oss når vi kommer hjem fra jobb - men for all del, jeg har ikke noe imot at dere legger litt kabal mens dere ammer ungene våre.

Det viktigste er at det ikke går utover matlaging/støvtørk/sexliv etc.

Er du seriøs eller ? For du trenger ikke å vær frekk mot folk.

Lenke til kommentar

Seriøs eller ikke får vel bli min sak... en ting er hva man mener, en annen ting er hva man tør å si...

Ser ikke at jeg har vært frekk mot noen "folk" her med min uttalelse - annet enn at jeg hadde flippet hvis dama satt og spilte 24/7 istedet for å ta vare på guttungen og sørge for at huset var rent og pent - når hun likevel er hjemme med unger.

 

Husk på at det er forskjell på å være ei gamer-berte på 18 år og å være en tobarnsmor på 37 år.

 

Klarer du til tross for dette å fortsatt tolke min uttalelse som frekk så er det ikke stort jeg får gjort med det.

Lenke til kommentar

Hadde noen jente gamer venner som jeg spillte med fast i en periode over Live. Det var gøy :) Mange morsomme samtaler som dukket opp. Å mange andre gutter / menn som ble helt satt ut når de hørte en søt jentelatter over micen ;)

I rest my case... alder er nok en vesentlig faktor... klarer faktisk å holde hormonene i sjakk selv om jeg hører en jentelatter... det kommer med årene :)

Lenke til kommentar

Synes det virker som om det er mye jenter som spiller WOW, og det fikk man jo bekreftet fra utgivere rundt den nye releasen også... Jeg har dessverre ingen jentevenner som gamer, så føler meg nesten litt alene:p men har nok gode kompiser jeg kan game med, og som ikke bryr seg om jeg er jente eller ikke....

 

Jeg har bare møtt positive reaksjoner da jeg forteller at jeg er gamer og at det er blitt jobben min :)

Lenke til kommentar

Nå bør jo dere jenter helst være på kjøkkenet å ha middagen klar til oss når vi kommer hjem fra jobb - men for all del, jeg har ikke noe imot at dere legger litt kabal mens dere ammer ungene våre.

Det viktigste er at det ikke går utover matlaging/støvtørk/sexliv etc.

 

 

Er dette et alternativ univers satt til 1955, eller er det et dårlig forsøk på trolling?

Seriøs kan du hvertfall ikke være.

Lenke til kommentar

Jeg trodde ikke det var mulig å senke nivået på CS og MW. :whistle:

 

Spøk til side; jeg tror ikke du skal ta det så høytidelig hva tenåringsgutter på FPS-multiplayer mener. Det er gjerne ikke den mest modne eller reflekterte gjengen, og de er først og fremst opptatt av å ha det moro om det så er på andres bekostning. Fornærmelser er en del av gamet og ikke nødvendigvis ment å såre, så bare sleng fornærmelser tilbake og se på det som en del av moroa er mitt råd.

 

Jeg synes gamer-befolkningen er langt jevnere fordelt over kjønnene nå enn for 15-20 år siden; så og si alle jeg kjenner uansett kjønn spiller hvertfall litt, om det så bare er Wii Sports, Sims eller Singstar. Spill som CS og WoW er også blitt mainstream, med en god del jenter som spiller sistnevnte (hadde vært interessant med en statistikk). Der det fortsatt er en veldig skjev kjønnsfordeling er blant hardcore-gamere, folk som bruker mye tid og energi på å spille og sette seg inn i det som skjer og har skjedd innenfor bransjen. Selv blant guttene er det få, men jenter som passer den beskrivelsen er enda sjeldnere.

 

Som en over gjennomsnittet interessert gamer synes jeg selvfølgelig det bare er positivt at det er jenter som gamer, ideelt ville jeg foretrukket at kjønnsfordelingen var 50-50 for å få et mer variert og friskere miljø. Synes ofte det kan føles litt klamt når det er nesten bare gutter. Bruker man mye av tiden sin på gaming er det også et must at en eventuell partner er noenlunde interessert og forstår hvorfor man gjør det, ellers vil det bare ikke fungere, og de fleste av oss er tross alt heterofile.

 

Jeg ville ikke bekymret meg så mye for nerd-stempelet. For min del har det skipet seilt for lengst, men de som er i grenseland kan jo spørre seg hva slags livskvalitet den "kule" mainstream-kulturen egentlig har å by på. Disse menneskene er jo ikke genuint interessert i noenting og kan ingenting utover det å sosialisere, kle seg riktig og se pene ut, og alt de er interessert i er bare rettet inn mot å parre seg. Selv om å tiltrekke seg en partner selvfølgelig er viktig, tenker jeg at det må bli et hult, overfladisk og deprimerende liv om man ikke lever for noe mer enn det. Man må jo ha noe eget å fylle livet med, og ikke bare leve som en slags reproduktiv mekanisme.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...