Gå til innhold

Får ikke logget på live


Ancho

Anbefalte innlegg

Senest i går spilte jeg på xbox live og koste meg som bare det, aldri hatt noe problemer med NAT type eller den slaks. Så i dag skulle jeg game litt Mw2 , men fikk ikke connecta meg til xobx live.. jeg prøvde å gå inn på www.xbox.com og greide ikke å loade den siden en gang. Hva skjer? har alt med tittelen xbox i seg blitt bannet ifra nettet mitt eller hva? Er det noen der ute som har peiling på hva i huleste jeg har blitt utsatt for? prøvde ca 10 ganger å logge på i en tidsepoke på 6-7 timer( både xbox.com og XBL.)

 

takker for alle mulige svar... åååguuud livet mitt går under hvis ikke dette fikszer seg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg fikk nøyaktig samme feilen i går kveld. Satt og spilte, og mid-game falt tilkoblingen til live ut, og jeg klarte ikke logge på igjen. Tenkte ikke mer over det, og flyttet meg over til PCen i stedet, og spillte WoW (har vært dum nok å reaktivere min gamle konto etter 2 års fravær). I ca 01 tiden bestemte jeg meg for å prøve igjen, men fremdeles ikke noen hell.

I nettverkstesten på Xboxen får jeg feilmeldingen om at MTU innstillingene på modemet\routeren ikke er korrekte, noe jeg sjekket, og de er som de skal.

Jeg har nå kjørt ein trace route opp mot http://live.xbox.com og den når ikke frem til serveren, den stopper i New York på en server som heter TenGigabitEthernet4-2, og kommer altså ikke frem til Xbox sin live server. Dermed kan det tyde på at Live tjenesten rent faktisk er nede, ettersom jeg heller ikke klarer å logge inn på kontoen min via PCen.

Jeg har Lyse som nettleverandør. Er det noen med en annen leverandør som har samme problem?

Lenke til kommentar

Jeg får ikke kommet meg inn på internett i det hele tatt, jeg får ikke koblet meg til routeren. Ikke Steam heller. Noen på Diskusjon.no har det samme problemet og det bunner i grunn ned til at alle har Ventelo som leverandør. Det er jo helg, så de fikser det vel ikke nå. Om de ikke fikser det meget kjapt på mandag, så blir det månelyst hos meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...