Gå til innhold

Mer Risen og Sacred (X360, PC, PS3)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Woohoo! :D Dermed var rykta om ein Risen-oppfølgjar bekrefta.

 

Risen 2 er for min del utvilsomt det mest spennande kommande rollespelet. Eg har spelt gjennom Gothic-spela og Risen fleire gongar. Ingen lagar "åpen verd"-rollespel betre enn Piranha Bytes, det er i alle fall mi meining. :)

 

Kay

Lenke til kommentar

Risen var ikke et bra spill. Dermed Sacred var you det samme som navnet. Sacred var sacred! :) Risen hadde en altfor liten verden, og Bossen var jo sååå lett og drepe! Bra grafikk osv. Men jeg vil heller kjøpe Gothic 4 enn Risen 2. ELLER det kommer an på om Risen har en stor og fin verden og en skikkelig vanskelig boss og drepe osv. Men uansett, risen var ikke det beste..

Lenke til kommentar

@Gameslayer

 

Det er sjølvsagt lov å ha forskjellige meiningar. :) Sjølv synest eg Risen var svært bra, sjølv om eg er einig med Aspiranten i at det var i overkant likt tidlegare spel frå Piranha Bytes. Dei kan gjerne fornye litt meir. Eigentleg synest eg Gothic 3 representerte ei fin utvikling for Gothic-serien, sjølv om det vart gitt ut i uferdig tilstand.

 

Eg forstår ikkje heilt kvifor du ser meir fram til Gothic 4 enn Risen 2. Dersom forventningane er basert på Gothic 1-3, gir det ikkje heilt meining, sidan dei spela var utvikla av Piranha Bytes, samme utviklar som no lagar Risen-serien. Spellbound, som lagar Gothic 4, har vel ingen tidlegare "åpen verd"-rollespel på rullebladet. Det blir spennande å sjå korleis dei klarar seg, men om dei når opp til Piranha Bytes sitt nivå, blir eg i alle fall svært imponert.

 

Kay

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...