Gå til innhold

Hva synes dere om Blur?


Matjo

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg synes det virker noe motsatt. Split Second har en del set-pieces med store bygninger som faller osv, men det er kun et visst antall av disse hendelsene og de skjer bestandig på de samme stedene. Når man da har sett alle disse et par ganger hver og vet hvor og når de som regel kommer ser jeg for meg at det fort blir litt rutinebasert hvordan man skal kjøre. Blur derimot har jeg fått et inntrykk at er mer som Mario Kart i det at hva som helst kan skje hvor som helst på banen. Det er jo denne uforutsigbarheten som har holdt folk spillende i alle årene siden det kom ut.

Lenke til kommentar

Når det gjelder S/S så gjelder det veldig mye og huske hvor eskplosjonene er,men du må jo også prevente at du kræsjer når shockwavsa kommer.Det er jo ganske krevende når du prøver å vinne,drifte perfekt.

jeg klarte å skaffe 1st place på alle racene i S/S og fikk noen decals:D.bare synd det ikke er så mange som kjøre S/S online.Spiller blir så mye mer vanskelig ut episode 7-12.De drive a lapsa er utrolig vanskelig siden du må kjøre perfekt.

Finnes det en demo på BLur på ps3?

ville nok ha hatt litt mer meninger om blur hvis de hadde lagt ut en demo.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...