Gå til innhold

Død PS3 kontroll ? forslag ?


Anbefalte innlegg

Min kjære dualshock 3 kontroller har plutselig bestemt seg for å oppføre seg som ei 15 år gammel jente, irrasjonell og umulig å kontrollere.

 

Kan bruke kontrolleren til å skru på PS3'n og den blir tildelt nummer 1 som vanlig, problemet er at det er umulig å bruke den. Når jeg starter opp og skal logge inn som bruker så scroller den helt opp til turn off console, men får ikke trykket inn noe uansett. Virker nesten som om venstre joystick sender et konstant signal om at den blir dyttet opp, men kontrolleren har ikke vært utsatt for støt og joytsticken står korrekt plassert. Den eneste knappen som fungerer er venstre joystick og playstation knappen i midten, holder jeg den inne får jeg ikke lov til å bla ned for å velge "turn off controller", ikke går det an til å trykke inn X for å skru av konsollen heller.

 

Så, forslag ?

 

Hvordan er det med innlevering av kontrolleren

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei! Hadde samme problemet for en liten stund siden etter at jeg sølte vann på knotrollen. Du har tilfeldigvis ikke gjort det samme? Løsningen for meg var enkelt å greit å la den tørke i en dag eller to, da var den mer eller mindre god som ny. Foruten det, kan jeg bare gi mine kondolanser, og ønske deg minimalt med møter med 15 år gamle jenter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...