Gå til innhold

Hvilke spill ville du sett i oppgradert versjon?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Final Fantasy IX (Ja 9, ikke 7, selv om det og hadde vært greit) - Elsker settingen i dette spillet og bare å se hele spillet på nytt igjen i hd grafikk ville vært en helt utrolig opplevelse.

 

Final Fantasy VI - Kanskje det beste i serien, en gang blir det nok en remake i HD tror jeg.

 

Grim Fandango - Herlig point n click adventure spill, som jeg gjerne skulle fått prøvd igjen men dessverre ikke går i vista.

 

Gex Enter the gecko - en av de bedre ukjent platform spilla.

 

Death Rally - Love it.

 

Road Rash - I utgangspunktet ikke så glad i racing og bil spill men Road Rash hadde jeg gjerne sett i en oppgradert versjon.

 

Wild Arms - Et morsomt rollespill, kom en remake av det til ps2 for noen år siden i Alter Code F, men det ble aldri lansert i Europa, så teller vel ikke helt.

 

Greier ikke helt å tenke skikkelig men kommer sikkert på noe mer senere. Dette var bare på toppen av hodet noe jeg gjerne kunne sett.

 

Grandia - Et av de beste rollespillene fra PSX

Lenke til kommentar

Skulle gjerne sett samtlige Final Fantasy bortsett fra 12 (møkkaspill), og Tokyo Extreme Racer 3 (gjerne med noe som ligna på kjørefysikk implementert, men originalen er kul den også).

 

En eller annen utgave av THPS som en nevnte hadde også vært kult.

 

Kunne også godt tenkt meg en eller flere av utgavene før GTA byttet til 3D. Mye moro man kan ha med det originale, og med både poengsystem og store områder skulle det være godt egnet for XBLA.

 

Og helt enig med deg over her. Road Rash hadde vært knall!

Endret av Ixirn
Lenke til kommentar

Metal gear solid 1 hadde jeg drømt om i oppusset version ja.

 

Vietcong er jo også et spill med knallbra historie og gameplay som kunne vært kanskje et av de beste krigspillene som er laget om det fikk seg en real dose med hd grafikk, explosjoner og ødeleggelse :D

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XIQJlAy2KQ

James Bond: Nightfire (tror det var det det het) var et genialt spill. Ville nok brukt mange timer på det om det kom i oppdatert versjon :)

Lenke til kommentar

Xbox 360 har jo software updates for en god del av de gode gamle Xbox-spillene, som gjør dem om til 720p, og da er de jo alt HD.

 

Samme gjelder jo til en viss grad forsåvidt de første utgavene av PS3 også. Jeg irriterer meg grenseløst over at Sony bestemte seg for å fjerne bakoverkompatibiliteten for så å presse t "HD-utgaver" av PS2-spill. Men joda, som alltid; money talks.

 

Vil forøvrig gjerne se HD-utgaver av samtlige Wii-spill. At Nintendo bestemte seg for å lansere Wii uten HD-kapabiliteter er i mine øyne som forbruker den første og største feilen ved maskinen.

Lenke til kommentar

Eg vil ha GTA: San Andreas til dei nyaste konsollane her idag (Xbox 360 og Playstation 3). Eg og kompisane mine prata om detta ein gong, om å fått detta spelet i betre grafikk til dei nyaste konsollane. smile.gif GTA: San Andreas er det besta spelet eg har spelt nokon gong. Gode minner frå det! smile.gif

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...