Gå til innhold

Amnesia: The Dark Descent


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette ser veldig lovende ut. Det at du ikke har våpen og heller må flykte og gjemme deg med monsteret på slep gjør det hele så utrolig mye mer intenst og skummelt. Akkurat slik jeg elsker det. Den scenen i videoen minnet også litt om Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth, og det spillet var helt utrolig skummelt. Blir et klart kjøpr for meg, elsket Penumbra spillene.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
  • 3 måneder senere...

Jeg har 3 Penumbra spill på Steam og jeg har enda ikke tørt å spille de. Jeg hadde likt et slags pek og klikk spill i slike skumle miljøer uten så mye monstre som var ute etter å gnafse i seg innvollene mine. Derfor tror jeg det der Bracken Tor spillet kommer til å bli bra. Jeg skal jo ha dette også, jeg må bare manne meg opp først.

Lenke til kommentar

Da burde du sjekke ut Darkness Within. Det er et pek-og-klikk i skumle miljøer uten noe særlig til monstre. Er det Black Plague, Overture og Requiem du har på steam?

Ok det skal jeg sjekke ut. Det er de jeg har på Steam ja. Kjøpte de under de store salgsdagene i sommmer. Alle tre spillene for rundt 100,- kr eller noe sånt.

Lenke til kommentar

Det har nå kommet en demo for de som ønsker/tør :p teste den. Jeg laster ned nå, og gru-gleder meg :D

 

http://www.gamershell.com/news_101958.html

 

Edit: Spillt gjennom demoen nå, men den var ikke så skummel som jeg trodde. Men den var skummel nok. Du kan bli gal om du ikke får lys på en stund, så du tvinges til å bruke lampen en del, samt tenne noen stearinlys. Det gjør det hele enda mer hektisk og nervepirrende. Hadde også lite lyst til å gå inn i samme rom jeg nettopp så at et monster rote i, men det måtte gjøres.

 

Bare 6 dager til det slippes nå, og jeg gleder meg stort.

Endret av nouse4aname
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...