Gå til innhold

Windows 7 RC versjon går ut på dato!


Anbefalte innlegg

Lastet ned og installerte W7 RC versjon i fjor en gang, ble også fortalt at en gang i 2010 ca rundt feb/mars så kommer den til å gå ut på dato og jeg måtte betale for å bruke W7 videre.

Ikke noe problem tenkte jeg! bare betaler for en cd-key eller noe i den duren for å oppdatere min windows 7 og bli kvitt den automatic shutdown greia som kommer til å slå til etterhvert.

 

Men det skal jo ikke være så simpelt... etter det jeg har skjønt av emailen jeg fikk fra microsoft, så må jeg kjøpe fullversjon, laste ned/ få sendt til meg, og så resintallere hele windows... som jeg IKKE har lyst å gjøre, jeg hater å reinstallere windows fordi det er alltid ett eller annet jeg har gjort i instillinger som jeg faen ikke husker hvordan jeg gjorde første gangen. pluss at jeg må installere alle mulig programmer om igjen osv.

 

Noen som vet helt sikkert om jeg MÅ reinstallere windows?

Kan upgrade versjonen fungere?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

ok, visste ikke om Windows Easy Transfer, brukt den nå og laget backup av det meste.

 

Men ser på de forskjellige versjonene av W7 nå, og ser at ultimate trenger jeg ikke, ser ut som home edition har det meste men professional har noe windows XP modus. Er det noe vits å ha XP modus?

 

Bruker som regel bare pcen til å browse nettet, se på filmer og kanskje spille en sjelden gang.

Lenke til kommentar

Jeg har kjøpt Ultimate, siden det kun var 100kr dyrere enn pro (og tillater deg å bytte fritt mellom språk og 32-bit/64-bit)og ville ha XP- mode, men har ikke brukt det enda.. Men tenker det kan være kjekt dersom det er ett eller annet sært program som ikke vil installeres.

Lenke til kommentar

Hvor lang tid vil det ta før noen har funnet ut en måte å holde RC´en i live da? Det tok jo ikke spesielt lang tid med Vista sin RC etter det jeg skjønner - selv ikke selve OS´et i seg selv heller.

Det gjør vel RC'en til pirat versjon gjør det ikke?

Tenkte jeg skulle kjøpe "lovlig" så jeg kan oppdatere og slikt uten problemer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...