Gå til innhold

Heavy Rain diskusjonstråd!!


Toman18

Gjerne begrunn hvorfor du ga den karakteren  

28 stemmer

  1. 1. Hvilken karakter ville du ha gitt Heavy Rain?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spoiler får du slik, [spoiler ]din tekst[ /spoiler], bare fjern mellomrom. ;)

 

Må innrømme at jeg felte en god del tårer selv også. Var ille når:

 

Man hadde valget å drepe narkolangeren og han viste deg bildet av de to jentene sine. Og jeg fikk vondt i magen av å måtte kappe av meg fingeren og å måtte drikke gift. :(

 

 

 

Det var kanskje en enklere å måte å forklare det på ja :lol:

Lenke til kommentar

Jeg må dessverre si at jeg ikke greide å felle tårer i spillet =/ Likte veldig godt at de prøvde å spille på følelser, men for min del greide de ikke å spille på akkurat den strengen.

 

Jeg følte stress, rådløshet, spenning, nesten skremt (særlig i den ekstragreia som fulgte med SE) og mange andre deler av følelsespekteret. Jeg ble noe trist til tider, men greide ikke å bli LEI MEG. Følte likevel at spillet satt bra :)

 

Særlig siden jeg har lett etter en film som virkelig greier å skremme meg eller sette noen virkelig sterke følelser i sving (bortsett fra kvalme (2g1c much?)). Følelser i sving har det hvertfall vært :)

 

Fornøyd! De av dere som ikke har kjøpt Heavy Rain - DO IT! (PS. Jeg er til vanlig hovedsaklig FPS og litt RPG-spiller - men dersom du også har sansen for kvalitet og god historie, så er nok Heavy Rain et satans godt valg xD)

Lenke til kommentar

Dr runda jeg spillet også :) Begynte ca 1 i dag og ferdig 11. Hadde tenkt til å spille overflere dager, men ikke sjangs til å legge fra meg kontrollen :p Satser på platinum etterhvert :)

 

Noe som irriterer meg er at jeg ikke har fått SE av spillet fra Spacworld, pluss at de nekter å sende DLC-koden på nytt (fikk meldingen på en lånetelefon, så den er nå slettet...) Men, men, QD kan godt få litt mer penger av meg, de :)

Lenke til kommentar

Hvilken slutt endte du på King? :)

 

Samme som deg :)

Nå er det vel avhengig av hvilken slutt en får ;)

 

 

 

Slutten min, hvor Ethan nettopp hadde tilgitt Madison og erklært at de er glade i hverandre, funnet sønnen i live, og reddet ham, overlevd giften og er på vei ut med sønnen, hvor han blir skutt av politiet. Ja, tårene rant på mitt kinn iallefall!

 

 

 

 

Men jeg skippa giften :) Og tårene ;)

 

 

Endret av King of Universe
Lenke til kommentar

Utrolig kjedelig å ikke få laste i det hele tatt! Prøver å laste et tidligere kapittel, en tidligere scene eller å trykke på "continue", men skjermen blir sort og konsollen låser seg. En vannvittig turnoff. Noen med samme problem som har fått fikset det? :(

 

Edit: tok en tur innom PSN Store, og plutselig fungerte det! Riktignok fra forrige kapittel, men det var bare tre scener. Herlig!

Endret av Laland
Lenke til kommentar

Jeg tror jeg har funnet en måte for å få spillet til å gå i svart, men ingen løsning.

Inne på kontoret for første gang (Jayden), se mot døren og jeg tror du kan velge å spørre Blake om etterforskningen. Det var slik jeg klarte det i hvert fall.

Lenke til kommentar

Slutten min:

 

 

 

Madison døde av eksplosjonen i leiligheten og Norman ble til kjøttdeig. Reddet dog min sønn og overlevde. Scott Shelby ble skutt av Lauren.

 

Meget skuffet over at jeg ikke kom meg ut av den brennende leiligheten med Madison. Hva gjorde jeg feil?

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...