Gå til innhold

Steam salgs tråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du burde definitivt kjøpe DLC'ene nå som de er på salg.

 

Den beste er General Knoxx, så kommer Zombie Island of Dr. Ned og den "minst beste" er Mad Moxxi. Likevel koster de så godt som ingenting, så hvis jeg var deg hadde jeg kjøpt alle tre.

 

Takk for tips, har aldr spilt borderlands, og vet egentlig ikke så mye om det, men når jeg leste om Mad moxxi, så stor følgende: "stash to store your gear." Det virker jo som en nyttig feature i spillet sånn på generell basis, men det er kanskje ikke så viktig i praksis?

 

AtW

Lenke til kommentar

Det er en nyttig feature ja, men du klarer deg likevel helt fint uten. Du har fire weapon slots (du starter med en, men du får flere ganske raskt) så da kan du på en måte alltid lagre 4 våpen.

 

Nå har jeg ikke Mad moxxi selv, så jeg vet ikke hvor stor forskjell det gjør. Det følger jo også med mer content i DLC'en, men det har blitt lagt litt lite jobb i det har jeg hørt.

 

Det vil si at den DLC'en ikke er verdt 10£ som den egentlig koster, men jeg vil likevel si at for 2£ eller hva det er så er det jo rett og slett gratis. Du burde nå uansett kjøpe General Knoxx og Dr. Ned, så får du se om du kjøper Mad Moxxi på tampen av det hele.

 

Edit: xxTJxx du har faktisk feil. Man kjøper spillet, og så kan man velge om man vil kjøpe DLC'ene. Men, DLC'ene er det 66% avslag på, så de er veldig billige.

Endret av Error
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...