Gå til innhold

First-Person Shooter Stragtegy RPG?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

FPS: Quake

Strategy: C&C

RPG: Morrowind

 

Put alt i samme røre og du ender med søl. Sikkert en del spill der ute som hevder at de kombinerer disse sjangrene, men slike spill har som oftest en sjanger som hovedtema og plukker kanskje små elementer fra andre sjangre.

 

Men jeg kan jo se det for meg. Battlezone med fokus på RPG, legg til karakterutvikling, et hav av items og en dypere historie som inkluderer et hav av lange dype samtaler. Skal man i tillegg kaste bort tiden på å bygge seg en base blir spillet for omfattende.

Lenke til kommentar

Mener det kommende Natural Selection 2 skal ha endel strategielementer. Blant annet har hvert lag en "commander" som ser brettet ovenfra, kan plassere ut ting osv. Spilte aldri den første mod'en, men kanskje noen andre kan utdype..

Dette stemmer. Spilte selv eneren som da var en mod til Half Life. Ihvertfall. I toeren skal det fungere slik at hvert lag har en commander og en rekke soldater. Den menneskelige kommandøren har ansvaret for å oppgradere utstyr, plassere ut turrets, gi ordre til troppene etc. I toeren har også romvesnene en kommandør som har et noenlunde likt ansvar. Poenget er hvertfall at kommandøren skal lede laget gjennom å gi ordre og kommunisere med lagmedlemmene, mens medlemmene på laget skal følge disse ordrene. Tanken er da at dette skal legge et ekstra strategisk element oppå det klassiske lagbaserte skytespill-gameplayet. På mange måter har kommandørene i Natural Selection 2 samme rolle som Battlefield 2, men om mulig enda flere ansvarsområder og muligheter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...