Gå til innhold

Anmeldelse: Borderlands (X360)


Anbefalte innlegg

Tror nok å dele skjermen i 4 hadde blitt litt overkill, spesielt med tanke på at menyene ikke en gang passer inn når den blir delt i 2. Tror faktisk ikke jeg har kommet over et eneste spill denne generasjonen med 4-player split screen, kanskje litt rart i og med at vi bare får større og større tver i stuen. Husker vi spillte 4-player split screen på GoldenEye til N64, og da var det gjerne ikke større enn 28".

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Å dele skjermen i 4 hadde nok vært litt overkill ja, men å ikke støtte splitscreen over nettspill er dårlig. Det funker veldig godt i for eksempel Left 4 Dead.

 

Halo-spillene har etter min kjennskap 4 spillere på èn skjerm, men Borderlands krever såpass mye med ting på skjermen at det nok hadde blitt en gedigen fiasko som nok ville minne mer om et diskotek enn noe annet.

Lenke til kommentar

Å dele skjermen i 4 hadde nok vært litt overkill ja, men å ikke støtte splitscreen over nettspill er dårlig. Det funker veldig godt i for eksempel Left 4 Dead.

 

Ja, dette er absolutt skuffende. Som du sier fungerer det bra i L4D og jeg ser ingen grunn til at det ikke skulle gjort det i Borderlands også. Kanskje man kan håpe på en update, men det er vel usansynlig. Et lite skår i gleden dette, men jeg gleder meg alikevell til mange timer med lokal 2 player co-op.

Lenke til kommentar

Hvor sterk er følelsen av å bare traske egentlig, ble litt bekymret nå, for akkurat det drepte Fallout for meg. Selv om jeg spilte mye, orket jeg aldri helt å gå igjennom.

 

Det tar ikke lang tid før du låser opp kjøretøy, noe som bringer deg dit du skal på svært kort tid. Velger du likevel å gå, kommer du aldri langt før du støter på fiender, så det blir uansett ikke kjedelig :)

 

Jeg synes dette spillet er helt fantastisk, koser meg masse. I dag skal jeg ta en Berserker og en Siren opp til level 5 for å få achievementene for å bruke deres spesialangrep, etterpå skal jeg tilbake til Hunteren min for å få han opp i level 50+ (skjer nok ikke i dag akkurat, men det er han jeg har jobbet med så langt så kan like godt fortsette).

 

Eneste jeg synes er litt dumt er at man ikke virkelig kan delta på oppdrag man enten allerede har gjort eller ikke har låst opp ennå når man spiller online co-op. Her burde det vært mer flyt, slik at ikke bare hosten kunne styre showet.

 

EDIT: Her finner du masse info og tips m.m. om spillet

Endret av This is David
Lenke til kommentar

Likte anmeldelsen godt, og tenkte jeg skulle kjøpe spillet i dag:) Hadde vært kjempefint hvis noen herfra ville spille med meg, da mine RL-venner ikke akkurat er spillintresserte. Jeg skal kjøpe det til Xbox 360, og kommer til å være online omtrent fra formiddag og utover, hvis ikke dama stikker kjepper i hjula :)

 

Gamertagen min er HstMx

 

(Det beste hadde vært hvis det var noen som var relativt ferske i spillet ville bli med, men ikke et must altså :))

Endret av Hst
Lenke til kommentar
  • 7 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...