Gå til innhold

vurderer wii


Anbefalte innlegg

jeg har litt lyst og kjøpe en wii, for å spille mario og zelda.

men det blir sinnsykt dyre spill, hvis det ikke er andre morsomme "kosespill" til wii.

 

jeg har allerede en 360 som jeg kan spille voksenspill på, men siden jeg nærmer meg 24år med stormskritt så bør ikke wii-spillene være altfor tilbakestående.

jeg liker rpg, adventure, bilspill ala forza og gran turismo, fps sjangeren har jeg gitt opp da ingen lager gode fps lengre(etter min mening) osv.

 

jeg er litt skeptisk til kontrollen, kan de brukes som en vanlig kontroll eller må man sitte å riste på den som en mentalpasient?

(det er vel greit nok til en halvtimesøkt, men man må vel bli sliten etter 5 timers risting).

 

 

 

hva mener dere? jeg ønsker innspill.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er også Super Paper Mario som er et bra "kosespill" og Excite Truck som er et utrolig bra bilspill på Wii, men det er mye mye mer arcade. Another Code til Wii tror jeg skal være bra også, men har ikke fått testet det enda da min Wii ikke virker skikkelig. Finnes selvsagt mange andre også, men husker ikke alle i farten. Når det gjelder det med risting av kontrollen så varierer det velig fra spill til spill. F.eks i Rayman Ravin Rabbids holdt jeg ut i 10 min før jeg holdt på å stryke med av smerter i hånd og skuldre pga at der er det intens risting hele tiden, mens Mario og Zelda bruker det bare av og til, så der kan du spille i timesvis uten å merke noe.

Lenke til kommentar

Jeg er 31år og kjøpte meg en Wii her om dagen, den fyller et tomromm med spill som rettogslett ikke finnes på hverken PS3 eller X360. Synes det er masse spill både barnslige og voksen spill som er unike og som Wii absolutt er verdt å kjøpe for.

 

Men om du går kun etter grafikk og eye candy så vil nok Wii skuffe deg voldsomt...men da igjen så er Wii all about gameplay. Ikke alle som skjønner dette og dem blir selvf meget skuffet..

 

Som ny Wii eier er det MASSE spill til Wii som jeg bare må ha, mye syke spill som ikke er på noen av dem andre..pluss endel skikkelige kose spill.

 

Så JA....kjøp deg en Wii du om du er en GAMER...er du en grafikk hore så styrer du unna og venter på Natal.

 

 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

og så kommer det masse bra spill fremover. Nærmest er jo new super mario wii. Men snart kommer også red steel 2, no more heroes 2, monster hunter 3, nye metroid spillet, super mario galaxy 2..

 

Og veldig få som faktisk nevner to av de beste spillene til wii, nemlig tiger woods 10 og grand slam tennis. med wiimotion+. to knallsterke titler som gruser xbox og ps3 sine versjoner.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...