Gå til innhold

Spørsmål om lydkort til pc


Anbefalte innlegg

Jeg kjøpte meg en ny pc for noen uker siden, men valgte å ikke ha med ekstra lydkort. Nå er det innebygget i selve maskinen. Men synes lyden er for dårlig. Det er litt vanskelig å høre hva folk sier når jeg spiller, for det høres litt hult ut. Så da tenkte jeg at jeg kanskje burde kjøpe meg et bra lydkort for å få fikset dette. Men jeg er helt blank på slike ting, så det jeg lurer på er om noen vet om et bra men billig (rundt 5-600,-?) lydkort som de kan anbefale? Og en ting til, er det enkelt å installere det?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

wer: Så på dem nå, mulig den øverste er noe? For de andre, spesielt nr to var ikke så bra til gaming ifølge reviewer fra folk som har kjøpt dem. Men kom også over denne http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfo...aspx?plid=94314 kan den være noe?

 

Deimos_Anomaly: Er det i selve hovedkortet du mener at det er en innstilling for lyden? Jeg har desverre lite greie på hvordan en sjekker det. Har vært inne i kontrollpanel, lyd og prøvd litt forskjellig der uten at det har hjulpet noe særlig.

Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...

Bumber denne. Noen som vet om dette er bra og verdt prisen? http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=343991 Har nemlig store problemer med lyd i spill. Sist nå er det Mass Effect 2 som ikke har stemmer engang. Er så lei alle lydproblemene nå at jeg vil ha et nytt lydkort istedefor det innebyggede som ikke er bra. Har også kjøpt nye høytalere for en stund siden, disse. http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=327538

 

Edit: Har nå bestilt meg nytt lydkort. Valget falt på dette http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=110949 Får bare håpe det ikke er altfor vanskelig å installere.

Endret av nouse4aname
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...