Gå til innhold

Hvordan (og hvor mangen ganger) har du fått RROD?


Anbefalte innlegg

For 3.gang har jeg fått RROD, og de 2 siste gangene rett etter en oppdatering. Denne gangen lastet jeg ned BETAen til Microsoft sin høstoppdatering. Det gjorde jeg igår, og idag fikk jeg RROD.

 

Hvilken rettigheter har jeg når jeg har hatt RROD 3 ganger, men XBOXen har vært inne til service 5 ganger totalt. Den ble kjøpt på release for XBOX360.

 

Lurer litt på om hvilken situasjoner andre har fått RROD i?

Endret av Lasso Lasse
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-127711

Har aldri fått. Var dog en liten periode i vinter da den frøs (stoppet, ikke kald) så og si en gang om dagen. Vurderte å sende den inn til rep, men det ga seg etterhvert.

Lenke til kommentar

Skal vi se..første boksen varte ca 6 mnd. før den takket for seg. Boks nr.2 var veldig stabil veldig lenge,så kjøpte eg meg en Premium av nyere dato. Gav borte gamle boksen til min yngre bror. Så tok den kveld etter mye bruk over lang tid. Premium boksen min var dønn stabil, men endte opp som sekundær boksen min med moddede vifter når eg kjøpte en Arcade boks m.HDMI til 995,-.

 

Den modifiserte boksen min lånte eg ut til venner i nød, som hadde fått RROD. Fikk til slutt ringene ved utlån, men eg fikset den med X-Clamp :p. God boks dette her hehe. HDMI Arcaden min takket for seg ved NXE betaen, akkurat når eg hadde fått tilgang på den. MS var snill og gav den moddede boksen min tilgang til NXE da ^^.

 

Boksen eg har no funker enda stabilt...ble mange bokser dette her :huh:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...